+1 yılUzak mesafe ilişkisi yürüttüm 2,5 yıl. Hiç cinsellik konuşmasına izin vermedim. Karısı değilim bişeyi değilim. Sabahlara kdr nude için yalvarır ağlardı lafı sokar oturturdum kıçının üstüne.
22 Yorumla
Soran+1 yılYaa bayağı uzunmuş 2,5 yıl. demek ki sizi gerçekten sevmiş ki 2,5 yıl boyunca nude atmadan sizinle konuşmuş. ama bence nude değilde cinsellik konuşabilirdiniz. sonuçta uzak mesafe ilişkisi bir yerden sonra o konular konuşulmazsa her iki taraf içinde sıkıcı oluyor. Tabii bu benim fikrim
- +1 yıl
Bence konuşulmaması gerek benim sınırlarımdan biri bu. Seviosan seviosundur güzel hayaller kurabilirsin. Masum bi şekilde sevebilirsin. Ha o çekerdi konuyu cinselliğe. Nude da isterdi. Ama asla yüz vermezdim. Neyse ki exim oldu. Çok şükür ilkimde kocam oldu. Geriye döndüğümde de bi pişmanlığım yok şükürler olsun. Kendimi kimseye kullandırılmış hiss etmiom
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılKonuşulabilir neden içinizde tutasınız ki? Konuşasınız varsa konuşun hem birbirinizin nelerden hoşlandığını falan da öğrenirsiniz birbirinizi daha iyi tanırsınız.
00 Yorumla
+1 yılKonuşulur ama konuşulursa da iki tarafta çok azacaktır. Yani yaptıkça iki tarafta kendini daha fazla isteyecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani size bağlı bir durum istiyorsanız tabiki güzelleştirebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. karşılıklı olan birsey ise evet olmalı insan arzuluyor sevdigini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞart desem? Yoksa soğukluk engellenemez
23 Yorumla
Soran+1 yılYani illaki olmalı diyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet.. yani şöyle diyeyim erkek çok sıkılır sevse dahi ya olmuyor be der. Kadın içinde aynıdir aslında durum ama. belni daha uzun vade de sıkılır bayan. Hani iki cinsiyet doğasında çiftleşmek var hep derim günahı sevabı şahıslarla Allah arasında ama sevgili olan böyle şeylere kapı açmak zorunda yoksa olmasın, zaten devam etmez
Soran+1 yılEvet cidden senin. Gibi düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılDegil tabiki size baglı o
12 Yorumla
Soran+1 yılAma cinsellik olmadanda çok sıkıcı oluyor hele erkek için bunaltıcı bence
Cevap sahibi+1 yılO yöne meyilli ise ever sıkıcı gelebilir sen nasıl bi ilişki istiyorsun peki
+1 yılKonusuluyor guven varsa neden olmasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİki cins te istiyorsa karşılık li konuşulabilir
00 Yorumla Yani sevip güveniyorsan olabilir
00 Yorumla
+1 yıltabiki
10 YorumlaKonuşulmaması için bir sakınca yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolur olmalı yani
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem