Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm yazdıklarını okudum. Yaşın da 23 müş. Sakın kimsenin seni sorgulamasına izin verme, senin hayatın senin kararların.
Bayanlar 14-15 yaşları civarında evlenmeye programlanmis. Ama zamanin şartları evlilik yaşını yukarıya çekti. buda bayanlaır Fizyolojisine malesef aykırı. bu arada bayanların isteği erkeklerin en az 3 katı ama hiç belli etmezseniz. Eğer istek yoksa sorun var demektir. Yani sorun yok.
Büyük bir cinsel istek duyuyor insan dimi.
bunun açık ve kapalı olmakla alakası yok. Kadın kadındın. Her ne kadar belli etmese de. Sen kapalısın mast yapan demek bayan fizyolojisine aykırı.
Mast yapıyorsun ancak mast la tam orgazm olan bayan sayısı çok çok çok Az sayıda. Cogu orgamz olduğunu zannediyor ama olamıyor. Mastta başlıyor ve mast 2 dk sürüyor. Mast sonrası istek azalacağına daha da fazla artıyor ve yaptıkça yapasın geliyor. Bu tipik bir orgazm olamama sorunu.
sen bundan dolayı sanal yapıyorsun. Ancak sanal seks bayanın erkeğin mast malzemesi olmasıdır. Şöyleki erkek hemen boşalır ve bayanın durumunu hiç dikkate almadan sanal’ı bitirir. Bayan Burda yarım kaldığı İçin daha da isteği artar ve daha da gergin olur. bundan dolayı sanal seksi tavsiye etmiyorum. Bu arada sakın foto da atma erkek arkadaşına. Bunlara güven olmaz unutma. isteğin aşırı var. Mast da sanal da yetmiyor. istek seni sosyal hayatta çok da zorluyor.
Bunun çözünü orgamz olmayı öğrenmek. Bu sayede haftada 3-4 kez mast yaparak tam rahatlama yi sağlar ve yerli yersiz istek gelmemiş olur. Yani aynen evlilerde olduğu gibi
Eğer bu alışkanlığı kazanamazsan evlenene kadar bu şekilde sürer gider. Buda evlilikte cinsel hayatıni olumsuz etkileyebilir
peki sen orgamz oluyormusun.
Bu arada mast ile tam orgazm nedir dersen
mast en az 15 dk sürecek ve
bacaklarda çok yoğun uyuşma
vücutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması lazım.
bu hem mastta hemde sanal da sağlamıyorsa malesef orgamz alamıyorsun demektir. 😊 peki tam orgazm olabiliyormusun?140 Yorumla
Soran+1 yılSanırım çok nadir orgazm oluyorum bunları duymak iyi geldi kötü yorumlar çok moralmi bozmuştu ve kötü hissettmemi sağlamıştı
Cevap sahibi+1 yılSadece gerçekleri yazdım. Kötü yorumladı dikkate alma
Cevap sahibi+1 yılOrgazm sorunu sadece değil, tüm bayanların sorunu, ama çözüm dersen tabi ki var.
Cevap sahibi+1 yılUnutma orgazm bir alışkanlıktır ve her bayanın bu alışkanlığı kazanması lazım. Nasıl kazanacağım dersen
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Eğer bu önyargılardan kurtulmak istiyorsan cinselliğin çok zevki bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım
Bunun İçin çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mast teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim. 😊😊
Soran+1 yılAnladım etkili mast yöntemlerini araştırmam lazım galiba
Cevap sahibi+1 yılEvet, istersen burdan bir mast tekniği tavsiye edebilirim.
Soran+1 yılOlur isterim
Cevap sahibi+1 yılÖnce mastta yapılan hatayı yazacağım. Uzun bir yazı geliyor 😊😊
Soran+1 yılTamam bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılorgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Eski bir telefon
Hangisi var
Ona göre devamını yazacağım.
Soran+1 yılEpilator var sadece
Cevap sahibi+1 yılTamam o olur. Peki kapağı var mı?
Soran+1 yılEvet genelde orgazm olacakken elimi çekiyorum😂 ama dayanıp okşamaya devam edince orgazm oluyorum
Cevap sahibi+1 yılKukuya zarar vermeyelim şimdi.
Ona göre devamını yazacağım.😊
Soran+1 yılYok başlığı var sadece o da olmaz
Cevap sahibi+1 yılO zaman şöyle yapalım. Ben sanki titreşimli diş fırçası var gibi yapayım. 30-35 TL ye satılıyor. Ondan alırsın.
Ama bu gece için diş fırçası İçin anlatıp daha sonra bir alternatif Sunayın
Cevap sahibi+1 yılBu gece rahatlamış olursun 😊😊
Cevap sahibi+1 yılOkey mi?😊😊
Soran+1 yılOkey🙂
Cevap sahibi+1 yılUzun bir yazı geliyor 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için titreşimli diş fırçası kullanacağız.
Fırçanın uç kısmı yani dil temizleme kısnınk klistorisine gelecek, yani fırça kısmının arkası veya en çok titreyen kısmı klistorise gelsin orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir.
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Fırçayı sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. yani fırça vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız.
Anladın san devam edecegim
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılDevam ediyorum 😊😊
Cevap sahibi+1 yılHemen mastta başlama 🤪🤪🤪
Ama ıslanmak serbest 🤪🤪🤪
Fırçayı yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. Vajinayi fırça halledecek. Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durmaN lazım. bu kadar dayanman lazım. muthiş zevk alman için.
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin.
Soran+1 yılHayır almam
Cevap sahibi+1 yılAaaa önyargı yok tamam mı gizlicik 😊😊
Bu çok önemli. Eğer anlaştıysak son kısmını yazacağım 😊😊
Soran+1 yılTamam anlaştık
Cevap sahibi+1 yılSon ve en uzun kısmını yazıyorum 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılVajinanı fırça hallediyor tek başına ve kesinlikle dokunmuyorsun Tamam mı? Ama kesinlikle
Sol elin ile arkani yani anüs çevresine sert ve dairesel masaj yapıyorsun. Önce biraz yağlı bir krem ile kremle kayganlık sağla ki zevk almaya başla. Yani okşuyorsun.
Fırça klistrosi titrettikce kendinden geçersin. Bir acayip olmaya başlasın. Sonra arkandan yavaş yavaş zevk almaya basliyacaksin ama yavaş yavaş bu çok önemli. Bunu sakın es geçme. Bu en az 20 dakika durmalı. Vajinaya dokunmak kesinlikle yok. Arkadan güzelce zevk aldıktan sonra zaten vajinaya dokunma isteğine karşı koyamaz hale geleceksin. Arkana parmağını sokma isteği gibi birşey gelecek
Sert dairesel ve için doğru sert okşama. Belin kasılacak ve kontrolu kaybedeceksin. Sonra arkani oksama ya devam ederek fırçayı çıkarıp elle kendini bosaltacaksin
Bu. çok şiddetli bir boşalma olacak. Kural 15 dakika falan vajinaya dokunmamak yok
Dokunmadan dayanman lazım
Yapabilir misin.
Cevap sahibi+1 yılEvet gizlicik 😊😊
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın 😊😊
Cevap sahibi+1 yılMerhaba
Ordamısın bakayım- +1 yıl
Bayan fizyolojisi mi ahahahah dişi birey olmasın o? Yarı tıbbi yarı resmi tarzı konuşma da iyiymiş. d
Ayrıca çok genelleme yapmışsın 14-15 yaşında daha yeni ergenliğe giren bireyler var. Doğum yapmak için en iyi yaş falan değil 14-15 yaş. En uygun yaşlar yirmili yaşların başlatıdır fizyolojik olarak.
Ayrıca evlenmek için programlanmazsın doğum yapmak için programlanabilirsin çünkü evlilik sosyolojik ve yapay bir şeydir. Her evli olan çocuk yapmadığı gibi her çocuk yapan da evli değildir. İyi günler.
Cevap sahibi+1 yıl@Birisiğğğ bir erkek olarak birkaç hatam olabilir, ama biraz bayanları tanırım.
Cevap sahibi+1 yılUmarım bu tip sorunlar sizde yoktur 😊😊
Cevap sahibi+1 yıl@Birisiğğğ tamam 😊😊 belki bu tip sorunlar vardır diye düşünmüştüm. 😊
Cevap sahibi+1 yıl@soran
Dediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim 😊😊😊
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslında nude atmamamın sebebi özgür konusundan öte güven probleminden kaynaklanıyor. Eğer seviyorsan ve güveniyorsan at tabi ama güveniyorsan. Kapalı olman olmamanla ilgili bir şey değil. Herkes önce aynaya baksın ondan sonra konuşsun. Hiç kimseye laf düşmez. Sen dilediğini yaşa.
00 Yorumla
+1 yılYani şimdi kimseyi yargılamıyorum elbette ama çok saçma bir olay değil mi bu durum ya.. Kendinle çelişiyorsun farkında mısın.. Tutmuşsun kapalıyım diyorsun okey tamam anladık eee sonra sanal seks yaptık diyorsun ona da okey.. En sonunda da tutup nude atmak istemeyişini yine kapalılığına bağlıyorsun.. Arkadaşım o zaman diyeceksin ki benim canım istemiyor atmıyorum her haltı yiyip işi kapalılığa bağlamak saçmalığın daniskasıdır.. Kimse kusura bakmasın da sanal seks yapmaya da mecburum demişsin ya pardon da kafana silah mı dayıyorlar.. Sana kimse zorla bir şey yaptıramaz.. Fotoğrafı da zorla alırdı o zaman karşıda ki insan.. Apır sapır konuşup dini ve örtüyü alet etmeyin kendi bahanelerinize.. Çık paşalar gibi de ki ben yapmak istemiyorum bitti gittii...
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanal seks yaptıktan sonra çok anlamı kalmış çünkü kapalı olmanın onu dert etmiyorsan bunu etmen biraz mantıksız gibi
ama gene de yaptığı çok yanlış nerde duracağına sen karar verirsin ısrarcı olmaması gerekir kimse karışamaz ne istediğine kapalısın diye de seksting yapamazsın ya da açık olamazsın diye bir şey yok tercihine kalmış Her şeyin günahı ayrı00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılYani yanlış anlama yargılamıyorum ama görüntülü görüntüsüz seks her türlü haram değil mi Müslümanlık'ta? Hani temaslı ya da görüntülü yapmasanızda nefsinize yenik düşmüşsünüz sonuçta, normal seksten ne farkı var ki günahının? Yanlış anlama kapalıyım dediğine göre iman eden bir Müslümansın. Zorla yaptığını belirtmişsin. Sanırım sevgilini kaybetmemek için yapıyorsun, bence yapma resimde atma. Özgürleşelim diyorsa özgür kıza yazsın yani. Muhafazakar birine niye yazıyor o zaman? Hem muhafazakar olsun hem benim istediğim şekil özgür olsun.. Yok öyle şey. Bence sevgilin zorluyorsa da güvenilir biri değil, ifşa bile edebilir. Zorla birşey yapmak zorunda değilsin seninde bir sınırın var sonuçta. Hani kapalı birinden sexting beklemesi bence saçma... Mesela ben muhafazakar değilim ve partnerimden de kendim gibi olanı seçerim çünkü kendi kafamda biri değilse ne onu kendime göre uyarlamak için zorlamak isterim ne de kendimi ona.. Sizde bu bilinç yok bence, ayrı kafalarsınız.
22 Yorumla
Soran+1 yılAslında iyi değil ama mast yapmak için ya p*rno izlemen ya hayal etmen ya da biriyle konuşman lazım aynı bokun laciverti yani ihtiyac halinde ( zinaya sürükleme gibi bir istek varsa mast yapılması caiz oluyor zevk için yapılması uygun değil) bende zaten haftada ya da on günde bir filan yapiyorum sık yapmiyorum sürekli ıslanmaya başlayınca genelde zaten ayrıldık kavga edip akşam
- +1 yıl
Ben mast yapmana birşey demiyorum yahu o zorunlu zaten , inançlı inançsız herkesin isteği var sonuçta insanlık hali bu, hepimizin hormonları ihtiyaçları var, p*rno da izle hayalde etmen normal. Yani sadece sexting yapmanı tuhaf karşıladım (yargılama değil) yani belki de önyargı hani ne biliyim erkeklerle böyle şeyler konuşamaz muhafazakarlar diye düşünürüz ya ondan sordum. Yargıladığımı düşünme lütfen bakış açını merak ettim. Yani kendin istiyorsan yap ama görüntü atma derim güven olmaz (büyük iht ifşa olmaktan rahatsız olursun diye düşündüğüm için) ayrılığı var sonuçta. Kendini zorlanıyormuş gibi hissediyorsan onu mutlu etmek için sexting yapma. Anlayış göstermiyorsa sevmiyordur zaten. Bunun için ayrılmışsa da ayrılsın hayır gelmez ondan konuşmalarınızı bile ifşa eder.. Yani senin tarzını bilip buna ısrar etmesine kızdım, yoksa kendi gibisini bulsa kimseyi de bağlamaz. Hem kapalı olsun hem herşeyi yapsın diye düşünen bencil biri demek..
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi sana küfür etmek istiyorum
Ama sanal seks yaptığın için değil
Sonun da mecburiyetten yapıyorum dediğin için
Sanal bir seks kölesi olmuşsun farkında değilsin bu 1
İkincisi o çocuk seni sevmiyor daha fazla kendini kullandırtmadan ayrıl
Ha ayrılmazsan da 1 ay sonra gelip aşk soruların da buraya ağlamaya gelme
Ne de olsa zarara kendi rızasıyla gidene merhamet edilmez411 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim görüş için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim de lütfen ya bir erkeğin ilkel hayvani (şehevi) duygularının karşılığını gidermek senin sorumluluğun değil
Kardeşim seven insan sevdiğinden bunu
İs-te-mez. Bak resim atarsan sonra seni şantaj da yapabilir, yayabilir!
Bunları yapmasa bile sexting yaparkenki konuşmaları ss alıp bakın kızınız ne yapıyor diye ailene atabilir
Ailenle aran bozulur en az 1 sene baban konuşmaz bence
Tamam bunların hiç biri olmasa bile o seni kullanıyor izin verme
Sen değerlisin, bak yanlış anlama asla yadırgamıyorum ama bir de kapalıyım diyorsun o başındaki ayeti kerimenin hakkını ver, vermeye çalış
Soran+1 yılResim atmam zaten ama herkes kötü yorum yapmış senden dahil, sadece mastürbasyon bazen gerçekten gerekli oluyor sanırım çoğu mecburiyet dediğim için bilenmiş ama zina ya da mast yapmayan var mı gerçekten
Cevap sahibi+1 yılTanıdığım o kadar temiz hiç bu işe bulaşmamış insan var ki
Ben yapamayan var mı diye bu iğrenç insanlara değil o hiç yapmayan dikkat eden kesime özeniyorum
Soran+1 yılKimsenin içini bilemezsin en yakınların dahil
Soran+1 yılHiç bulaşmamış olmaları takdir edilesi tabiki onlara bir şey demiyorum ama burada kötü şeyler yazanların onlardan biri olmadığına eminim
Cevap sahibi+1 yılBak yanlış yapıyorsan bile en azından bu haramı günahı normalleştirme
Herkes kendi tek girecek mezara boş ver başkalarını
O çocuğa da sinir oldum inşallah daha fazla uzamaz
1 dk sonra ölsen Allaha ne hesap vericeksin
Soran+1 yılNormalleştirmek değil ama mast yapılması zaten zinaya gelebilecek durumlarda caiz zaten aşırı istek olmasa sırf zevk için mast yapmıyorum üstelik ıslanma da gusülü tehlikeye atan bir durum ve mast yapmadigim zamanlarda ( uzun süre uapmazsam) sürekli ıslanma oluyor onun dışında ben bubladar kötü yoruma tilt oldum zaten altına almadığı kız kalmamış gelmiş burada yok birde kapalısın ya da ve küfür yazan var
Cevap sahibi+1 yılYaw onlar ahlak bekçisi namussuzlar onların yorumunu kaldır
Ama o acizlik kendi kendini tatmin edersen geçerli o hüküm başka birisi ile yaparsan değil
Kardeşim vallahi senin için dua edicem akıllı da kıza benziyorsun inşallah bu yanlıştan bir an önce dönersin
Cevap sahibi+1 yılAcizlik değil caizlik*
Soran+1 yılDönmeye çalışıyorum ama alışınca zor oluyor
İstiyor isen at istemiyor isen atma. Senin canın nasıl isterse öyle yap. Pişmanlık yaşayacaksan zaten atma. Sevgilin resim at diye kırk takla atıp ne diyeceğini şaşırmış yok baskıymış şuymuş buymuş. Yani her şey sana bağlı. Cinselliğin açık ve ya kapalı kadını yoktur. Bu insanlara özgü bir durumdur. Nasıl istiyorsanız öyle yaşayın. Şimdi kapalı olduğunuz için linç etme girişiminde bulunanlar da olacaktır onları da takmayın. İyi günleriniz olsun :)
010 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, evet saçma bir girişim eskiden 14-15 yaşında evlendikleri için öyle bir sorun yoktu ama şu an okul yeni bitti ve 23 yaşındayım mast yapmadan ya da ilişkiye girmeden nasıl tatmin olucam sırf bunun için evlenilmez ya da hiç yapmasam sürekli ıslanmak da sıkıntılı bir durum
- +1 yıl
Mastürbasyon yaparak kendinizi rahatlatabilirsiniz. İlla ki bir doyuma ulaşma oluşuyor. Sürekli ıslanmak rahatsız edici bir durum ise mastürbasyon sıklığınızı artırıp bunun önüne geçebilirsiniz. Sağlıklı olan her birey bunu ister bu doğal bir durumdur. Cinsellik için evlenilmez evet. Evlilik öncesi cinsellik yaşamaya karşı iseniz mastürbasyon ile kendinizi zaten rahatça tatmin edip rahatlatabilirsiniz :)
Soran+1 yılMastürbasyon da günah ya oyuzden dedim yapsan günah diye sürekli ıslanırsun
- +1 yıl
Hanefi ve Hanbeli mezhebi''ne göre, zina veya zinadan korkulmadıkça veya arzu baskısı altında olmadıkça, mastürbasyon yoluyla kurtuluş aranması caiz değildir.
Yani zina ve zinadan korunmak için yapılmasında bir sorun yok. Zaten hiç birimiz aaa dur bi ya bi boşalayım da keyfim yerine gelsin demiyoruz. Canımız istediği için arzularımız bizi yönelttiği için bunu yapıyoruz. Günah olan kısım keyfi olanı. Mesela evde balkonda oturuyosunuz aaa dur ben içeri gidiyim de bi kendimi okşayayım. Bu keyfi istek geldiği zaman isteğinizi dindirmek için yapacağın mastürbasyon günah değil.
Soran+1 yılZaten okadar sık yapmiyorum ki haftada bir yapıyorum
- +1 yıl
Tamam işte bak bir sorun yok demektir :) Nude için de dediğim gibi sen nasıl istersen öyle yap. Atmadığın için tavır trip görüyorsan da bitir o ilişkiyi sana saygısı yok ise uzatmanın bir manası olmaz. Kullanıcın gizli olmasına rağmen açıkça durumunu paylaştığın için de teşekkür ederim.
Soran+1 yılNude atmak istemiyorum ama sürekli bunu sorması sinir ediyor ayrılicam
- +1 yıl
Sizin kararınız tabi ki nasıl isterseniz öyle yapın. Savunma olarak eğer ki bu bir ihtiyaç der ise benden önce ne yapıyordun diyebilirsin. Sonuçta ergenliğe senle girmedi penisi seninle beraber kalkmadı ya da ilk kez sen hayatına girince boşalmadı bu arkadaş. Daha önce nasıl tatmin oluyor ise öyle tatmin olsun.
Soran+1 yılAyrılıcam düşününce çoğu konuda ilerde onunla beraber olmak istemediğime karar verdim görüşün için teşekkür ederim aklı başında nadir görüşlerden
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılsen inancınla tezatsın bu ayrı bir konu ayrıca güncellemeye ben dahil değilim mastürbasyon da yapmıyorum cinsel ilişki de yaşamadım yaşamayacağımm o yüzden böyle bir girişle başladımm soruya gelecek olursakk nudeleşmek bana göre aşırı iğrenç basit bir kavramm bu zorunluluk değildirr kendini kasmak özgür olmamakla alakası yokk kendine saygın var demektirr
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin sevgilinin hesap bı serefsizle sevgiliydim bnden tatlı dille aldı fotoları yok guvenmiyosun bana yok bni sevmiyosun yok ayrilalim senle yapamam diye attı tuttu bn cocukuk aklı inandim güvendim attım bu şerefsiz kendi suçlu olduğu halde kavga çıkardı gitti benim kuzenime fotolarımi attı anliyacagin güvenme kimseye
23 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyorum okadar güvensem evlenirim zaten ama tek göstermelik atsaydin instadan keske
Cevap sahibi+1 yılTek göstermelik derken canım
- +1 yıl
nude isteyen erkek 10 cm dir
Hiçbirşeye mecbur değilsin, hayatını yaşa !
O anı en zirvede yaşayabiliyorsanız, bunu da hissettirebiliyorsan ona cidden senden nude istemesi oldukça saçma..
İstersen atarsın ya da atmazsn ama bunu açıkça soyle ona.
İnsana özgü olan o muhteşem hisleri yaşamak nerde suç olmuş? İster sanal ister gerçek..
Kadın istediğini yapmakta özgürdür..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. asla özgürlük değil ben bile mestürbasyon yapıyorum partnerlerimle buluşamadığım zaman yani değişen bir durum yok nikah olmadan zina oluyor ancak onlarında cinsel ihtiyaçları oluyor benimde zina günah ancak mastürbasyon değil asla nude atma o canım ergen arkadaşlarına falan atar veya knk şu kızın nudesini aldım der liseli galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani zaten onu tatmin etmek için bir şey yapıyosun bununla yetinmeli bence ve foto istemesi sacmalık yani neden istiyoki istiyo diye sen atmıyosun diye özgürlükle ne alakası var sevmiyosan atmak istemiyosan bunda ısrarcı tavır sergilemesi yanlış bence
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa bisi sorucam sanal sekste ne konuşuyorsunuz ben utanıyorum ya bi daha normal konuşamam gibi geliyor.
Bir de assla nude atma benden istedi ve tartışıp ayrildik.75 Yorumla
Soran+1 yılYani hadi seks konuşalım olmuyor bende çok utanıyorum ama istek artınca bir şekilde ilerliyor konuşma
Cevap sahibi+1 yılYa bilmiyorum ben cok sevdiğim biriyle konuşamıyorum.
+1 yılAtma sana psikolojik baskı yaparak zorla nude attırmaya çalışıyor kendini suçlu hissettirip attırmaya çalışacak güya
51 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kesinlikle öyle
+1 yılksnbsjsishjdwbwhidosldvifb guzel soru 1. si nude isteyen bir erkekle konusmani onermiyorum cunki bu tur kisiler bos kaldiginda p*rno tarzi videolar izliyor zaten hem nude atsan ne gogleye meme yzinca milyonlarca cikiyor bos ver sen atma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkapalıyım diyorsun sanal seks yapıyoruz diyorsun zaten burda celişki başlıyor. hadi sacını gectik. bunlarıo diyen erkeği derdi zaten bellidir böyle lalflarla kelime oyunlarıyla istediğini alma peşinde. e adamda kapalı kızın sanal seks yaptıgını düşününce haliyle cığlak resim ister. sende güvenmiyorsan niye sevgilin niye sanal seks yapıyorsun? bide kapalıyım diyorsun. milletin yaptıgı zina ya da mast onların günahı onları ilgilendirir. onlar kapalıyım demiyor
00 Yorumla
+1 yıl3 yıllık sevgilim diyosun hala güven sorunu oluyorsa arada bir sıkıntı var demektir. Yaşlarınız kaç? Ayrıca kapalı olman bişeyi değiştirmez sonuçta sen de kadınsın, isteklerin illa ki olacak normal bişey bu.
00 Yorumla
+1 yılBence en mantıklısı sevgiline takılma o cinselliği bir basamak daha ileri seviyeye taşımak istiyor ayrıca her şey zamanında yaşlanınca güzel oda sabredecek ve kararına saygı duyacaktır zaten gerçekten seviyorsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğin şeyleri asla yapma en başından izin verirsen öyle devam eder
50 Yorumla
+1 yılNude atmamak kendini oyuncak yerine koymamak demektir senden nude isteyen başkası atmadığı için istiyordur
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraf özellikle yüz cıkacak gibi atma bunlar kötü kişilerin eline gecebilir internet sitelerinde rezil olursu hem sevgilimdiyede güvenme o bile gün gelir sana o resimleri koz kullanır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boşver göndermemekle iyi yapıyorsun.. çünkü ileride senden ayrılırsa intikam için genelde ilk yapılan şey mahreminizi paylaşmak oluyor.. işine geliyorsa böyle devam etsin.. 😇
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kapalıyım başta bende bu şekilde kimseye atmadım sonra baya aştım kendimi önüne geçemedim atma sakın sıkıntı çıkar en iyisi atmamak bende şimdiki aklım olsa hiç atmazdım bide kapalı diye kötü görüyorlar bizi 😔
213 Yorumla- +1 yıl
Kaç kişiye attın
Cevap sahibi+1 yıl@sevmistim064 sanane bundan
- +1 yıl
bir şey derdim de
- +1 yıl
Atmaktan keyif alıyorsun sanırım öyle mi?
Cevap sahibi+1 yıl@cryptotrader ilk başladığımda öyle gelmişti ama artık yapmıyorum hatta pişmanım
- +1 yıl
Bana da at sonra pişman ol
Cevap sahibi+1 yıl@sevmistim064 sana anan atsın by
- +1 yıl
anası olan ortak olsun mu
- +1 yıl
Evet tahmin ettim, bir anlık heyecan gibi veya bunu yapmak seni azdırıyor ya da tatmin ediyordu sanırım o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@cryptotrader Evet Anlık bişeydi galiba hatta bi uygulama vardı orda canlı yayın açıyodum baya bi takipçi kitlem oluşmuştu canlı yayınlarımı merakla bekliyorlardı o an farklı hissediyor insan
- +1 yıl
Anladım, yani o an aldığın hazdan farkında olmuyorsun ne yaptığının :) mesaj atmak istedim :)
- +1 yıl
Yazarsan sevinirim
- +1 yıl
tabi tabi
bence kulak asma bu dediklerine biraz saygı duymayı öğrensin senin tercihlerine, sen de inandığın şeylerden taviz verme, yoksa arkası gelmez bunların. İlerde çok üzülürsün.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik konuştukça bir sonraki aşamaya geçilir. seni çıplak görmek isteyecek sonrada ilişkiye girmek isteyecek. tabi adım adım ilerleyeceksiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılO da evlenmeden ilişkiye girmek istemiyor🙄
- +1 yıl
Öyle derler genelde. bu şekilde güven verip o seviyeye getirmeye çalışırlar. ama güvenme sakın. Bir anda sokuverir
Saten insanlar zinaya yaklaşmasın diye evlilik var. Sevgilin çok istiyorsa evlensin. Yoksa haram bu ne dersen hangi bahaneyi sunarsan sun.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılne alaka asıl özgürlük atmak değil atmama seçeneğine de sahip olmak bence
ayrıca kapalıyım diyosun nude atmayıver bence.33 Yorumla
Soran+1 yılAtmicam sadece bu konuda bu kadar ısrar etmesi rahatsız ediyor ayrılıcam
Cevap sahibi+1 yılrahatsız olduğun biriyle mutlu olabir misin. bence de en doğrusunu yaparsın ayrılarak :)
Soran+1 yılEvet ama ayrılmak istediğimde de vazgeçirmeye çalişicak yoruyor beni sadece
Hayır.
Nude atmak zorunda değilsin kendi çıkarı için sana böyle söylüyor sorunlu olduğunu bil diye.
Asıl sorunlu kendisi haberi yok.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. öncelikle sanal seksi bile mecburiyetten yapma tadına varamazsın... ve resim nedir senin sesini duduyormu daha ne işte en zevklisi bu zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta ona güvenle alakalı yoksa çıplak Sen kendini görüyorsun Real seks yaparken o da seni görüyor ama bunun resmi olarak ona göndermek Güven
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bir iş yaparken yarını düşünmek. lazim kapalı olduğunu söylüyorsun yarın ayrılma olsa seni dışarı nasıl lanse eder
00 Yorumla
+1 yılYani kısmen çok abartmadan azıcık akışına bırakılabilir gibi geliyor ama. bilmiyorum düşüncem yanlış da olabilir
00 Yorumla
+1 yılŞu sevgilisiyle seks yapmak isteyen fakat soğumasindan korkan sen misin
04 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Sanal seks yapmak birsüre sonra sıkıcı gelmiyor mu
- +1 yıl
Bu arada sakın foto atma ilerde ne olacağını bilemezsin acımasız biri ise şantaj yapabilir... kocana bile nude atma ilerde
Sanal seks bir sure sonra nudeler yuzunden gerçeğe zoraki bir sekilde baslasin istemiyorsan çokta gerek yok bence 💁♂️😁
00 Yorumla
+1 yılKendisi özgürlükten yana. Senden çıplak resim isteyip baskı oluşturuyor.
Nerde kaldı özgürlük.11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama sormak istedim
Resim de attigin gun tehdit ve santajla tanisacaksin emin ol
00 Yorumla
+1 yıl1 bende kapalıyım
2 nude atmak özgürlük diyil seni başka yerlere çeker01 Yorumla- +1 yıl
Aferin kiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılbişeye mecbur değilsin ayrıca ilerleyen zamanda elinde bir koz olarakta kullanabilir bu durumu aklını başına al hemde kapalısın açık olsanda bişi değişmez gerçi kişilikle alakalı karşındakinin tek amacı zevk almak sen değilsin hem seni gerçekten seven istemez sen hayır dediğin halde devam etmez seni kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılHiç kanma bu laflara. Bu devirde erkeklere güven olmaz
04 Yorumla- +1 yıl
ya sanki size oluyor
- +1 yıl
@34Derbeder34 Yalan mı? Kaç kadının özel resmine veya videosuna denk geldin, o kadının rızası olmadan? Sıfır, dersen buna hemcinslerin de inanmaz.
- +1 yıl
su an tek tarafli dusunceye sahipsin
- +1 yıl
@34Derbeder34 Kız kardeşinin veya kızının sevgilisine nude atma ihtimali seni kaygılandırmaz mı yani?
+1 yılsacma atma bence atcaksan bile yüzünü asla gösterme
00 Yorumla
+1 yılHayır karşındaki insana nude atmak istiyorsan atarsın istemiyorsan atmazsın bu kadar net ve basit aslınds
00 Yorumlagöstermekle sesli yapmak arasında ne kadar günah point farkı var :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal yapıyorsan bir noktadan sonra nude kaçınılmaz olur o daha çok ister muhtemelen sende yollarsn 😂
00 YorumlaMecbur yapiyorum derken. Hiç bisey için mecbur degilsin sebi kullanmaya çalışıyor ama sen seviyorum kaybetmeyim yapayim diyip o sapiğin ekmeğine yağ sürüyorsun. Tez zamanda ayrıl ondan
10 Yorumla
+1 yılMecbur atarsın isteyerek değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen işte her zaman derim insanları giyimine göre yargılamayın diye bunun en büyük örneği de sensin işte
02 Yorumla
Soran+1 yılBir sorularına göre de yargılamamak lazım haklısın
- +1 yıl
Herkesin kendi hayatı ailenden olmayan birini yadırgayamazsın
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Mast yapabilirsin tabi ki vücut istiyor normal olarak. Ve tabi ki kapalı olduğun içinde atmak istemiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTesettür neydi tesettür gizlemekti sadece bedenimi Hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli olan senin hoşuna gidiyor mu sen zevk alıyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence de haklısın atma da ne kadar güveniyor sun bilmem ama
01 Yorumla- +1 yıl
Kapalı olmanız ihtiyacınız olmayacağı anlamına gelmiyor tabi ki de her insanın ihtiyacı vardır
+1 yılIstemedigini yaparsan ozgur olamazsin aslinda.
22 Yorumla
Soran+1 yılİstediğimi ama dini olarak atmadığımi söylüyor ama istediğimize inanmak özgürlüğümüz
- +1 yıl
aynen oyle. ayril kurtul.
Atmak istemiyorsan atma ayrılmak isterse bu yüzden ayrılsın. Sesli deneyin tavsiye ederim
00 YorumlaNe alaka nasıl istersen öyle ol hisset ve yaşa
10 Yorumla
+1 yılgoogledan gir ordan bul at :)
00 Yorumla
+1 yılSevgilinden ayrıl hemen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sanal sekse neden mecbursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanal sexin mecburiyeti ne la
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka türlü orgazm olamıyorum sürekli ıslanmak da abdest açısından da iyi değil
- +1 yıl
Güzel hikayeymiş kanka
Gizli Üye(30-35)+1 yılWc de karşılıklı masturbasyon yapın
00 YorumlaBurdan biriyle yap foto atmadan?
00 YorumlaUtanıyo musun sevgilinden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılBen atarım ya neden atmim
00 Yorumla Çıplak resimin adı ne zaman nude oldu 🤣
00 YorumlaNiye mecburen sanal yapıyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılseni zorlaması sacma
00 Yorumla - Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne