Cevabın nedir?
Kadının sahte rolüne, kroca bakarız bebek repliğine, kadının mal mal anlamamış gibi davranmasına ve ses tonuna acayip derecede sinir oldum :)
En rahatı marketten almaktır. İki üç çikolata cipsin arasına atarsın, pek fark edilmez. Olmadı prezervatif utanılacak bir şey değil zaten.00 Yorumla
+1 yılbu video süper ya:D:D ben 2 sene evel izlemiştim ve kopmuştum resmen
15 Yorumla- +1 yıl
ama videodaki kız nasıl:D:D başta pas vermio sonra çocuktaki performansı duyunca hemen yılışıyor:D
- +1 yıl
:D:D orası zaten bitiriyo :D sizi daha once gormusmuydum acaba diyisi zaten cok iyi :D
o performans zaten kimsede cıkmaz yaw yada erken bosalma sorunu olur 10 dk da bi degistirsen 10 tane var desen 100 dk 5 kutu 500 dk tum gece hic durmadan yapabilen varsa cok buyuk bi basırdır yaw :D 3 saat yapıyodum kız zaten pert ben bitap :D:D - +1 yıl
:D:D:D hehehe aynen yaaaa onu yapanın hayvan olması lazım
Prezervatif eczaneden alınır, eğer eczaneden değilde marketten alıyorsanız rahat olun, yoksa mülayim çiftler olarak kasada sıra size geldiğinde, ve o bir kutu prezarvatifin barkodu okumuyorsa arkada bekleyen bizim gibi market saygısızlarının uzayıp giden geyiklerine malzeme olursunuz:D
010 Yorumla- +1 yıl
muhabbet şu,gerçektir, yer:izmir-bornova migros, önümüzde mütevazi masum bir çift, bizde fullcips meze rakı ve testesteron, çok kalabalık,sıra uzun, sonunda gelmiş,biz sıkılmışız:
-adem bey 3 nolu kasaya lütfen
-buyrun aysel hanım
-prezarvatif okumuyor, peki bu -okumuyor, peki bu -okumuyor
(sessiz mırıldanmalar)bu gece izmirde deprem var, parçala behçet, et ete değecek abi, bu kız bu salağa veriyor mu; oha extra almış, bu ne aga dirseğime kadar gelir o :DD
onlar mahçup,ufak,ezik.:DD - +1 yıl
şimdi doğum kontrol hapıysa zaten 1 aylık süreden sonra güvenilir oluyor, 22 gün kullanması lazım, bir regl döneminden diğerine kadar, 72 saat hapı ise ayda bir defa kullanılması tavsiye ediliyor ve adette düzensizlik yapıyor. o yüzden doğum kontrol daha iyi olsada dikkatli olmak lazım.
sen kesin ilkokul çocuğusun millet artık daha fazlasını alıyor o büyük dedenin zamanında öyleydi
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
markete gidersin alakasız 3-5 bişeler alırsın atarsın sepete sanki özellikle condom almaya gelmemiş gibi zaten kasiyerin yanında sakızların olduğu yerde olur condomlar
sakızları inceliyomuş gibi yaparken ordan kendine en uygununu seçersin32 Yorumla- +1 yıl
ahahaha aynen:D
boşuna demiyorlar sessiz atın tekmesi ağır olur diye hahahahha::D:D:D
kız aştı kendini...gazlanmayı bekliyormuş10 Yorumlabu kadar ezik biriyse zaten aldığı prezervatifi balon diye şişirip oynasın :D
https://www.youtube.com/watch?v=sHaM6TZq1-E13 YorumlaDünyada en çok çalınan ürün prezervatif miş ? BUNU Biliyormuydunuz :)
01 YorumlaEczane ve marketlerdeki kasiyerler kız oldugu için alamıyorum amk. almak için yaşadıgım gerilim hiçbiyerde yok
02 Yorumlagece lazım olduysa önce netten nöbetçi eczane adresi bulunur. sonra gidilir, "bir paket kondom alabilirmyim" denir. 12 tl ödenip çıkılır :)
00 Yorumlaahahah.
Tugce'ye de bak sen :D:D04 YorumlaDirek söylerim utanmaya ne gerek var.
00 Yorumla
+1 yılSen kesin liselisin
15 Yorumla- +1 yıl
evet :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem