Merhaba, cinsellikte kadının üzerindeki iç çamaşırını soymadan seks yapmak görsel olarak tahrik edici mi size göre? yoksa üşengeçlik mi?
(Üzerindeki tangayı kenara sıyırıp mesela)
(Üzerindeki tangayı kenara sıyırıp mesela)
bence heyecan ve şekil katıcı ama günün sonun de sert ve tutkulu bir birleşim için onu ya yırtıyorum ya şıkartıyorum ama sevişme esnasında evet şehveti arttıran bir durum
hayır aksine ayrı bir heyecan renk katıyor bide fantezi kıyafetleri özel bölge açık oluyor bazıları da yana sıyrılıp yapılıyor güzel olur her daim çıplak olmaz bence
Cevap
22Cevap
O anki heycana bağlı insan sadece üstünde bazı şeyleri cıkarıpta yapar veya daha farkli gelişirse tamamen üzerini cıkartır. hepsinin yeri farklı iste o anki zevki göre üsengeclik degil ama bence yavas yavas zamanla üst cıkarılır tamamen
Hayır. fbuddym ile geçenlerde cinsellik yaşarken kenara sıyırdı meraktan sordum. daha önceleri çıplak olduğumuz için
Yani sürekli aynı şey olmaz ama bazen bu çok tahrik edicidir hem görüntü olarak evini yaşarken senin sevgin Hep mi çıkarmadan yapıyor
bazıları bunu seviyor ama ben çıkartma taraftarıyım ama seven var özellikle bunu yapan tembelik değil
Sonuçta oluyor mu oluyor ya nasıl olduğu fark eder mi
Öyle diyip geçme işte
😅😂😂🤣
Bence daha tahrik edici. Mini etek varken kucakta olsa, sıyırıp alsa falan
Ve sen de dediğim şekilde seviyorsun
Tanga sıyrılıp yapılır zevktir o.
Ama geçip normal çamaşırı çıkart bi zahmet
Üstünde iken tercih ederim.. misal mini etek üstünde iken sırtıma sıyırıp giriyoruz.. ya da iç çamaşırı dizine ksdsr indirip
Tamamen zevk yani ben iliskilerimin çoğunda tangasini kenara siyirp yaparm
Çamaşırın şekli, rengi, içindeki parça duruma göre değişir
Üşengeclik ne ya o tangayı tek hamlede çekip almam 1 saniye sürmez.
Taytı yırttıp kenara koymak gibi azdırıcı ❣️👌
Elbise olunca seksi geliyor insana jartiyer olunca bide
kıafetine göre değişir.
Elbiseli farklı oluyor evet
Peki, jartiyer hakkında ne düşünüyorsun? Elbiseyi soyduktan sonra altında jartiyer çorap vs tahrik edici oluyor mu erkek için
Tercih, fantezi.
Üşengeçlik olduğunu sanmam.
aslında daha seksi oluyor
fantezi fantezi
tahrik unsur
cok asiri azdirici evet
Neden olmasın
Evet 😅
Evet ne?😂
Üşengeçlik