Sekste kadın genellikle resesif, erkek dominant taraf olduğu için çoğunlukla kadının üzerindeki kıyafetlerin sevişmenin verdiği zevk ve heyecana bağlı olarak yırtılıp parçalanması hadisesinden bahsediyoruz diyorum. Kadınlar üzerindeki kıyafetin parçalanmasından büyük zevk alır. Erkek içinse kadının kyafetlerini parçalamak kendine güveni artıran, daha baskın, daha dominant, daha ateşli hissetmesini sağlar ki seksin devamı da sertlike süslenir, neticede her iki taraf da bundan büyük haz alır.
Abiiii ne parçalaması parasından haberi var mı o giysilerin. Şimdi dandik sütyen bile 20 tl. Evlenince böylede giyinmicem biraz daha özenli olacak. Bir pantolon 100 tişört 50 ic çamaşırlari 75 desek 225 tlik zarara sokacak beni bir sevişme için. Hic kusura bakmasın yirtamam kiyafetlerimi. Ha aylik 10 bin yüro alıyordur o zaman başka.
Ya bu her sevişmede yapılırsa hahaha kıyafet kalmaz😅 üstümde özenerek aldığım birsey varsa izin vermem zaten soymak varken neden yırtılsın elbisem 😂 ama eski püskü bir şeyse lafını bile etmem tabii o ayrı bi konu, dilediği kadar yırtsın 🔥✌🏼
Kıyafetlerim biraz pahalı pek hoşuma gideceğini düşünmüyorum ama sürekli olmadığı sürece sıkıntı olmaz. Bir kere gömleğimin düğmelerini koparmıştı bir kadın, pantolonumuda koparacaktı müsade etmedim. Kızım dışarıdayız evde değiliz üzerimizi değişme imkanımız yok g. tümüz de durmayan pantolonla eve nasıl gidecez diye engel olmuştum.
Bilakis çok hırçın, tutkulu, ateşli kaçar o ilişki.. Sonunda mercimek fırına kaçar.. Düşünsenize, erkekler üzerinden örnek vereyim.. bir grup erkeğim karşısına 10 tane kadın getirin , hemen hemen aynı fiziksel özelliklere sahip. Bunların 9 u ciril çıplak, 1 tanesi giysili... Butun erkekler önce çıkanlara göz atıp, en son giysili kadını inceler ve izlerler... Sebebi, gizem, sebebi o kadının her erkek beyninde daha güzel tene ve vücuda sahip olduğu algısı.. Hayalin sonsuz gücü...
Ben sudyenin kopcasini acamadigimda rezil olmamak icin slow giden ön sevismeyi harda cevirip koparmistim... partnerimin gözleri gitti nefesi kesildi bi an... o ana kadar farketmemistim bunu istedigini... disaridan cok zarif , naif böyle cok hanim hanimcik cit kirildim bi kizdi ondan herhalde 😂
Rahatsız eder tabiki. Ormanda mı yaşıyor bu adam? Ayı mı Tarzan falan mı sanıyor kendini? yavaş olsun biraz, sanki tecavüz ediyor gibi sinir olur tokatı basardım ben.
O an hiçbir şeyi düşünmüyorum valla çoğu kez partnerimle sevişirken iç çamaşırlarını vahşice çıkarıp odanın bir köşesine fırlattıktan sonra tekrar bulamaması ve bokserimi giyip gitmesi beni benden alıyor jdjdkskıs
yani belki bir kaç defası heyecan verici olurda süreklilik arz ederse sıkıntı sağlam kıyafet kalmaz arkadaş:)
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eşimin en sevdiği eylemlerden biri, Yırtar parçalar. Genelde yatakta vs jartiyer ipli vs ya da tayt gibi şeyleri sevdiği için yirtmasina birşey demem zaten bir jartiyeri kaç kere giyicem
Lan esas hoşuma gider hatta sevgilim bı kere bı yırttı varya ben bittim sonra direk boynumu öpmeye başladı havaya kaldırdım bende öptüm diye devam etti
Yazık ya elbiselere ne gereği var hem parçalarken sağın solun yaralanabilir illa parçalatacaksan ona göre elbiseler var basit ucuz şeyler onları giyersin o sırada o zaman olur güzelde olur
Şu sercs midir nedir kendi kendine yorum atıp duruyor heyecan yapmış 😄 kız bana demiyor onu, karakter öncelikli diyerek ortaya söylüyor, buda vurdu gol oldu diyor girmiş araya kendi kendine 😆 kız beni tanımıyor, bende onu tanımıyorum
Insanlar birbirini tanımadan karakteri hakkında yorum yapamaz. Yani onun yazdığının hiç bir önemi yok beni tanımıyor. Tamam mı cahil ergen. Gelmiş heyecan yapmış vurdu gol oldu moldu yazıyor 😆 beyin içi boş konuşuyor
O kadar vahşete gerek yok. Ben daha çok sevişirken soyunma taraftarıyım. Hatta karşılıklı olarak birbirimizi soyalım istiyorum. Olmadı en son aşamada ben soyar oral seks yaparım. O soyar oral seks yapar.
Bence gayet hoş ben şahsen parçalarım sanırım kadınlarda hoşlanır bundan elbisenin veya iç çamaşırin kaçı kaç kuruş alışverişe çıkar en güzellerin den alırız yine parçalarız 😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben tanga ve taytı yırtmayı çok seviyorum. Bu tarz soruları biz erkekler sorunca sapık oluyoruz ama kadınlar sorunda 100e yakın yorum alıyor. Bu sitenin kızların üzerine kurulu olduğundan emin oldum.