+1 yılalakası yok.
kendi organınızı anatomik olarak tanırsanız bunun anlamsız olduğunu anlarsınız. bizim kızlar daha kendi vücudunu tanımıyor erkeklerin organının derdine düşüyor. sanki kendi derinliğini ölçtü sanki ölçü ile alakalı bir organı var kalkıyor penis ölçüsü derdine düşüyor.
komik olmayın.
benim şu geniş kapsamlı "bence" mi sabırla okuyun ve sonundaki uzmanların videolarını dinleyin.
her konuda bilgi içeriyor. bizraz uzun ama sizin gibi henüz bilgisi olmayan arkadaşların tüm ihtiyaçlarını giderecek bilgiler içeriyor. okumanı ve ekteki videoları dinlemeni dilerim
Geli̇n tüm sorunlarinizi çözeli̇m mi̇? meme ölçüsü, peni̇s ölçüsü, vaji̇na dudak ölçüsü, kararma, mantar, gebeli̇k, … derdi̇ olanlar ↗10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Alt seviyenin üstünde olması yeterlidir , ama bazı kadınlar için yeterli olmaya biliyor daha büyük , daha büyük olsun istiyorlar acı çekmek zevk veriyormuş. ( ben şahsen Allah burada erkeklere adaletsiz davranmış diye düşünüyorum.) Ama anlaşılmaz olan şu ki mast yaparken parmakla mutlu olan kadının penis boyu durumunu sorgulaması bana ilginç geliyor.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılPenisin boyu değil işlevi önemli denilse de 10-12 cm boyundaki penis de kadını pek mutlu etmeye yetmez. 13 cm’den aşağısı genelde kadına hoş gelmez. Ama asıl önemli olan penisin boyu değil kalınlığıdır.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Boyut sadece bir bahane. Önemli olan isteklere karşılık verebilmek ve yönetebilmek
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm basit bir süreç değildir. Her kadında farklı yollar izler. Birini orgazm eden şey diğer kadını etmeyebilir Büyük penis görsel zevk, psikolojik etkisi ve vereceği doygunluk hissi elbette farklı olacaktır. Ancak yaratıcı yarattığı kadını bu keyiften mahrum etmeyecektir. Dolayısıyla demekki her penis ölçüsü bu işi başarır yeter ki kadınını anlasın değer versin. Sonuç etkilidir ama etkinliği değişkendir.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılEvli kadınlar en buyk derdi beceriksiz koçalarin doyurmadan bırakması organizim olmak için kadin cok iyi on sevişmeyle hazilnmali en az 20 dakika penisin boyundan onemli erken boşalma sorunu olmucak kadının fistiginin 12 santimi duyarlı uzun penisede gerek yok oda sikinti uzun olunca rahtsız ediyor kadin rahat zıplamıyor üzeri de 😏🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl. Doğdumuz ülkenin yobazlığı, cahilliği, caniliği ve medeniyete uymayan kültür oluşturucak şekilde baskı toplumu o var şu var bu var. Bilmem ne der o ne der gibi bk püsür saçma dogmalarla toplum bkuyla kadınların piskolojik şiddete maruz kalması ailesinden,çevresinden, hem cinsinden Nalet şansım. aKeşke avrupada doğsaymışım 🤦♀️ 😪😪😪
20 YorumlaBunı sıze yanı kadınlara sormak lazım ben sormustum cevaplayablırsın 😀 kaç cm olmasını ıstıyorsunuz 🙄
15 Yorumla- +1 yıl
Oh dedirtip nefesi kesmeli
- +1 yıl
Onemli olan kalinlik
- +1 yıl
😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Kadınların cevap vereceği bir soru. Ama bunun için en az 3-4 farklı penis denemesi lazım kadınların. Mesela benim uzun değil ama kalın. Bazı kadınlar kalın ister, bazıları uzun, bazıları da her ikisini. Kalın seven kadın candır ayrıca 😉😉
20 YorumlaUzunluk olarak değil de kalınlık olarak orgazm şiddeti ve süresini etkiliyor.
70 YorumlaOrgazm beyinde biten bir olguysaki odaklanabilen arzulayabilen isteyebilen bir kadını bir erkeğin küçük parmağı bile orgazm edebilir. Mühim olan mevzuata yaklaşırlen düşünsencenizde kuvvetle muhtemel olan iyi bir seks yapmak olursa sonucunda nirvanaya çıkabilirsiniz tabi erkeğin performansıda burada önemlidir.
penis boyutu çocul yapabilecek kapasitedeyse iş aranızdaki duygusal düşünsel bağa ve hissettiğiniz tutkulara bağlıdır..
arzular şelale misali..00 Yorumla
+1 yılbi yerde dinlemiştim 9 cm bi kadına yeterliymiş diyolar ama ne bileeyim cocuk şeyi gibi diye düşünüyorum ama 9 cm olan bi erkeginde psikoloisi bozulsun istemem acıkcası 13cm üzeri 18 cm kadar ideal derim
10 YorumlaVajina derinliğine erişecek kadar uzun ve içini dolduracak kadar kalın olması lazım. Boyu en 12 -13cm olmalı. Kalınlık konusunda bir bilgim yok.
30 YorumlaVajinal orgasm için önemli bence. En azından tıbbi olarak normal boyutlarda olması şart diye düşünüyorum...
10 Yorumla
+1 yılboyut önemli tabi ama o kadar da abartmaya gerek yok, vajinada hissedebilecek kadar olsa yeter, önemli olan işlevi, uzun gidebilmesi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. orgazm sadece içine sokup çıkarmakla olmuyor bebeğim öncesinde gerek oral gerek okşama ve öpme ile orgazma hazırlamalı boyu çok önemli değil ama içinde ne kadar durduğu süre önem taşır orgazm için
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayir süre önemlidir yanı com küçük olmaması gerek
10 Yorumla
+1 yılÖnemli değildir tahminime göre araştırdığımda göre 6 cm olsa bile yetiyormuş.
10 Yorumla
+1 yıl32 yaşındasın bu yaşa kadar tecrübe edemedin mi de soruyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Uzunluğu deilde kalınlığı önemli rol oynuyor kadını orgamz etmenin yollarını iyi bilmeli temas edeceği noktaları iyi bilmeli
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılStandart boylarda yaşayabilir ama iri penis le emin ol çok başka hem süre kısalıyor hem şiddet artiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok önemli çok 🤪😇😍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm ile doğrudan bağdaşmaz ama zevkler açısından penisin hacimli olması baya önemli.
10 Yorumla Hayır ufacık vibratörler kadınları uçuruyor oradan hesap et
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Boyut normalde olsa kalınlık daha etkili olur birde o anki hazda önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe olmadığı icin bunu bilmek zor cunku hep aynı şeyleri kullandık yıllarca
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoyutu önemli olduğu kadar islevide önemli işlevi yoksa boyutu hiç birşey degistirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi önemli vaj içerisinde iki duvar var biri yan biride karşı duvar karşı duvara zamanı gelince vurmak gerekir biraz uzmanlık ister detay istermisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılvajinanın içinin boyu 10-15 santim zevk alınan yer de 2-3 santim içerde yani hiç olmasa bile bu mümkün
00 Yorumla
+1 yılKadının orgzm olmasında mı demek istedin
23 Yorumla- +1 yıl
Ben ön sevişmede kadın ı boşaltıp emmeyi kesmez zevkten ağzıma işetirdim sonra peş peşe saatlerce yaparım 3 cü postaya kadar aralıklı iner sonra penisim inmez saatlerce taş gibi kalır söylüyorum nazar değmez umarım
- +1 yıl
Kadın orgazm olmadan icine giren erkek salaktır yani
- +1 yıl
Kadın mutlu olursa erkek daha çok mutlu olur
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır bence yeterince ilgi gerekli
10 Yorumla
+1 yılÖnemli derinlik ve ulaşım için
10 Yorumla
+1 yılBoyut onemli ama arkasındaki kişi daha önemli.
10 YorumlaUzun olsun erdirsin kalın olsun gerdirsin..
10 Yorumla
+1 yılÖnemi yok dil atilarakda orgazm olunabilir:))
10 YorumlaOrgazm ile penisin çok da ilgisi yok
10 Yorumla
+1 yılHayır, önemli değildir...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli değil normal bir penisle oluyor
322 Yorumla- +1 yıl
sen oldun o zmn
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 evet 14 cm penisi gayet güzel
- +1 yıl
hımm zaten tr ortalaması oyle benımkı eğik oda zevk ıcın baya ıyı
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 ben zayıfım sevgilim ayakta kucağında yaparken mutfak tezgahının üzerinde devam ederse aşırı zevk alıyorum of canım çekti 😊😊
- +1 yıl
hımm zayıf kızı ordan oraya yapabılır tabı sevgılınde kalıplı ise fena olur
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 iri kaslı
- +1 yıl
hımm ıyımıs kucaga alınca kökune kadar hissedersin
Cevap sahibi+1 yılBu hafta sonu onda kalacağım
- +1 yıl
hımm butun enerjını alır o zmn onun cubugu
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 evlenecek durum yok iş yok aşığız birbirimize işte ev yok doğan arabası var mutluyum onunla be amannn
- +1 yıl
hmmm evlenecegım derken o sorumluluk 14 cm aleti dusurur 7 cm e :) anı yaşa boşver
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 iş bulunca ben kaçarım ona ikinci el eşyalar var alırız o kadar yüzük alsın yeter caninimi alacağım onun evlenemeyiz yoksa
- +1 yıl
hımm yas kac kı snn baya anlayıslı hatunsun
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 20 yaşındayım sevgilim 26
- +1 yıl
hımm çıtır ve ısteklısın yanı erken mı basladı seks hayatın
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 geçen yıl tanıştık bizim evler bitişik yan evde balkondan geçiliyor 😊
- +1 yıl
hımm balkondan balkona gece operasyonları senmı gıttın o mu geldı sana
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 o da geliyor bende çok kaldım onunla
- +1 yıl
hımm ıyımıs sızın ıs evli gibi gece git 12 den sabah 5 e kadar calıs
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 içkisi yok sigarası yok iyi birisi annelerimiz arkadaşlar haberleri yok ama
- +1 yıl
hımm ıyı bari iyi ise ama nerden haberı olacak balkondan gectıgınızden :)
- +1 yıl
fazla inlemiyosun o zmn sen sevısırken
+1 yılhayır bebeğim gerekli uyarılma önemli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Hayır boyut çokta önemli değil işlevi önemli
20 Yorumla
+1 yılBence önemli g noktasına baskı yapması lazım
10 Yorumla
+1 yılÖnemli
45 Yorumla- +1 yıl
mesela
- +1 yıl
Rahim duvarına değdikçe şarıl şarıl olup zevkten uçuyorsun lakin acısı da bir o kadar var...
- +1 yıl
yani anladımda kac cm olması idare eder dedirtir seni
- +1 yıl
15 altı olmasın da... neyse üzmeyelim küçük çüklüleri onlara da yazık mk... Bence, bazen boydan ziyade işlevde önemli, yani tutku şart...
- +1 yıl
aynen
+1 yılBence hayır. Kadınlar daha iyi bilir ama
10 YorumlaDibini bulmalı kuyunun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsenın ıcın onemlı olanı sen daha ıyı bılırsın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
10 Yorumla Tabiki straponla beceriirken 17 üstü isterim hep
10 YorumlaDeğil dir
10 Yorumla
+1 yıleğik ve orta boy var memnun edıo kadınları
10 YorumlaÖnemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKalınlık daha onemli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalınlık boydan daha etkili bence
10 Yorumlatabiki önemli. en az 15 cm şart😊
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılduvardan duvara vurulmak icin önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşehir efsaneleri bunlar
10 Yorumla
+1 yılÖnmli boyu
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler