+1 yılBence saklamak zaten abes bir durum. İlişkide olduğunuz kişiye yalan söylemek ya da bir şeyleri saklamak bana doğru gelmiyor. Bilakis kimseye olmadığınız kadar partnerinize açık ve şeffaf olmalısınız.. Kabul eder ya da etmez, onaylar ya da onaylamaz ama en azından kafanız rahat etmiş olur, nasıl olsa bir gün öğrenecek. Keyifli günler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
hahahha ben ne ince ruhlu, karıncayı bile incitemeyecek insanların mükemmel kırbaç kullanıp dayak attığını gördüm. Bu yüzden asla onun içindeki bdsm arzusunu ona söylemeden veya zarf atmadan öğrenemezsin. Dene derim. İnsanların cinsel fantezileri ve gerçek hayatları her zaman uyuşmayabiliyor. Hiç beklemediğin insanların aşırı uç fantezileri olabiliyor ve ben en çok bu şekilde sürprizlerle dolu olan insanları seviyorum.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSogumaz aksine daha da baglanacagini düşünüyorum fakat çıtayı yüksek tutmasina sebep olabilirsin. Yani duygusal veya soft sevisme istedigin zamanlar oldugunda sana karsi çıkabilir veya yalancilikla suclayabilir. Kalp kirici seyler olabilir yani. Direkt ben bdsm seviyorum demek yerine konu açıldığında fantazilerini anlatabilirsin hem merak eder kesfetmek ister seni.
20 Yorumla
+1 yılSöyle gitsin bu yadırganacak bir şey değil ki yadırgarsa sorun onda demektir çok doğal şeyler bunlar. Bende de şişman kadın fetişi var SSBBW ve USSBBW olan kadınlardan çok hoşlaniyorum (En az 150 kilo olan). Bunlar çok doğal şeyler ki bir ilişkidr gizli saklı olmaz o yüzden söylersen çok iyi olur.
10 Yorumlaönce ona sor onun fantezilerini. arada çaktırmadan kendininkini anlat. sonra bak bakalım uyuşuyor musunuz
70 Yorumla
+1 yılSöylemelisin bu önemli ileride mutsuz olmamak için şimdiden söyle ona göre uyum sağlasın. Bu tür detaylar konuşulmalı sonradan pürüz olur.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu kötü bir şey değil aksine güzel bir şey aslında ama muhafazakar ya da deneyimsiz biriyle sıkıntılı olabilir. Yani bdsm nin ne olduğunu bilmeli kişi.
00 Yorumla
+1 yılBdsm bildiğim kadarıyla sert şehvetli seks ise bize böyleleri denk gelmez ki öyle bir fantezilerim var ki pimi çekilmiş bomba gibi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Zaten birlikte olurken farketmiyormu farketmiyorsa ben şöyle hoşlanırım sen nasıl hoşlanırsın de açıl ona
00 Yorumla
+1 yılBen de aynı onun gibiyim. Normalde sakinim, karıncayı bile incitmem ama yatakta çok sertim, sadistim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılherkesle yaşanmaz bdsm.. özel bir tarzdır.. sevgiliyle de yaşanmıyor malesef.. dom olma.. bir doma bağlanmak başka bir şeydir.. farklı biri olmalı
00 Yorumla Söyle söyle. İçindeki canavar belki ortaya çikar çocuğun. Seri katillerde dışardan karınca bile incitmeyen tipler olarak görülür.
00 Yorumla
+1 yılben böyle bir acımasızlık yapmam sevdiğime. kişilerin kendi kararı saygı duyarım. söyle bakalım, ne tepki veriyormuş? :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ufaktan bahset neler düşündüğünü öğrenmeye çalış.. eğer aşırı tepki vermiyorsa senin de bundan hoşlandığını ona söyleyebilirsin..
01 Yorumla
+1 yılAnlatmalısın insan karşısındaki kişiyi mutlu etmek için çabalamalı sende zevk aldığın şeyleri söylemelisin ki oda buna göre hareket etmeli
10 YorumlaSadece fantazi olarak kalıyorsa soğumaz bence ama bende BDSM ile seksi aynı çerçeveye sığdıramıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bdsm olarak ne istedigini yavaş yavaş yaptırman gerek yoksa onun kafasında baska biri canlanır
00 YorumlaŞimdiden söyle ki sonradan ben istemiyorum der. Evlendikten sonra da iş işten geçer.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle söylemelisin bu tarz fanteziler baskılanırsa ileride birbirinizden soğuma aldatma veya aldatılma gibi sonuçları olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılYa fantezini ya da sevgilini değiştirmelisin bu durumda.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. bi sor ne tür fantezileri var ona göre anlaşırsan yapar
00 Yorumla
+1 yılmuhtemelen anlamayacaktır
ama seni anlayan başka birileri çıkar <3😈00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin söylemezsen asla yatakta mutlu olamazsın
00 Yorumla
+1 yılbence söylemelisin benim sevgilim bana söylese hoşuma giderdi ve bende yapmak isterdim ona bdsm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarıncayı bile incitmeyin biri sana nasıl siddt uygulicak
00 Yorumla Bende normal hayatta öyleyim ama konu cinsellik ve bdsm olunca sadistleşiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoğuyacağını düşünmem üstüne daha ateşlenir canım😂
91 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin açık görüşlü ve farklı fantezilere açık biri ise bu düşüncen onu daha çok heyecanladırabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle, duvardan duvara vurulma hayali ortaya konulmali.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence herkesin bu fantazisi yok ters tepebilir bunu zamanla konuşmalarla anlarsın
00 Yorumla Söylemelisin kesinlikle
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılo adam sana bdsm yapamaz sana bir ben lazım :D:D:D o güzel kalçaların tokatlanmalı
00 Yorumla Tam olarak neyi sevdiğinde önemli. Detay vermen lazım
00 YorumlaSevgiliyle Bdsm yaşanmaz yani farklı bir durum olur yaşanırsa da ona Bdsm denmez
00 Yorumladaha cok isinabilir 😄
20 Yorumla
+1 yılKeşke senin gibi bondage seven sevgilim olsa
00 Yorumla
+1 yılZorlama güzeldir zevk verir insana
00 YorumlaAranızda cinsellik varsa söyle
00 Yorumla
+1 yılben olsam tam tersi daha çok arzulardım seni
00 YorumlaSeviyorsa bir şey olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sanmam oda seveceginden eminim
00 Yorumla
+1 yılDeme bence korkar
00 Yorumla
+1 yılben soğumak ne kelime yol bile verirdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme, direk yaşat ⚡⚡
00 Yorumla 🤣🤣🤣söylenmez tabii. söleme..😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılSöyle açıkça ne olacak ki 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılSormadan öğrenemessn ama soğumaz sevinir bence
00 Yorumla S-m fantezi değil sapkınlıktır.
00 Yorumlaufaktan ufaktan giris yaparak yoklayabilirsin
00 YorumlaAnlat sanmam soguyacagini
00 YorumlaSöyle seve seve yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunasil bi fantaziymiski
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılİçinde kalcana dışında kalsın söyle bnce :D
00 Yorumla
+1 yılUyum sağlamak zor olur
00 YorumlaUlan bana neden denk gelmiyo ya
00 Yorumla
+1 yıladam üzülmesin söyleme bence
00 Yorumla
+1 yılBence ters tepki alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılsoğumaz söyle
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Söyle tabi ki bilsin fantazilerini
00 Yorumla
+1 yılSöyleyin ama hayal kırıklığı yaşamanız olası
00 YorumlaBaşka yerde yaşa söylersen soğur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılo ayrı o ayrı belki sever
00 Yorumla - Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar