Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide ideal penis boyutu ne olursa haz fazla olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Nirvanaya kaç cm ulaştırır Güncellemeler+1 yıl Dalga geçenler yazmasin Cinsel ilişkide ideal penis boyutu ne olursa haz fazla olur? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 10 cm üst bile yeterli. Kalınlığı biraz önemli bi faktör 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kalınlıkta önemli de Yorumla
Candycanpsf Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 85% +1 yıl bence net 16 ve üstü en az 16 ve kalın olmalı :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uzunluk bir yana bası baya buyuk kalın şekli düzgün esnek damarlı bi yapıda olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 18 kalin tecrubelerime gore hem goze hitap ediyor hemde cok zevk veriyor tam dolduruyo 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Max 18 mi aldın bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok daha buyuk de denedim de aci veriyor daha cok Yorumla Soran +1 yıl 19mu 20 falanmi çok be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 di yapamadim ztn Yorumla Soran +1 yıl Irkı neydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doguluydu Yorumla Soran +1 yıl Büyük mi oluyor onlarinki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kalin oluyor genelde Yorumla Soran +1 yıl Sende mi dogulusun kaç kişiyle oldun hepsi öylemi peki alamayınca içine kizmadimi öyle yaridami biraktiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oral yaptim oyle rahatlattim giresunluyum ben Yorumla Soran +1 yıl Kaç doğulu ile yattin birde nerden buluyorsun Yorumla Soran +1 yıl Lütfen cevap verirmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 dogulu tinder bumble gibi uygulamalrdam buluyorum genelde Yorumla Soran +1 yıl Özellikle mi onları arıyorsun yoksa denkmi geliyir Yorumla Soran +1 yıl Banada yardimci ol hadi be lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlari kaydiriyorum sadece esmer ve uzun boylulari sende oyle yap Yorumla Soran +1 yıl Kaydiriyorum derken Yorumla Soran +1 yıl Hadi be knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tinderda like atiyorum kaydiriyorum iste Yorumla Soran +1 yıl Yasin kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 bniye Yorumla Soran +1 yıl Çokmu uc ilişkilerin aktif cinsel hayatın var daha büyük sanmıştım güzel bir hayatın var gibi cinsel yonden Yorumla Soran +1 yıl Kendi sehrindenmi buluyorsun yoksa senmi gidiyorsun onlarmi geliyor anlatsana lutfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Istanbuldayim once disarda kahve iciyoruz sonra evine gidiyorum ikinci bulusmada Yorumla Soran +1 yıl Öyle dümdüz gidip çatır çutur nasıl cüret ya Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. KS de 18 ama gerçek hayatta 13 yeterli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl partnerinin tavrı performansı bunu belirler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu geç biliyoruz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Penis boyutu erkeğin elinde olan bişey değil önemli olan cinsellik sürersidir diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalın olursa 15 yeter 0 0 Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. 16 17 dir. Siz daha iyi bilirsiniz 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. 16-17 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaani Yorumla
Sosyalbiri1 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bunu kadınlar bilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl E yazma o zaman Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. 20 cm olsa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
10 cm üst bile yeterli. Kalınlığı biraz önemli bi faktör
Kalınlıkta önemli de
bence net 16 ve üstü en az 16 ve kalın olmalı :)
Aynen
Uzunluk bir yana bası baya buyuk kalın şekli düzgün esnek damarlı bi yapıda olmalı
18 kalin tecrubelerime gore hem goze hitap ediyor hemde cok zevk veriyor tam dolduruyo
Max 18 mi aldın bende
Yok daha buyuk de denedim de aci veriyor daha cok
19mu 20 falanmi çok be
21 di yapamadim ztn
Irkı neydi
Doguluydu
Büyük mi oluyor onlarinki
Evet kalin oluyor genelde
Sende mi dogulusun kaç kişiyle oldun hepsi öylemi peki alamayınca içine kizmadimi öyle yaridami biraktiniz
Oral yaptim oyle rahatlattim giresunluyum ben
Kaç doğulu ile yattin birde nerden buluyorsun
Lütfen cevap verirmisin
3 dogulu tinder bumble gibi uygulamalrdam buluyorum genelde
Özellikle mi onları arıyorsun yoksa denkmi geliyir
Banada yardimci ol hadi be lütfen
Onlari kaydiriyorum sadece esmer ve uzun boylulari sende oyle yap
Kaydiriyorum derken
Hadi be knk
Tinderda like atiyorum kaydiriyorum iste
Yasin kaç
21 bniye
Çokmu uc ilişkilerin aktif cinsel hayatın var daha büyük sanmıştım güzel bir hayatın var gibi cinsel yonden
Kendi sehrindenmi buluyorsun yoksa senmi gidiyorsun onlarmi geliyor anlatsana lutfen
Istanbuldayim once disarda kahve iciyoruz sonra evine gidiyorum ikinci bulusmada
Öyle dümdüz gidip çatır çutur nasıl cüret ya
KS de 18 ama gerçek hayatta 13 yeterli
Nasil
partnerinin tavrı performansı bunu belirler
Onu geç biliyoruz
Penis boyutu erkeğin elinde olan bişey değil önemli olan cinsellik sürersidir diye düşünüyorum
Kalın olursa 15 yeter
16 17 dir. Siz daha iyi bilirsiniz
16-17
Yaani
Bunu kadınlar bilir
E yazma o zaman
15 cm
20 cm olsa