minyon olduğum için küçük gösteriyorum. Migrostan prezervatif ve kayganlaştırıcı alıcam ama utanıyorum, bir de beni küçük sanıp vermeme ihtimalleri var. kimlil göstersem hallolur mu ben mi teklif edeyim göstermeyi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Elbette 18 yaşını doldurduktan sonra herhangi bir alışveriş yapmak konusunda insanlara hesap vermek zorunda değilsiniz öncelikle bunu söyleyelim yani isterseniz prezervatif alırsınız isterseniz başka bir şey alırsınız Bu sizin tercihinizdir ama benim burada merak ettiğim nokta siz neden almak istiyorsunuz yani 18 yaşında bir insan eğer evli değilse neden prezervatif almak ister? Çünkü prezervatif kadınların kullanabileceği bir şey değildir genelde erkekler alır O da cinsel ilişkiye girmek açısından, Ama tabii ki bu kadınlar alamaz demek değildir kadınlarda prezervatif taşıyabilir ama evliyseniz eşimizle ilişkiye girmek için kullanıyorsanız ona herhangi bir şey diyemem ama eşiniz olmadan sevgiliniz ya da flört flört ettiğiniz birisi ya da başka birisi ile cinsel ilişkiye girmek için prezervatif alıyorsanız bence böyle bir hataya kalkışmayın derim daha 18 yaşındasınız ilerleyen dönemlerde bunun pişmanlıklarını çok fazla yaşayabilirsiniz bundan 10 yıl sonra yani 28 30 yaşına geldiğiniz zaman ne kadar büyük bir yanlış yaptığınızın farkına varırsınız ama iş işten geçmiş olur, dolayısıyla burada önemli olan nokta sizin onu hangi amaçla aldığınız yoksa sizin almanız ya da başkalarının sizin hakkında ne düşündüğü değildir önemli olan, aynen kimliğinizi gösterirsiniz 18 yaşında olduğunuzu ibraz edersiniz ve alırsınız bu konuda kimse bir şey diyemez Ama söylediğin gibi hangi amaçla aldığınız önemlidir eğer evli olmadan başka biriyle cinsel birliktelik yaşamak açısından almak istiyorsanız bu yaklaşımı doğru bulmuyorum öncelikle bunu söyleyeyim sadece benim görüşüm bu yönde Çünkü daha 18 yaşındasınız ve siz bir kadınsınız yaşamanız gereken çok güzel günlerimiz var eğer böyle bir hata yapıyorsanız bu hatadan uzak durmanızı tavsiye ederim.160 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1) burada sorularda ulaş diyen çoğu kadın değil erkek.
2) eczaneye gidip alabilirsin ki bence avmden falan alma eczaneden al. İsteklerini söyle versinler.
3) soruda insanların dediklerine takılma, ne istiyorsan onu yap.
4) bence alman güzel bir şey ama almasan da erkeğe su kondom ilgimi çekti deneyelim mi desen ve erkek alsa daha iyi olur. Tabii senin almanın güzel kısmı şu ki kondom erkeği değil daha çok kadını korur ve kullanılacak en güzel korunma yollarından birisidir. Ben kontrol ediyorum çıkarırım diyen olursa bile güvenme ona sakın. Kondomsuz ilişki yaşama.
5) ilişkide erkeğe kendini kullandırma zevklerini ve isteklerini açıkla yaşamak istiyorum yaşat bana de.
6) sert ilişki seviyorum diye hayvanlasmayin eğer seviyorsanız tabii
7) anal seks sakın yapma. Ters ilişki kötüdür. İyi diyen, zevkli diyenlere de straponla gel yapayım bakayım seni de hemen kaçarlar senden. Ters ilişkiye girme sakın bir daha söylüyorum.
8) cidden kesin ve net korunma istiyorsan kondom olmasına rağmen aşkım içine bosalayim sorun olmaz derse de müsade etme dışarı bosalsin kondomluyken.
9) sekste asıl konu senin tatmin olmandir. Seni tatmin etmeli partnerin. O zaten her durumda boşalır. Sen tatmin olmaya bak. Bu yüzden de biraz bencil ol.
Ohaaaa lan bana bu kadar şey yazacağımı beklemezdim kendimden. 201 kelimeyi buldum.06 Yorumla
Soran+1 yılerkekler kendini belşi ediyor bir yerden sonra
- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım? Kötü bir şey mi dedim? Benim amacım sana yardımcı olmaktı sadece.
Soran+1 yılya görüşünü favladım harikasın. keşke herkes senim gibi yol gösterici olsa... çok teşekkür ederim
- +1 yıl
İstersen devam edebilirim merak ettiğin varsa sorabilirsin.
Soran+1 yılyok yok ne kötü bir şeyi, kız kılığındski erkekleri bir yerden sonra belşi ediyor kendilerini yani kız olmadığı anlaşılıuo
- +1 yıl
Ben soran kişiyim yazarsan sevinirim
+1 yılBişey olmaz masken var zaten. Sakın öyle onlar bişey demeden de kimlik falan sorup göstermeye kalkma. Kasada sıra falan olur rezil olursun iyice millete. Normalce alışveriş yap. Yanına da al bi kaç başka ihtiyacın olan şey. Abur cubur falanda al. Araya kaynar gider onlarla işte bu kadar basit. 😉 😄
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal alışveriş yapar gibi git jet kasalardan al ve geç.. sadece jet kasada alkol ve prezervatif gibi ürünlerde onay istiyorlar ama sorarsalar kimliğini gösterirsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatid kilitlş cam bir kutunun içinde
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
106Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKasadeki görevli yaşınız uygun mu demediği sürece kimlik göstermene gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılne sorular gördük hamile kalan mı dersin? Sevgilisi skp terk eden mi yoksa odaya gizli kamera yerleştirip yaymakla mı tehtid eden dersin.. yok sevgilisini tanıyormuş iyi biriymiş kızım saydıklarımda tanıyordu seviyordu gidipte tanımadıklarına vermediler sonuçta.. ayrıca ahlâk bekçisi ha? Eğer bizim gibiler olmasa ülkedeki saf kızlar hayatını karartacak hatalara adım atarlardı/attılar. Iyi düşün bu devirde babana bile güvenmeyeceksin. Evet utanıyor olabilir ama kendini hayat kadını gibi bu kadar salma kolaya verme senin o basite aldığın şey 4-5 bin liralık heleki ilk seferse. Değerini bil sonra çok pişmanlıklar okudum bu sitede.
64 Yorumla
Soran+1 yılbenşm başıma da güvenimi kıran şeyler geldi. akıl yaşts değil baştadır. kime güvenip güvenmiyceğimi acı şekişde öğrendim ne yazık ki
Soran+1 yılamacın beni kprumak olsa keriz diye bi giriş yapmazsın kendi içinde çelişme
Soran+1 yılönyargını anlıyorum ama önce bir sor sorgula bunu sana "18" yaşındali ben mi öğreticem
+1 yılNiye bunları sen alıyorsun? Birlikte olacağın adam alsın ayrıca 18 yaşında küçük göstermen çok normal küçüksün çünkü.
160 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun olacağını sanmıyorum. Genelde alkol için soruyorlar onu.
Mesela ben 23 yasindayim ama bende minyon ve yaşımı küçük gösteriyorum hele ki spor tarzda giyinmişsem. O yüzden alkol alırken bazen soran kasiyer oluyor. Ama bu durum kayganlastirici ve prezervatife dahil değil. Sonuçta 10 yaşında çocuğa benzemiyorsundur.913 Yorumla
Soran+1 yılha öyleyse sevindim
Cevap sahibi+1 yıl:) ilk defa mi olacak? ))
Soran+1 yılay evet ya ge ril dim
Cevap sahibi+1 yılGerilme olursa olmaz o iş. Kendini rahat hissetmen lazım. Istersen özelden yazayım
Soran+1 yılgizliden çıkarsan mesaj atayım
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılyazdım
Soran+1 yıl@Faruk2059 sana ne
Cevap sahibi+1 yılNe kadar saçma yorumlar var ya. Aşağıdakilerden birisi de şey yazmış.
"burada merak ettiğim nokta siz neden almak istiyorsunuz yani 18 yaşında bir insan eğer evli değilse neden prezervatif almak ister? Çünkü prezervatif kadınların kullanabileceği bir şey değildir genelde erkekler alır O da cinsel ilişkiye girmek açısından, Ama tabii ki bu kadınlar alamaz demek değildir kadınlarda prezervatif taşıyabilir ama evliyseniz eşimizle ilişkiye girmek için"
Canım benim senin kadınlar hakkında öğrenmen gereken daha çoook şey var. Evli olmayan kadınların da aktif cinsel hayatı olduğunu, prezervatif aldığını, prezervatifin sadece erkeklerin değil kadınların da kullana bileceği bir ürün olduğunu, hatta illa erkeğe takmak için değil strapon ve ya dildoya takıp kullandıklarını dahi bilmiyorsun. Belki de biliyorsun da burada şimdi bilmiyor numarası yapıyorsun :)
Cevap sahibi+1 yıl@KURTKILICI Bı de profilinizde
Aşk ilişkilerinde ve cinsel yaşam konusunda fenomenim. neden aşk ilişkileri ve cinsellik çünkü ikisi bir bütün demektir. Sapık olarak görenler olabilir cinsellik sapıklık değil ihtiyaç demektir.
Yazmışsınız hahaahhaha :)
Soran+1 yılöyleler ben anlamıyorum gerçekten
+1 yılPrezervatif , gebelik testi gibi ürünlerini alabilmek için herhangi bir yaş sınırı bulunmamaktadir. Dilediğiniz yerden alabilirsiniz. Kimse yaşınızı sormaz
20 Yorumlainternetten alma yanlışlıkla kargoyu annen falan karşılar :D uzaklarda hiç gitmediğin bir marketi tercih et ve mümkünse eksiklerin çok olduğu zamana denk getir girmişken ihtiyaç olan her şeyi al prezervatifte aralarında kamufle olur :D
42 Yorumla- +1 yıl
mantıklı ama annesı goruse hesabını veremez
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsko kimlik diye bisy var ayrica cok rahatsiz hissediyosan erkek arkadasina de o alsin
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGratisten de alabilirsin onlari
Soran+1 yılgratiste bi tık daha pahalı
Cevap sahibi+1 yılHm ilk mi olucak sormak istedign bisy varsa bi hemcinsin olarak yanitliyabilirim kendimce
Soran+1 yılolur gizliden çıkarsan yazarım
Bir sey demezler sen çıkarıp gösterme kimliğini öyle eğer onlar isterse tamam diyip göster kimliği ama umursamazlar pek
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaparken utanmıyorsun da alırken mi utanıyorsun ne saçma şey gören de markette yapıyorsunuz sanır :D Getirden söyleyin madem. Temazsız teslimat...
110 Yorumla
+1 yılBir kendine güven dik yürü bir şey şeyetmezler korhma
512 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Komikmislkşy
- +1 yıl
Güzel R
- +1 yıl
Ben bana yürüdün mü dedim kanka 😃
- +1 yıl
😃😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalakmısın hem sklcen hemde bunlarımı alıyorsun kendisi alsın
1110 Yorumla
Soran+1 yılsalağım
Cevap sahibi+1 yılKendini ucuz tutma erkek her zaman bulunur ama kendine sayqını kayb edersen onu bulamazsın karşı tarafdanda göremezsin. bak canım yaşın az belliki. istekli ola bilirsin yapmakta doğal hakkın ama seni hakk edenle yap. seks güzel bişey ama kendini güzel hiss etdiren sana sayqı gösterenle. böyle bişeyi düşünmeyen erkekle yapma.
Soran+1 yılöylesine kadını üstte tutan biri sandığom için ciddiye almamıştım görüşünü, o kadar haklısın ki. teşekkür ederim
Soran+1 yılgerçekten iyi ve bana karşı hassas davranan bir insan, sadece biraz utangaç ben de ben alırım tamam demiştim. emrivaki yapsa ben de kabul etmem
Soran+1 yıl@Faruk2059 SEVGİLİM DEĞİL ZATEN UZUN YILLARDIR TANIDIM ESKİ BİR ARKADAŞ. BENİ KULLANMIYOR BEN DE ZSVKİM İÇİN ONU KULLANIYORUM KULLANMAKSA
GĞVENMEYECEK KADAR SALAK DEĞİLİM
Soran+1 yılevlenme nşyetim de yok
+1 yıl30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimlik
nüfus cüzdanı sureti
3 fotoğraf
adli sicil kaydı
bunları kasiyere teslim et sonra kayganlştırıcı ile Kaya Kaya git42 Yorumla
Soran+1 yılloll
- +1 yıl
En iyi yorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
+1 yılKimlik falan soracaklarını sanmıyorum. Utanacak bir şey de yok bu arada gayet normal ihtiyaç..
61 Yorumla- +1 yıl
Sen yapmışsın oda yapsın istiyon anlaşıldı 👍
Bi minyon arkadaş daha bul ,
üzerine zıpla belki bi tırtıklı almayı hakedersiniz..70 Yorumla
+1 yılNiye bunları alıyorsun, bu yaşta cinsellik mi yaşayacaksın birisiyle? Cinsellik yaşaman bir tarafa, birde bu yaşta cinsellik yaşamak için neler alıyorsun. Biraz daha büyüseydin.
10 Yorumla
+1 yılKimsenin sorun yaratacağını sanmıyorum..
İnternetten de sipariş verebilirsin..00 Yorumla
+1 yılReşitsen alabilirsin genede yanında kimliğini taşı sorarsa kimliğinde reşit olduğunu gösterirsin ve sen neden alıyorsun o alsın
20 YorumlaGayet normal bir sekilde al git kasaya. Eger sorarlarsa gosterirsin olur biter. Ama hic sanmiyorum soracaklarini.
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Alma sakın alıştırma kiminle çıkacaksan kimle olacaksan o alsın yok illa ben alcam diyeceksen ben istiyorum diyeceksen sen bilirsin 18 sen her türlü alırsın
00 Yorumla
+1 yılMigrosta yaş siması var binden abur cubur al arasına köy komse sormaz kayganlastirici yerinede bebek yağı al zaten aynı şey😃
04 Yorumla
Soran+1 yıltadı için aromalı almam gerek
- +1 yıl
Manyakmisin plastik mi yaliycan bence hiç anlam ifade etmez
Soran+1 yılkayganlaştırıcıyı
- +1 yıl
Ben anlamadım kayganlastirici aroma valla bende bilmiyirum ne işe yarıyor🙄
+1 yılUtanmana ya da hesap vermene gerek yok. Kimlik göstersen yeterli
30 Yorumla
+1 yılanlamadığım konu neden sen alıyon bunları erkek arkadaşın alsın ya
12 Yorumla
Soran+1 yılo almayo sevmiyor
- +1 yıl
internetten sipariş verebilirsin
Kimlil gösterde prezervatifi güzel kardeşim sana mi aldırıyo gidip kendisi alsın ya
22 Yorumla
+1 yılKanka al verirler de seks yapacagın kişiye aldır aşko sevgilinlemi yapçan
03 Yorumla
Soran+1 yılaşko çok samimiyetsiz
- +1 yıl
Nasıl samimiyetsiz
Soran+1 yılaşko ne ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey göstermeye gerek yok 10 yaşındaki çocuk bile alıyor şimdi marketten bu tür ürünleri rahat ol
00 Yorumla
+1 yılİnternnetten al gelsin ne uğraşıyorsun ki kimlik gösterirsen alırısn sorun olmas ama internneten al en sevdiğim kız tipisin seks için herşeyi sen alıp geliyorsun ah bir tanısam seni
00 Yorumla
+1 yılMarketlerde böyle bir yasak uygulanmıyor, Alkol ve tütün ürünleri dışında da kimlik sormaya hakları yok. Ne istersen alabilirsin...
00 Yorumla
+1 yılGit kasada zorluk çıkarırlarsa kimlik göster alırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoracaklarını sanmıyorum, ama sorarlarsa kimlik göster ya da internet üzerinden satın al. Gizli paketle gönderim yapıyorlar, kimse paketin içeriğini bilemez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılBaktın küçük diyor kimlik çıkar o zaman bir şey yapamaz
10 Yorumla
+1 yılTatlim sevgilin alsın sen neden alıyorsun o yapacak sonuçta
65 Yorumla
Soran+1 yılya bana biraz bencillik geliyor. ben de krounacağım onun sayesinde tek o korunacak demek mantıksıx
- +1 yıl
Verme kuzum bir mesaj at bakayim bana sen
Soran+1 yılattım
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerirler eğer utanıyorsan watsons tarzı bir yerden alabilirsin. En fazla kimlik sorarlar bir şey olmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
utangaclık basa bela
Internetten alırsın sorun olmaz hepsiburadan al gitsin eger sorun cikarsa ki çikmaz
00 Yorumla
+1 yıl18 yaş ve üstüysen sorun yok alabilirsin hiç bir şey yapamazlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sigara alkol gibi yaş sınırı yok şeker al çık göstere göstere havanı at olmayanlara 😂
00 Yorumla
+1 yılkimliği göstersen yeterli.. ilk kez mi alıcan? partnerien aldırsana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. yok knkm merak etme git paşa paşa al kasadan geçir yani korkma
00 YorumlaNiye alıyorsun
Ben alıyım sana yakın oturuyorsak 😅01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılMigrosta alamazsın vs diyeceklerini sanmıyorum, zaten sıkıntı olursa kimlik var.
01 Yorumla- +1 yıl
Olmadı samimi bir arkadaşını, kankine aldır. Ufak tefek komisyon isterse verirsin. Hem ödül olarak ileride canlı p*rno seyret gözü, gönlü açılsın kankinin.
- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılMaske takıyon zaten burnunun en yukarsına çek bide şapka tak tamam işte kdkdkckkv
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. o eşyalar için yaş sınırı yok ki. bubama aleyom dersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey söyleme ve al eğer yaşını sorarsa kimliğini gösterirsin
00 Yorumla Sanmam sıkıntı çıkacağını ama kimlik sorarsa gösterir geçersin
00 Yorumla
+1 yılkimlinle gidersin sende ama simdi bulamassin ki acik yer sana vere bilirim fazla var 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal ilişki yapmayacaksan kayganlastırıcıya gerek yoktur digeri için yaş sormazlar.
19 Yorumla
Soran+1 yılfotoğrad koymasan eksik kalırdım allah razı olsum
Cevap sahibi+1 yılEksik kalma 🤣
Soran+1 yıl@NNangelNN çok alakalı deme öyle
Cevap sahibi+1 yıl@NNangelNN daha güzel fotoğrafmı istedi canin 😅
Cevap sahibi+1 yıl@NNangelNN bu steyi ve buradakileri ciddiye almıyorum buyüzden egom incinmez.
Soran+1 yıl@NNangelNN katılıyorum. cidden onlar yerine çok utsnıyorum..
+1 yılUtanma sorun olursa kimlik verirsin ayrıca taktik vereyim mi
03 Yorumla
Soran+1 yılolur
- +1 yıl
Gizlisin burada söyleyemem ki
Soran+1 yılsöyleme o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMarketten al çık sanki yasak
20 Yorumla
+1 yılmerhaba Migros sanal market ya da Migros hemen uygulamasını kullan kapiya bırakılıyor. istersen davet kodu verebilirim. davet kodu ile kayıt olduğun da promosyon kazanilabiliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi iş yaptırsak küçüğüm dersin ams ske şapma almaya gelince her çareyi düşünüyosn
21 Yorumla
Soran+1 yılküçüğüm demem
+1 yılPrezervatifte yas sinirlamasi yokki 🤣 internetten al cok utaniyorsan
20 Yorumla
+1 yılİlişkiye gireceğin hödük alsın sen niye alıyorsun ki
57 Yorumla- +1 yıl
ve sonra pişman olacağın şeyler yapma bence
- +1 yıl
İlk defa yapacakmışsın bence 18 yaş çok erken ileride keşke yapmasaydım deme ihtimalin yüksek
- +1 yıl
Vereni düdüklerler unuttun herhalde 😀
- +1 yıl
Niye beni eksilediniz ben naptım şimdi gkdnfjc
- +1 yıl
İlişkiye girmesini teşvik etmekten dolayı 😀
- +1 yıl
@JAPANMOTORS teşvik etmedim ki hatta pişman olabileceğini erken olduğunu söyledim
- +1 yıl
Anladım oraya dikkat etmemişim kusura bakma 😒
Gizli Üye(18-24)+1 yılGünaha da giriyorsun. Bunu bil!
1357 Yorumla- +1 yıl
ah bu gençlik
Soran+1 yılinandığım bir din yok? dine inanıp yapanlara ben de sinirlenşyorum
- +1 yıl
bu seni hiç alakadar etmez başkasına dinle alakalı bir soru sorma faruk
- +1 yıl
belki doğrusu odur seninki yanlıştır? inandığın din müslümanlıksa başkasının inancını sorgulayamazsın kuranda yazıyo aç bak dostum ve benle düzgün konuş
- +1 yıl
soruyu soran kişi faruk u engeller misin rica etsem
Soran+1 yıl@Faruk2059 HAVALI DİYE DEĞİL ARAŞTIRIP SORGULADIĞOM İÇİN AGNOSTİK OLDUM. BİLDİM BİLELİ DE KENDİME SORULAR SORDUM. BANA GÖRE DE SENİNKİ %100 YANLIŞ. BAK İŞİN DOĞRU YOL GÖSTERMEDEN ÇIKTI. DİNDSR Bİ İNSAN DEĞİLİM İSLAM DA BANA UYGUN DEĞİL. YAPACAĞIM EYLEM DE BANA GÖRE AHLAKSIZLIK DEĞİL. KENDİ DOPRULARINI BANA YAMAMA. AHLAKSIZ OLDUĞUMU DÜŞÜNEMEZSİN SEN Bİ PEYGAMBER OLMADIKÇA. HERKESİN GÖRÜŞÜNÜ ELEŞTİRME BE ADAM YETEE ARRIK İŞİ GÜCÜ YOK TEK TEK HER YPRUMU OKUYO. İLLALAH ETTİRDİN. BEN BÖYLE İYİYİM. CİNSELLİĞİ BEN TEKLİF ETTİM KENDİM KARWR VERDİM BAŞKASI BENİ ZORLAMADI İSTESE DE ZORLAYAMAZ. 18 İMDE YAPMASAM 20MDE YAPARIM BEN KENDİMŞ TANIYORUM BENİ YASAKLIYCAK MANEVİ BİR DEĞER DE YOK. SORUYU İYİCE SAPTIRDIN Bİ GİT ARTIK
- +1 yıl
uğraşma şu bağnazla ya boşver
Soran+1 yıl@Faruk2059 tamam takıl sen böyle
Soran+1 yıl@Faruk2059 cahil olmak harika bi duygu
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 boş ver kardeşim herkes kendine yakışanı yapıyor. Sen doğru yollardan git onlar bildiği yollardan. Allah Hidayete erdirsin..
- +1 yıl
@Faruk2059 laf anlatabilmen mümkün değil kardeşim ilerde kafasını vurur ama iş işten geçer türkiye de yaşadığı sürecede hiçbir erkekle evlenemez çünkü benim tanıdığım hiç bir türk erkeği böyle bi durumu kabul etmez ya da oldu ki kabul etti diyelim bin kere yüzüne vurur evlendigine pişman eder birlikte olacağı kişide alacağını aldıktan donra tekmeyi basar buda iki gün sonra başkasına güvenir işi görüldükten sonra öbürü de remkeyi basar böyleleri de orda burda mendil olur keşke hatasından dönme başlamadan hata yaptığını anlasa vazgeçse ama boşa konuşuyoruz duvara konuşsak daha karlı çıkarız bu arada din konusunda doğru yoldasın doğru yoldayız LAİLAHE İLLALLAH
Soran+1 yıl@Yorgun3 aynen doğru yoldasın devam et
+1 yılNeden almayı düşünüyorsun sevgilinle seks yaparsan adı aşk olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılprezervatif icin yas sınırı mı var? 18 yasindan kucukler sevismiyor mu? ne alaka ya al gitsin
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin umurunda değil sen yeterki para ver gerisi marketin umurunda olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnternetten sipariş ver. Kargonun şubesine ver adresi. Git kargonun şubesinden al.
Bu kadar basit00 Yorumla
+1 yılUfaklık ne yapcan prezervatifi balon yapıp oynayacakmisin
00 Yorumlaİnternetten al madem için rahat etsin. Soracaklarını da düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılKimlik soracaklarını sanmam.
51 Yorumla- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 18 yaşındayım ama küçük gösteriyorum, nasıl prezervatif alacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler