Benden de bunu istiyor s*x hayatımız çok iyi ama eşimin tuhaf fantezileri var mesela evde baş başa olduğumuzda çıplak dolaşıyor. Kırmamak için üstüne bir şey giy üşürsün diyorum üşümem diyor başbaşayız karı koca çırılçıplak dolaşırız diyor. Ne tepki versem bilemedim...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılFiziği kötü değilse neden rahatsız oluyorsun ki?
Çoğu erkeğin hayalini kurduğu bir eşe sahipsin. Bence kalbini kırmamaya çalış. Ufak tefek şeyler bunlar. Hem yarın bir gün çocuğunuz olduğunda bu hayalinizi gerçekleştirmek imkansız olacak.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neden tepki veriyorsun. Demekki böyle bir hayali varmış hep. Ayak uydurmak yerine hemen tepki vereyim diyorsunuz. Eşler birbirlerinin fantezilerine her zaman saygı duymalı ki ilişkileri ilk günkü heyecanla devam edebilsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkcası benimde aklımda bunu yapmak var tabi ilk zamanlar çekinirim biraz galiba ama sonrasında ne güzel işte çıplaklık ilk ergenliğimden beri hayalim tüm gğn çıplak olmak...
37 Yorumla- +1 yıl
benim de hayalim bu ve her bulduğun yerde seks yapmak, kadın çıplak halde ev işi yaparken falan onu azdırmak, mutfakta ufak oyunlar yapmak çok güzel olurdu :)
sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Cevap sahibi+1 yıl@RomantikBoğa Bende böyle istiyorum tabi komşulardan kaçak göçek nasıl olacak bilmiyorum perdeler hep kapalı olmalı aniden kapı çalsa yine açamazsın dakikalar geçer
Tek o sorun var- +1 yıl
Ben en çok evde seks yapmayı sevdiğim ve fantezi dünyam çok geniş olduğu için çok güzel hayaller var, sohbet etmek ister misin?
Cevap sahibi+1 yıl@RomantikBoğa İstemem.
- +1 yıl
peki inşallah bu hayallerini paylaşan bir eş bulup mutlu olursun :)
Cevap sahibi+1 yıl@RomantikBoğa umarım sende mutlu olursun
- +1 yıl
umarım, teşekkürler :)
E ne var bunda başkaları karısından şikayet eder ruhsuz diye senin ki seni çağırıyor resmen kıymet bil ve öp karını 🤦♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh be bize denk gelmez böyle kadınlar fizik kasa yerindeyse bence sende muhalefet olma fanteziye erotiğe dök işi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO bendede var ya evde falan denize bile çıplak giriyorum
00 Yorumla
+1 yılAKSSJHDFJKFLDŞDÖDŞFFFMNFFLŞR
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende sık onu sürekli
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan bulmuşsun böyle karıyı daha ne istiyon
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sende soyun ve her gördüğünde yanaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende çıplak gez
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSende çıplak dolaş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026