Nereden alıyorsunuz eczane, market? İsterken nasıl istiyorsunuz utanma çekinme falan oluyor mu?
Cevabın nedir?
Hayır utanacağım bir durum değil. Kasiyerin, prezervatifi okuturken alıcıyı süzmesi bir gerçektir. :D Sorunun cevabına gelince iki kez aldığımı hatırlıyorum. Birini benzin istasyonundan diğerini ise marketten almıştım.
00 Yorumla
+1 yılBizim eski patron bunun toptancisiydi her cesiti vardi koleksiyon yaptiydim kullandigimdan degil bazen icine su doldurup 14. kattan atiyodum konserlerde felan sisirip havaya firlatiyodum eglenceliydi 😄😄
20 Yorumla
Bir kere migrostan almıştım. Hatta sürekli alışveriş yaptığım bir şubeydi kasiyer bakmıştı suratıma. Hiçte utanmadım.
41 Yorumla
+1 yıl2 kre girdim aldim 15 yasindayken gratisten bir kerede marketten
32 Yorumla- +1 yıl
14 yasinda bakireligimi verdim sevgilime😇 halada onunlayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
66Cevap
+1 yılBen almam. Evlenene kadar yapmam zaten. Evlenince de gerek yok sanırım dediğine. :D Yani utanıyor insan. Boxer alamıyorum daha gidip. Bunu almak nedir? :D
10 Yorumla
+1 yılNasıl nereden alıyorlar bunu ben de merak ediyordum hakikaten. Ben almaya çekinirdim. Oysa oldukça normal bir şey. Adamlar üretiyorlar alasın diye. Nedne çekiniliyorsa almaktan... İşte...
12 Yorumla- +1 yıl
@mojita Hic gormedim
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılO işi yaparken utanma olmuyor onu alırken mi utanacak ki hem neden utansın ki ayıp olsa ortalıkta satilmaz
11 Yorumla
+1 yılyahu
'ay seni gidi seni piipisine sapka da takacakmışş, bu benden olsun taktıkca hatırlarsın ayyy gocaman olmuş ya la'
diye tepki mi vericekler ajskakkdkfkdkskskfkdkjegj21 Yorumla
+1 yılArkadaşlarım alamazlar ve genelde ben alırım hep... Bu işin utanması mı olur? Reyona girersin ve seçersin. Kasaya gider ve ödemeni yapar çıkarsın. Bu kadar basit bir şey... Ciklet almakla arasında fark görmüyorum.
00 YorumlaGidip direk istiyorum. Paket sigara karşılığı arkadaşlarım için de alıyorum :D Arada fırlamaca bakışlar attığım kasiyerler de oluyor :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı. Marketteysem kutuyu alıp sepete atıyorum.
Eczaneden de direkt istiyorum yani ne var bunda.
Sevişirken s.. işrken utanma, prezarvatif isterken utan. ba ba ba10 Yorumla
+1 yılben okey rötar alırdım
sonra okey ritim almaya başladım o da hoşuma gitmedi en son ultra hisset tırtıklı almaya başladım. markete girer alır çıkarım aynı kola alır gibi asla çekinmem00 YorumlaGratise gitmistim onumde erkek vardi prezervatif aldi ama ben ondan cok utandim. OKkey lets go
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmarketlerde açıkta satılıyor al sepete at, ilk zamanlar bir tek onu almaya girerdim ama onu gizlemek için bir sürü başka şey alıp araya onu gizlerdim en boş kasaya giderdim :D not: evliyim!
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@samyelii aptallık işte, aynen dediğin gibi yapaydım ya hiç aklıma gelmedi :D
bimde çalışıyorum ve kadınların bile aldığını görüyorum. bir ihtiyaç olduğu için nerden alındığının ya da kimin aldığının önemi yok.
00 Yorumla
+1 yılTercih etmiyorum güvenli değil
Aldığım zaman eczanede erkeklerden birinin kulağına söylüyorum00 Yorumla
+1 yılgardaş bahh hele bah bir bir paket kuş tahkesi versene diyoz eczaneye :D
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi
- +1 yıl
yok be :D bir kere aldım bim den :D biri alamıyorum dedi normal alıp çıkıyon çok bir adrenalin olmuyor :D
+1 yılbir kaç şeyde yanında alıyorum marketten alıp çıkıyorum mümkünse kasiyerle gozgoze gelmek istemiyorum large boyu alıyorum çünkü 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO utanılacak birşeymi sizce sonra bu ülke neden gelişmiyo sizin gibi cahiller den
20 Yorumla
+1 yıldirek gidip marketten alıyom özellikle bayan kasiyerlerin kasasından geçiyorum hatta :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkuşakabin diyorum :D :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=sXUOG8UODJ000 Yorumla
+1 yılBazen sırf kasiyer o pis gülümsemesini görmek için marketten almaya gidiyorum 😄
00 Yorumla
+1 yılAlmıyorum, en güzeli eczaneye gidip alımlı ve güzel bir bayan kalfadan istemek. Hangisini tavsiye edersiniz diye sorunca tipi görmelisin :)
00 YorumlaHic olmuyo yakin temas yoktu kiza yakin temasi kalmamış mi diye sordum oda akil verdi tirtikli al diye :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMarketten alıyorum. Yağ, şeker, çay vb şeyleri nasıl aliyorsam öyle. İlk aldığımda biraz çekingenlik yasamistim da şimdi çok rahat alıyorum
00 Yorumla
+1 yılıkı kez kullandım hıc zevk almadım bır seferınde przervatıf patladı hepsını vajınaya bosaldım terch etmıyourum
04 Yorumla
Soran+1 yılBüyükse demekki
- +1 yıl
asırı deı-gıl ama aletıme guvenırım bıraz serı ve sert darbe vuruyorum darbe ustune darbe
Soran+1 yılO yüzdendir o zaman
- +1 yıl
ama aletım ıyıdır iri kalın :* :* :*
+1 yılRahatça alıyorum sıkıntı etcek bir durum değil :D kasiyer kadınsa bir utanıyorum o kadar :D
00 Yorumla
+1 yılAvm lerden aliyorsun direk okutup fiyati soyluyor verip cikion
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMarketten alırım yanna cıps gazete falan koyarm en bs kadsyı gozume kestrrır dalarım okuturken arada kaynar zaten😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim hatun belese getiriyor saglik ocahi haftalik 7 tane veriyor ama ben nadir kulaniyorum et ete deyecek.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Yokya neden cekıncemkı kasada kız olunca daha guzel oluyo
00 Yorumlatanıdık abi ar ver ordan bana bir şapka diyorum veriyor :D
00 Yorumla
+1 yılYok ben kıllık olsun diye byn eczane var ondan alıyorum mecbur veriyo :D
00 Yorumla
+1 yılaslında onlar utanmadan satıyorsa , sende utanmadan almalısın. her insan için söylüyorum.
00 Yorumladirekt medine pazarından alıyorum töbest nerden alacan o şeyi allah alalh yav
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet normal şekilde alıyorum. Ama olduğum yaşadığım yerde değilde başka yerde alıyorum. Eğer bulduğum yerde ihtiyaç olursa da farklı bir mahalle tercih ediyorum
00 Yorumla
+1 yılalmıyorum et ete ddegecek.. sız alacaksanız eczaneden alın ya da bime gidin alın kasadan gecirirsin. bişey olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternetten migrosa gidip alsam daha giremem ben 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Valla ben marketçiyim marketten. Alıyorum satıyorumda kimse utanmıyor bazen kızlar. Utanıyor ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılzikimi gösteriyorum aha buna göre kılıf var mı diyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkevgir gibi olanı tercih ediyorum duş etkisi yaratıyormuş sevgilimde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm büyük marketlerde var. Çok sıkılmana gerek yok. Sevgilim kauganlaştoroco bile alıyordu onu aldığımızdan ben kasadan Koşarak geçiyordum 😂😂
00 Yorumla
+1 yılPed alırken utanıyor musun?
22 Yorumla- +1 yıl
bak onu bana aldırdıklarında harbi utanıyorum :D
+1 yılMarketten alıyorum ns çekinecem erkek adamın
00 Yorumlan11. com' dan alıyorum.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik utanılacak bir şey değil ki
00 YorumlaGenelde market hayır utanma olmuyor.
00 YorumlaBim den alıyorum asjdsajdsa
00 YorumlaHic seks yaptın ki diye sorsan
00 Yorumlaçinden getirtiyorum ama küçük geliyo
00 YorumlaOzellikle bayan kasiyerlerde alıyorum 😄😄
00 Yorumla
+1 yılmarket ya da internet incesinden normal boy
00 Yorumla
+1 yılAlıştığım için artık olmuyor marketten alıyorum
00 Yorumla
+1 yılDirek condom ver diyorum markete
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seviyorum ya çok sıkıyo penisimi
01 Yorumla
+1 yılalmıyoz hissettirmiyor :(
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Satan utanmıyo alan mı utanıyo
00 YorumlaKilo ile toptancıdan
20 YorumlaNormal sekilde kanka utanmam ben :D
00 YorumlaMarket. yoo direk alıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Direk marketten alıyorum sıkıntı olmuyor
00 Yorumla
+1 yılYok olmuyor eczaneden alıyorum
00 YorumlaAlmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben genelde migrostan alıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri