Bi erkek arkadaşım böyle iddia ediyor doğru mu sizce. Abazalar cevap vermesin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Doğru olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle katılıyorum. Çok yakınımda, her şeyi birbirimizle paylaştığımız bir kız arkadaşım var ve nişanlı. O kadar efendi, o kadar ağır başlı bir nişanlısı var ki... imreniyorum onlara. Değil nude istemek, yakınlaşmamışlar ve o konuları konuşmamışlar bile. Zaten nişanlısını da yakından tanıyorum. O kadar güzel seviyor ki... Hâl ve hareketinden, tavırlarından, yaklaşımından ve hatta kullandığı cümlelerden bile anlayabiliyorsun gerçekten sevdiğini. Ne bir özel günü geçiriyor, ne şüpheye düşürüyor, ne de bir şeylere zorluyor. Seven erkek nude istemez evet. Zaten nude denilen saçma şey, son dönemlerdeki ergenlerin uydurduğu ve gittikçe yayılan bir edepsizlik. İğreniyorum onlardan, isteyenden de, gönderenden de. Zaten hep bu tarz çirkinlikler yüzünden herkes sevgililiği, seks yapmak, oynaşmak, elleşmek zannetmiyor mu? Onların yüzünden sevgiler, duygular, aşklar yerle yeksan olmuyor mu? Ondan sıkılınca diğerine, ondan da bıkınca ötekine... İnsanlar, önce birbirlerinin gönüllerini sevmeli, karakterini sevmeli, tenlerini ve bedenlerini değil.
72 Yorumla
Soran+1 yılAradigim. cevap
- +1 yıl
Teşekkür ederim. 💐
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin sevdiği kadından nude istemesi kadar doğal ve normal birşey yoktur bence.
Sevdiği kadının özel fotoğraflarını değil de başka kadınların mı özel fotoğraflarını izlesin?
Kendin bir düşün. Sevdiğin erkek senin değil de başka kadınların nude fotoğraflarına baksa bu senin hoşuna gider mi?
Ya da sen sevdiğin erkeğin değil de başka erkeklerin nude fotoğraflarına baksan bu sevdiğin erkek için aşağılayıcı bir davranış olmaz mı?20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAsla ve asla istemez kardeşim aşık adam laga luga yapmaz senden bir teklif ve istek gelmediği sürece konu bile açmaz nude abaza ve dalgasını bulan adamın işi orana burana bakıp mast yapar anca kansız bir adamsa internete yükler resmini yarın bir gün bir tanıdık görür anana atana rezil olursun nudeden uzak dur hemde çok uzak
40 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Cok insan tanıyorum evli ama mesleki durumlardan dolayı uzaktalar birbirlerinden. Nude ve video ile tatmin oluyorlar. bunda ayıp bir şey yok. Sadece eğer evli değilseniz nude atarken attığınız kişinin bunu kullanabilme olayını unutmayın. Başınızı sonradan ağrıtacak bir durum yaşamak istemezsiniz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
51Cevap
+1 yılAsik olmak zannettiginiz kadar duz birsey degil. ama temelinde cinsel iliski iç güdüsü var. kimse oturup da birbirini seyretmeye asik olmuyor evlenmiyor. nude istemiyorsa kadin rahatsiz olmasin diyedir seviyordur dusunceli davraniyoedur. dogal bir sorunu yoksa erkegin cinsel ihtiyaclari var hep. sevdigine kiyamaz bazilari bazilari da bunu normal karşılar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. seven de ister şimdi diyelim ki adam seni çok seviyor ve duygularında samimi bu adam libido tavan yaptı senden nude istedi bu seni sevmiyor anlamınamı gelir ya da senden istemeyip gelsin burdna başkasından mı istesin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz, yani bunu yaşayarak anlayabilirsin. Kişiden kişiye değişebilen bir şey. Kimse için yorum yapılamaz ama fikirler söylenebilir tabi. Aşık olan kişi seveceği için senden nude isteyebilir tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu kim demsse halt etms.
Ayrica abazalar cevp vermesin nedir ya cocukmusunuz siz.
Abaza diye boynunda kolyemi var ayirt etmek kime neye gore.
Cok erkek gorusunden rahatsiz oluosan sadece kadinlara sorun secengi sec rahatla burda şov yapma..
Erkek seviosada istr sevmiosada..
Seveni sevmeeyni ayirmak da zamanla guvenle zekayla olacak sey.00 YorumlaHayır alakası yok ilerleyen dönemlerde ister görüntülüde ister sinemayada gitmek ister doğanın kanunu bu. Ha eğer istemiyosa kestirsin çalışmıyodur tabanca.
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok ya. Sevmediğim kadının resmini alıp bakıcam ne olacak. Sevdigim atsın ona bakarak işimi göreyim. Yoksa bunun için siteler var. Seni yemiş arkadaşın
00 Yorumla
+1 yılevet , onu ilk kendi nefsinden korumaya başlıyorsun çunki
30 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum. Aşık olmak duygusal bir şeydir. Sadakat güven gibi konularda önemlidir. Cinsellik farklı bir durum.
10 Yorumla
+1 yılBunun birde seven erkek asla dokunmaz diyeni var inanma böyle şeylere sevdiği ile yaşarsa asıl bu duygusal olarak dahi doyuma ulaşacaktır
00 YorumlaFreuda görede aşk libido demektir🙄
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence doğru isteyemeyiz. Hatta düşünüp mast bile yapamayız.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk anlayışına bağlı nude isteyip evlenen erkek var mıdır bilmiyorum ama büyük ihtimalle aşık olmadığı kişisin çünkü evlilik ve ciddi ilişki düşünen erkek istemez
00 Yorumla
+1 yılsaçma
tabiki nude isteyebilir ama bunu dile getirmeyebilir.00 Yorumla
+1 yılyok be bazıları sevdiklerini daha iyi tanımak bilmek ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Aynen genelde ilk zamanlar boyle olur. ama sonrasi libidolar artar. bayandada erkekdede.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız hanım efendi abazalar cevap vermesin diyorsunuz sorunuz sadece kızlara değil erkeklere de açık mantıklı mı sizce?
00 Yorumla
+1 yılbebeğim ilk başlarda aşık erkeğin aklına asla cinsellik gelmiyor bu doğru yani
10 YorumlaBenim istediğim olmuştu geçmişte ama atmamisti neden sexsisin aşkın bir meyvesi olduğunu insanlar anlayıp yaşayacak
00 Yorumlayaw he hee artık yani evlenince ilk geceden çatır çutur silkeleyince çok mu aşık oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBedenini sevmiyorsa istemez
00 Yorumla
+1 yılİstese bile karşı taraf yanlış anlar diye söylemez bence.. Zaten kimseye nude falan atmayın sonra KS de onlarca başlık açıyorsunuz ifşamı paylaştı diye 🤦♀️
00 Yorumla
+1 yılaşık olan erkek, nudenin nude olduğu yerden öpmeden uyumaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok, erkekse ister
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılillaki ister ama kız kendisini cinsellik için kullanıldığını zanneder
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz olan insan ister
00 YorumlaBöyle birşey var. Sadece denk gelmek gerekir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Aşkla değil verdiği değer ile ilgili bir durum bu.
00 Yorumla
+1 yılBen isterim Tabi karşılıklı
00 Yorumla
+1 yılKülliyen yalan
00 YorumlaValla pandemi döneminde çok atmıştık.
00 Yorumla
+1 yılAbaza olmayaydım iyiydi 😅
00 Yorumla
+1 yılDoğru olduğunu sanmıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılBunu kıçın uyduran kim?
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılYoo bence ister
50 Yorumla
+1 yılGercek severse o kişiyi kullanmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kesinlikle doğru.
10 Yorumla
+1 yılCahil safsatası
21 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşkla alakası olduğunu sanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimle nudeleşiyoruz 10 yıldır çıkıyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Istemiyorsa sıkintı var 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence bunun karakterle alakası var…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİstemem diyen yalan söyler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Aşık olunca erkekliğimiz mi düşüyor?
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Neden istemesin ki sevdiği kızı öyle göremeyi
00 YorumlaNe alaka ister
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılİstemez kendin gönderirsin
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı onat alınırsa neden olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. O ne kız
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstemez kolsy kolsı
10 Yorumla Doğru.
10 Yorumla
+1 yılAşko duruma göre
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Bence hiç sorun yok
00 Yorumla
+1 yılAşık olan adamın libidosu yok mu yani?
00 YorumlaAferim...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır alakası yok
00 Yorumla
+1 yılhayır canım ne alaka
00 Yorumla
+1 yılİster ama başka yerlerde paylaşmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkesinlikle doğru
20 YorumlaAynen öyle
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz