Eşim hafta da bir ancak istiyor sevişmeyi bazen de daha fazla aralıkla. Ben bu boşluğu masturbasyonla dolduruyorum çünkü elimde değil dayanamıyorum.
Ne yapmam lazım
Ne yapmam lazım
Öncelikle seni tebrik ediyorum ilk defa bu sitede “eşimi aldattım” ya da “eşimi aldatmalımıyım “ diye devam eden bir soru görmedim. Sabrından dolayı da sana hayran kaldım.
Bence onu çek karşına bırak çocuğu mocuğu herşeyi bırak. Neden böyle oldu , neyin var? Gibisinden konuş sorununu konuşarak çöz çünkü bunun bir sebebi olabilir. Çocuk var ve sanırım eşin ev hanımı. Günlük rutinler , çocuk , yemek , ev işi vs... yoruluyor enerjisi kalmıyor olabilir. Önce konuş baktın olmuyor oldurmaya çalış güzelce :)
Mesela ona hediye gecelik al 😏 Senin üzerinde görmek istiyorum de. Seksi planlamayın gelişsin kendi kendine. :)
2 seçeneği var
onunla konuşmalisin ve karara bağlamalisiniz
ya seninle daha fazla sevişecek
ya da ihtiyacını başkalarıyla gidermene müsade edecek
sonuçta ne sen onu zorlayabilirsin
ne de onun seni ihtiyacin olan şeyden mahrum birakmaya hakki yok
konuşup anlaşmalısınız
Çok haklısın ama bunları ona söylemem zor. Yanii ya sevişirsin ya da başkasıyla yaparım demek
Ağzına sağlık bu arada
neden zor? eşin değil mi sonuçta?
üstelik o kendi keyfi istediği gibi rahatca senin istek ve arzularini düşünmeden davrana biliyorken
sen bunu söylemeye mi cekineceksin?
Biraz ağır olur tehdit gibi ne bilim.
senin yaşadıklarının benzwerini yaşadım bir erkek için zor bir durum, cinselik süreniz uzun, bu aslında en çok seni üzer, eğer eşin bunu bilinçli olarakyyapıyorsa evliliğiniz sarsılır ama hastalık vb şeylerden se anlayılşı olmak lazım, sorunu en kısa zamanda çözün bence, yoksa çok büyük sıkıntılar başlar
Yok sorun sadece isteksizlik.
Yani daha sonraki planlarda onun için. Çoluk çocuğa karışınca artık git gide aralıklar uzadı
isteksiz olmasını pek anlayamadım, aslında anne de olsa isteğinde azalma olacağını sanmıyorum, ya da dönem dönem aşırı stresyorgunluk vb şeyler etkiliyor, hava durumu bile etkiliyor cinselliği, "Yani daha sonraki planlarda onun için" bunu anlayamadım
Haklısın. YANİ ilk önce annelik çocuklar yemekler temizlik bilmem ne en son cinsellik
bu çok kötü, evliliğiniz etkiler hemde çok, cinsellik te evlliliğin temeli, herşey yerinde olmalı, yeteri kadar olmalı
Bana yemek su kadar olmasada her 3 4 günde bir aratıyor. 1 hafta bekledikten sonra 1 haftayı da geçirince adam da moral falan kalmıyo çok sinir bozucu
Renklendirmeyi denesen kardeş, ona fantazi çamaşırlar al, birlikte p*rno izlemeye falan başlayın, oral seks deneyin özellikle ona karşı
p*rno harici hepsi oldu ama bir defa p*rno izleyelim dedik kötü oldu yüzüme bakmadı kaç gün
Uykudan uyandırıp yapmayı denedinmi peki gecenin ortasinda
@ebru-a ☺️
Cevap
5Cevap
aldat kardeşim git dışarıda yap sende karın hakediyor aldatılmayı :D
Onu da ben istemiyorum be usta
o zaman 31 e devam :D
🤷♂️
Eşine ev işleri için yardım edebilirsin ya da en azından masayı kaldırmaya yardım edebilirsin. Bunları yaparken sen şimdi yorulma Vs diyerek ima edebilirsin. Sonra çocukları beraber yatırın sonra siz odanıza geçin.
Zaten yardım ediyorum. Çocukları uyutmak da kolay sadece onu yatağa o iş için götürmek zor. Bahanelerin sonu gelmiyor hafta 1 en az oluyo oda çoğu zaman hani yapmadım demeyeyim diye.
Öpüşme falan olmuyor mu devamı gelse ya da baş başa tv izlerken ona mast yapsan biraz devamını istemez mi
Öpüşme bitti eskidendi.
Cinsel yönden gerçekten de çok geride.
Dokundurmazki ona mast yapayim. Yoksa bırak mastı direk Oral yapan biriyim. Her ilişkide onu boşaltan biriyim. Belki de ondandır fazla yaptım.
Doymuş olabilir evet. Peki hiç yarıda bıraktın mı belki öyle ister
Ya aslında sonra zamanlar ilişkimiz de ara olunca tabi ondanda isteksizlik olunca pek uzun olmuyor zaten. O yüzden son bir kaç defa sadece işimi gördüm diyeyim. TABİ belkide tadı damağında bırakmak lazım belki ozaman ister
Evet olabilir. Çok özel değilse beraber olduğunuz akşam sadece 1 ile mi sınırlı kalıyor yoksa 2. 3. De geliyor mu
Yani ona da bir şey diyor mu
İlk seneler 2 3 olurdu ama artık 1 defa ama uzuuun yani o istekli olunca saatlerce sürüyor. Ön sevisme saat alıyo.
Çok güzel olsa bile 2 inci defa gelmemi istemez. Hele ki boşalınca sanki hastanelik olmuş gibi oluyo. Bitiyor rsmen
Ya çok değişik. Umarım ilerde ne ben ne karşımdaki böyle olur mesela şu an hormonlardan dolayı olabilir ama sevgilim ile nerdeyse haftada bir beraber oluyoruz ve en az 3 kez oluyo ve hala doymuyorum 🙈 ev hanımlarının genelinde böyle bir şey var sanırım ve bu yüzden Türk kadınları yatakta böyle, şöyle diye başlayan şeylere maruz kalıyoruz. Ben karşımdakini mutlu etmeliyim ki karşımdaki beni mutlu etsin
Boşalınca ilk 5 dakika ruh gibi ya böyle noldu bana ben kimim falan...
Umarım hep öyle doyumsuz kalırsın. Seks kadar mutluluk veren bisey yok. Ama sen sen ol ilerde libidon düşerse bile eşine hep güzellik yap. Reddetme
Ben normal boşalırım 10 dakika sonra tekrar edebilirim. Ama o sanki ruhunu teslim ediyo
Öyle de deme ya 😂 bende öyleyim 5 10 dakika falan hareket bile edemiyorum yani etmemek de hoşuma gidiyo karşımdaki üstümü örtüyor su getiriyor falan 😄😄
Umarım dediğin gibi olur. Tavsiyeni ilerde dikkate alacağım
😂😂 Erkekte arzu bir tansiyon çıkması gibidir ve yalnızca boşaltmayla normale döner. Onu istediği zaman boşaltta..
Al benden de o kadar... Malesef asexüel türk kadını sorunu yaşıyoruz hepimiz
Maalesef ama kötü bir durum
Kıyamam ya.
Neden istemiyor sordunmu hiç?
Libido düşüklüğü. Seneler sonra böyle oldu çoluk çocuğa karışınca.
Çoğu kadının anne olduktan sonra aktif bir cinsel hayatı olmuyor maalesef. Çocukla uğraşmaktan ve ev işlerine koşmaktan yatak odası akıllarına dahi gelmiyordur. Onları da anlamak lazım kolay değil sonuçta anne olmak. Eşini karşına al ve eski günlerinizi çok özlediğini anlat. Çocukları emanet edebileceğiniz biri varsa eğer (anneniz olabilir) bir süreliğine onlara bırakın ve birkaç günlüğüne onlardan uzak bir evde kalın. Hem eşine de çok iyi gelir kafa dinler biraz. Annenize de biz tatile gidiyoruz dersiniz olur biter.🌸
Maalesef uzaktayız ailelerimizden. TABİ oda pek çocuklardan ayrı kalmak istemez sanırım ama bilmiyorum tabi. Gerçi inan isteyen o zamanı ayırır. Çünkü çocuk bir saatten sonra uyur 9 en geç 10 gibi sonrası ona kalmış
Bu durumda başka ne denir bilmiyorum ki :/
Bende..
Öyle kadın da erkek de çekilmez umarım evlenince eşim istekli olur
Genelde isteksiz olan kadın olur yani genel olarak. Erkeklerde ereksiyon olma bir tansiyon çıkması gibidir ve boşalarak sadece düzelebilir ve kadın böyle olmadığından dolayı pek erkeği anlayamıyor. Eşi tarafından reddedilmez inan kötü bisey. Umarım bu tarz bir sıkıntın olmaz hiç bir zaman
Sahsen ben evli deglim ama eşimi hiç red etcegmi dusnmuyorm.. çünkü bu soğuma sebebi zaten.. aynı şekilde o da bana istekli olsun isterim hep
İlk yılları çok arıyorum. Ama gerçektende bir gün bu kadar zorluk yaşayacağım aklıma gelmezdi bir yatak meselesinden
3 gunde bir yapin anlasin. Bari eliyle bosaltsin 2 dk da
Anlayış yokki kardeşim. Egoist işte
Abi en çok şüphelendigim kullandığı doğum kontrol hapının libido düşüklüğü yan etkisi
Söyledim ve öyle bir yan etkisi olduğunu söyledim ve birdaha kullanmicaksin dedim. Ama tabi regli alt üst oluyo diye bırakmak istemiyor çünkü bu doğum kontrol haplarıyla regl falan olmuyor
O öyle kullanılıyor
Hyr
Eline sağlık. Devam et. 😂😁😂😀
Kötü durum esin ilk zamanlarda oylemiydi
Hayır sonradan oldu
üfyazık olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar