Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşamadım ve evlenene kadar da kendimi koruyacam. Dediğin gibi bunu çok normalleştirdiler. Yani evlilik öncesi ilişki normaldir, abartmayın, gerici olmayın diye diye sağolsunlar bunu çok normal yaptılar. Söze gelince herkes milliyetçi herkes Ata kültürünü sever, Arap kültürünü kapmayalım der. Ama gel gör ki ne dinimizde ne de dinimizden önceki Ata kültürümüzde böyle bir şey yok. Benim fırsatım olmasına rağmen yapmadım. Gururluyum ve mutluyum. Yapan arkadaşlarımın çoğu da pişman. Özellikle cinsellik yaşamayan ve kendini koruyan kızlara sonsuz saygı duyuyorum. Onlar mükemmel derecede iradeleri güçlü insanlar. Onlarla evlenilir. Kimse burada gelip namus 2 bacak arasında mı ibarettir? diyip ağlamasın. Bakire kızlar kutsaldır. Bakir erkekler de kutsaldır.
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru dedin 😁
Cevap sahibi+1 yılDoğrusu bu
Soran+1 yılSana katılıyorum bende
Cevap sahibi+1 yılEyvallah
En İyi Cevaplar
+1 yılHep aklımda olan birşey henüz yaşamadım çünkü karşıma yaşamak isteyebileceğim biri çıkmadı ama yaşasaydım pişman olmazdım çünkü onu istemişim arzulamışım ki yapmışım
12 Yorumla
Soran+1 yılSamimi yorum :)
- +1 yıl
Olması gereken :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadım ve çok memnunum. Cinsellik anlamında da gelişmeme ve özgüvenimin artmasına neden oldu ve çok güzeldi. Kendimi tanıyorum bu konuda ve hiçbir zaman da kasmadım zar konusunda. Evlenmeyi bekleseydim ve evlenseydim ve hiç zevk almasaydım kötü etkilenirdim.
765 Yorumla
Soran+1 yılYaş kaç ve kaç yaşında ilk oldu 🙄
Cevap sahibi+1 yılBu konu hakkında bilgi veremem 😁
Soran+1 yılSaygı duyarım sadece özgüven artmasına neden oldu deyince merak ettim bende 21 yaşındayım 2 yılık ilişkim var cinselik olmadı ama artık konularını açmaya başladı
Cevap sahibi+1 yılHmm senin tercihin. Sen istemedikce kimse için bir şeyler yapma bence. Yani tam anlamıyla yapma.. Yaparsanda eğer birgün, onun hayatında kalmama ihtimalinide göz önünde bulundurarak ve gerçekten istiyorsan yapabilirsin. üzülen arkadaşlarım da olmuştu. Herkesin yapısı, bakış açısı farklı.
Soran+1 yılAynen istemeden yapmam bende ama o an isteyip yapıp hormonların etkisi de geçince ben ne yaptım da demek istemiyorum
- +1 yıl
isteyerek yapıpda pısman olan da ne bılım
Soran+1 yıl@anticorr00 ama o an hormonlar etkisi ile isteyip sonra pişman olanlar da çok var kadınlar açısından
- +1 yıl
var dogru
Soran+1 yıl@anticorr00 bende de öyle olur mu diye korkuyorum ama ilerde de yapmadım genç yaşlar gitti demekte var 😂
- +1 yıl
aynen hersey zamanında guzel 18 altı degılsen denemekten korkma bence
Soran+1 yıl@anticorr00 yaş 21
- +1 yıl
orası 40 derece yanıyordur kesın
Soran+1 yıl@anticorr00 yanma yok ama inansan merek ediyor o konuları da
- +1 yıl
hımm hıc temas oldu mu bı erkekle
Soran+1 yıl@anticorr00 2 yıllık ilişkim var oldu tabi öyle çok aparttı olmasa da
- +1 yıl
hımm 2 yıllıkda sadece bırlesme olmamıstır bence
Soran+1 yıl@anticorr00 öpüşme falan sadece olan
- +1 yıl
hımm oral falan olmadı yanı
Soran+1 yıl@anticorr00 yok olmadı
- +1 yıl
2 yılda hıc eve goturemedı senı o zmn
Soran+1 yıl@anticorr00 beraber bile uyuduk
- +1 yıl
ben uyuyamıyorum hıc ılıskı olmazsa uykum kacıo
Soran+1 yılSadece uyumakta önemli güven göstergesi bence
- +1 yıl
öyle de alet sabaha kadar kalkık nasıl uyudu
Soran+1 yıl@anticorr00 ben bilem ben uyudum her seferinde 😂
- +1 yıl
hımm sert bıseyler carpmadı mı sana takı p eder msn
Soran+1 yılO kadar sokulmasına izin vermedim ki tek uyumaya alışık biri olarak biri sokulsa uyuyamam
- +1 yıl
aynen bende uyyyamam ellerı vucudu sokulmadan durdu ıse ıyı
Soran+1 yılDurdu durdu durmazsa yataktan kovardım onu değince durdu 😂
- +1 yıl
hımm ıyımıs uslu cocugu buldun oynattın yanı elınde
Soran+1 yılNeden oynatma olsun ki
- +1 yıl
ben olsam yapmazdım dedıklerını zorlardım senı
Soran+1 yılZorlasa sabaha terk ederdim ama anlayışlı değilsin diye
- +1 yıl
sabaha kadar uykusuz kalmaktan ıyıdır şortunu ya da pıjamanı ındırıp surtmedı mı kalcana
Soran+1 yılÖyle bir şey yapsa sabahı beklemeden kovardım
- +1 yıl
ust tarafı acmadı mı
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
goguslerı falan yanı
Soran+1 yılYok olmadı
- +1 yıl
cok nazlısın o zmn ya da cok korkak
Soran+1 yılÇekimser sadece
- +1 yıl
kapalı kızlardan msn
Soran+1 yılHayır yazılarlı en çok giydiğim mini şort ve sandalet
- +1 yıl
hımm görsellıgınde var o zmn
Soran+1 yılEvet var bacak boyumda uzundur
- +1 yıl
hımm ıyımıs bacak kalca önemlı ztn
Soran+1 yılBoy pos var 😬
- +1 yıl
görek
Soran+1 yılOlmaz o zaman gizli olmamın ne anlamı var
- +1 yıl
gızlıden goruruz evıne gelmıcez ya
Soran+1 yılGörünce gizlilik kalmaz ki
- +1 yıl
kalır kalır cep numaranı ıstemıoz ya
Soran+1 yılMerek ve gizem her zaman daha iyidir ama 😁
- +1 yıl
ok
Soran+1 yılYay 😁
- +1 yıl
nasıl
Soran+1 yılOk ve yay 🏹
- +1 yıl
hıı ıkısı aynı yerde
Soran+1 yılYani ok olmadan yay olmaz yay olmadan ok olmaz 😂
- +1 yıl
napıcez o zmn
Soran+1 yılBir hedef bulup atış Talimi yapılınabilirin 😁
- +1 yıl
km o hedef
Soran+1 yıl😂illa biri mi olması lazım normal bi atış hedefi olabilir cansız 😁
- +1 yıl
ok bol sans
Soran+1 yılSana da bol şans
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaşamak istiyorum ama evlilik öncesi olsunda istemiyorum
824 Yorumla
Soran+1 yılİşte evlenince yapmadım diye pişmanlık olur mu onu merek ediyorum bende
- +1 yıl
yas kac kı
Soran+1 yıl@anticorr00 bende 21
- +1 yıl
21 de ates tavan
Soran+1 yıl@anticorr00 😂😂 o kadar tavan değil de insan merek ediyor ama
Soran+1 yıl@HeadSh0t geciktikçe daha çok mu pişmanlık oluyor
- +1 yıl
hıı hangı sehırdesın kı sen
Soran+1 yıl@HeadSh0t 😱😱😱ciddi mi
Soran+1 yıl@HeadSh0t şu an için hiç yapmadım yapıp hormonları çoşturmak istemedim hep
Soran+1 yıl@HeadSh0t 30 dan sonra evlilik düşüyorum bende 😁
Soran+1 yıl@HeadSh0t umarım en kısa sürede bulursun 😬
Soran+1 yıl@HeadSh0t ya daha okul var o bitecek iş bul sorma düzeni kur para biriktir yaş 30 olur zaten
Soran+1 yıl@HeadSh0t yapınca evlenmeden yapmış oluncak ama
Soran+1 yıl@HeadSh0t o konu şu an için evlilik gibi duruyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBıu olaya şöyle nokta koyayım evlilikten önce cimselik tozunda ysşsnmalı bakireligini ksybetmeden dogru güvenişir kişiyle bu sevişme oral sürtünme bundan pişmamlıl duyulmsz ileri gitmedikce kendi vucudunu ve karşı vucudu özgüveni tecrubeyi bilgiyi ve arzulsrı psrtneri tanımak bilgilenmek için ama her önüne gelenlrde yapılmaz tsm ilişki yaşanırsa pişman olunurmu evlenecegin kişinin görüşüne baglı işte en büyük pişmsnlı o an olır bı da srvdiğini kaybetme olsılıgı büyüktür erkekler istedigi gibi takılıyor oda ayrı tartısılır 30 35 yaşında bakire olup koruyup arzularıyla savaşıp bastıranlsrda acı cekmek gibi oda ayrı taryışılır ama ben bayan olsaydım kendimi cezalandırır gibi beklemezdim yaşardım sınırsızca beni ben oldugum için sevmeli 3 saniyelik zar bemim için bi anlsmı yok ben mutlu olmak için hayata geldim mutlu olmak çin cabalıyosam buda beni mutlu ediyosa yaşarım
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bi açıklama olmuş
- +1 yıl
🙏👍
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler memnun kadınlar pişman oluyor çünkü cinsel ilişki sonrası terk edilen taraf kadın olunca artık diğer erkekler o kadına açık kapı gözüyle bakıp seks objesi olarak görüyorlar. O yüzden evlenmeden böyle naneler yiyip hüngür hüngür ağlayıp ağlama duvarına çeviren kızlarla dolu burası
27 Yorumla
Soran+1 yılEvet o ağlayandan ilham aldım sordum kaç kişi var pişman diye
Cevap sahibi+1 yılSon pişmanlık fayda etmez. Ders almayı bilmiyorlar sonra zır zır zırlıyorlar. Ha pişman olmayanlar yok mu var. O kesimde tecrübe sahibi oldum sanıp her çıktığı erkeğe veren tayfa. Onları da ilişki sonrası terk eden sevgili listesi kabarık oluyor. Adam zevkini alana kadar pompa yapıyor kadında zevk alıyor sonra fuckbaddy oluyor çoğu
Soran+1 yılZaten sevgisiz seks baya arttı duygu yok sadece hormonlar yükseldi hadi yapalım modu
Cevap sahibi+1 yılBana göre değil bu yaşam tarzı, bana hitap etmiyor, duyguda olsa evlenmeden yapmam sonuçta onunda bir ailesi var o da bir babanın kızı. Ve hiç bir baba kızının evlenmeden bu tarz şeyleri yaşamasını istemez. Telli duvaklı gelin gitmek varken ailenin yüzünü kara çıkarmaya gerek yok bence
Soran+1 yılBence de
Cevap sahibi+1 yılAferim 😇
Soran+1 yıl🥰🥰🥰
bence evlilik yapmadan cinsellik yaşamak doğru deği. bu son dönemde boşanmalar bunlardan kaynaklanıyor . erkek olsun kız olsun cinselliği evleneceği geceye zifaf gecesine saklamalıki bir anlamı olsun. böyle yapanlar mutlu olurlar . yoksa mutluluğu unutun . islamiyeti yaşamanız da şart
20 Yorumla
+1 yılGenelde erkeklerden pişman olanı görmedim ama kadınlardan pişman olanı daha sonra sıkıntı yasayani çok gördüm çeşitli yollara başvurduklarını da biliyorum
113 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar da toplum baskısı daha yüksek 🥺
- +1 yıl
Toplum baskısından öte erkekler kendileri herkesle yatmayı kabul ederler ancak sevdiği kadının bir baskasiyla yatmasını hazm edemezler bunun aksini söyliyen erkekler oluyor ama onlar da evlenicekleri zaman tercihlerini buna göre yapiyor cinsellik bir ihtoyac ancak öyle her insanla her çıktığı insanla yapılmamalı evlilik doğru olanı toplumsal kuralları hiçe saymak bozuk bir motor aklından farksızdır bir aracın çalışabilmesi için motor ve diğer parçalara ihtiyacı vardır kablolar veya diğer parçalar bn kafama göre çalışayım diyemezler işte buna bnzer
Soran+1 yılO kafayı hiç anlamıyorum zaten yatarken sorun yok onlar kadın değil sanki iş sevgi evlilik olunca olmaz niye sen başkası ile yatmışsın
- +1 yıl
Yani bu konuda kadınlarımızın ciddi duruş sergilemeleri hayiri diyebilmeleri ailelerinde ben rahat görmedim çocuğum her istediğini yapsın kafasından çıkmış olmaları gerekir erkek çocuğuna önce bir kadına saygı nasıl duyulur bu öğretilmeli kız çocuğuna bir erkekle evlenene kadar aşırı samimi olmaması gerektiğini öğretilmeli dir ama gel gör ki ülke elden gidiyor kim kimle yatıyor kim kimi aldatıyor kim kimin çocuğu belli değil oysaki sevmek saygı vefa duygusu bağlı kalabilmek anlayışlı şefkatli kırmamak için mücadele etmek nerede kaldı
Soran+1 yılDizi ve filmler o konuda çok özendirici artık
- +1 yıl
Sırf bu yüzden televizyon izlemiyorum sahte haberler sahte filim ve diziler sahte gülümsemeler sahte aşklar sahte evlilikler
Soran+1 yılBide bolca cinselik
- +1 yıl
Yani bu tarz şeyleri normallestirme sistemini uyguuluyorlar yeni nesilde normal karşılar oldu
Soran+1 yılÇevremde herkes normal diyor ama içlerini bilemiyorsun yapıp pişmanlık var mı diye zaten kadında yapınca geri dönüşü yok o saatten sonra herkes normal der
- +1 yıl
Davul bile dengi dengine ama sonumuz hiç Hayri alamet değil
Soran+1 yılEvet öyle durum
- +1 yıl
Eklermisin özelden
Soran+1 yılBuradan söylenilirsin diyeceklerini
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yaşamadım ve yaşamayacağım. Halimden memnunum çünkü kadınların derdi hep daha uzunun daha irisini bulup önceki eşinin üstünü çizip geçmek. Çapkın kızların listesinde üstü çizilmiş bir isim olacağıma kendi yalnız penceremde mutlu bir resim olmak daha iyidir benim için...
10 YorumlaGizli Üye ben hiç pişman deılım keske daha erken yasasaydım dedım oldu kızlarda pişman olan oluomus öle duydum efenım
116 Yorumla
Soran+1 yılEvet erkekte pişmanlık için çok sebep yok kadınlara göre
- +1 yıl
Pişman mı olmuşlar?
- +1 yıl
Kızlar mı pişman olmuş yani
- +1 yıl
Hmm
Soran+1 yılBenim pişman olan arkadaşım var
Soran+1 yılYapınca eleman senden sıkıldım deyip bıraktı
- +1 yıl
Evet ya bıkmış biz yaşamak istiyoruz o sıkılıyo
Soran+1 yıl2 ay devam ettiler kız onun için ilaca başladı sonra aniden gelen ayrılık oldu resmen
- +1 yıl
Bazen böyle dengesizler oluyo
Soran+1 yıl@Gizemlikızgüzel evet nadir örnekler ama yaşanıyor başıma gelsin istemem 🥺
+1 yılPişmanlık evet oldu,,, çok huzursuz hissetmistim kendimi,, ama illaki devam ediliyor sonra
126 Yorumla
Soran+1 yılDevam ettikçe geçiyor mu pişmanlık içte kalıyor mu yoksa
- +1 yıl
Her yasak ilişkiden sonra yaşıyorsun o pişmanlığı
Soran+1 yılO zaman en güzeli yapmamak anladım 😬
- +1 yıl
Bu bende böyle, yorumlardan da anlayacağın gibi, kişiden kişiye değişir bu,, haramın en kolayı ilkidir derler, sonra sıradanlaşir birçoğu için
Soran+1 yılAynen kişiden kişiye değiştiği için görüşleri merek ettim bende
- +1 yıl
Pişmanlık yaşasa da insan, istek geldiğinde gözü kararıyor, devam ediyor
Soran+1 yılOna itirazım yok devem eder ama bitince niye yaptım ben bunu deyip kendine kızmak var
- +1 yıl
Bunu masttan sonra da yasamiyormusun
Soran+1 yılHiç yapmadım hormonları daha fazla çoşturmamak için ondan pişmanlık konusu da o hazda bilgi dışı 😂
- +1 yıl
Ciddi olamazsın, kaç yaşındasın
Soran+1 yıl21 yaş
- +1 yıl
21 yaşındasın ve hic masturbasyon yapmadın mi gerçekten
Soran+1 yılEvet ciddiyim
- +1 yıl
Peki nasıl bastırıyorsun isteklendiginde
Soran+1 yılBaşka şeye odaklanıyorum zaten geçiyor sonrasında
- +1 yıl
Bunu başarabilmen enteresan,,, sevgilin olmadı mı hiç
Soran+1 yıl2 yıllık devam eden var
- +1 yıl
Aranızda cinsellik yok o zaman
Soran+1 yılEvet sadece sarılma öpme falan fazlasını ben istemiyorum
- +1 yıl
E onunla öpüşürken bile etkilenmen, istemen gerekir ama
Soran+1 yılEtkileniyorum evet ama ileri gitmemek için kendimi tutuyorum ve izin vermiyorum
- +1 yıl
Buda bir problem yaratmasın peki sana ileride
Soran+1 yılNe gibi peki işte bu sorun amacı o tarz problemleri de öğrenmek
- +1 yıl
Dilersen özel olarak yazayım sakıncası yoksa senin için
Soran+1 yılÖzel istemiyorum ondan gizli sordum soru da :)
- +1 yıl
Nasıl istersen tabi, kimliklerimiz açık yazmıyor ordada,☺️,, haz alma noktasında, kendini tam olarak keşfetme konusunda vs gibi problemler yaşayabilirsin,
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilik şart umarım şu duygulardan kurtulurum yaşamam
215 Yorumla
Soran+1 yılUmarım gönlüne göre biri çıkar ve evlenirsin onla yaşarsın her şeyi 🥰
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmıyorum ama teşekkür
Soran+1 yılOlur olumlu düşünmek lazım
Soran+1 yıl😱😱😱😱intihar hiç bir şey için çözüm değil ki
Cevap sahibi+1 yılBen artık çoğu şeyde çözüm olarak görüyorum. Neymiş bunların çözümü peki?
Soran+1 yılYaşamını düze sokup sevgiyi beklemek bence aşk seni bulur
Cevap sahibi+1 yılSadece aşk yetmiyor zor bir iş benim için
Soran+1 yılNeden zor ki
Cevap sahibi+1 yılBen aldatılmaktan korkuyorum fazla kıskancım karşımdakinin geçmişi önemli benim için. İsteklerimi karşılayıp karşılamaması önemli hem cinsellik olsun hem diğerleri olsun. Özgüvensiz utangaç çekingenim yıllardır beraber yaşadığım Dedem babaannem halamdan hatta babamdan bile para olsun bir şey olsun isterken zorlanıyorum cinsellik istediğimde gidip hemen söyleyemem hatta belki evlensemde yaşayamam gerdek gecesi ne yapacağımı bilmiyorum aynı eve girince ne olur ne biter nasıl yatağa geçeceğim falan özet geçiyorum bunları ondan istediğim saç modelleri var kıyafet ayakkabı modelleri var fetişistim düğün istemiyorum maddi olarak fazla harcama taki bilezik almak istemiyorum sosyal medyaya resim video atan birini istemiyorum bunlar birazı işte sence kolay mı?
Soran+1 yılSınav ne sınavı bide isteklerini daha gerçekçi yapmak senin elinde o zaman aradığını da bulursun
Cevap sahibi+1 yılÜniversite sınavı isteklerimi daha gerçekçi yapmak nedir?
Soran+1 yılSınavda şimdiden başarılar. İstediğin kadın tipi olarak
Cevap sahibi+1 yılİstediğim kadın tipi hayali değilde gerçekte olsun diyorsun yani. Öyle birisi de olabilir peki ya kişisel özellikleri ne olacak? Yani fiziksel olarak istediğim pek bir şey yok. 1.60 65 boyunda zayıf kalçası ve gögüsleri biraz büyük eli ayağı tırnakları düzgün siyah düz uzun saçlı yüzü güzel birisi detay verirsem böyle.
Soran+1 yılAma kimse hayalimdeki ile birlikte değil ki
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım? Ben o tarz birisi diyorum kişilik özellikleri veya hayalimdeki gibi bir evlilik belki dış görünüşü farklı olabilir
+1 yılEvlenmediğim için bilmiyorum ama şu an memnunum yaşadığım için
13 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olan memnun olmak :)
- +1 yıl
Tabii ki hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım 😀😜
Soran+1 yıl😂😂😂😂
+1 yılSürekli istiyorum cinselliği:(
820 Yorumla
Soran+1 yılYapın mı hiç
- +1 yıl
Hayır
Soran+1 yılYapmadım diye pişman mısın peki
- +1 yıl
Çoook
Soran+1 yılPeki seni tutan ne yapmamak için hem çok isteyip hem yapmamak
- +1 yıl
Bişey yok sadece korkum var ama çok istiyorumm
Soran+1 yılAçı olayı yüzünden mi korku
- +1 yıl
Hayır açıdan korkuyorum
- +1 yıl
Acı
Soran+1 yılYaşadıktan sonra pişman olma da dahil mi korkuya
- +1 yıl
Hayır değil
Soran+1 yılO zaman güvendiğin sevdiğin biri olursa yapma olasılığın yüksek sanırım
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılGönlüne kafana ruhuna göre biri çıkar karşına umarım ve güzel mi aşk doğar :)
- +1 yıl
Aşk var bir gün olucak bakalım
Soran+1 yılUnutmazsan eğer olunca buraya yazar mısın peki
- +1 yıl
Peki
Soran+1 yılTeşekkür ederim:))
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYok yaaa her iki tarafta isteyerek yapıyor her iki iyi hazırlık yaparsa sıkıntı olmaz
Sen pişmanmısın10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşamadığım için pişman değilim, evlilik şart insan bir süre sonra dayanamamaya başlıyor.
116 Yorumla
Soran+1 yılDayanmak mümkün bence de
Cevap sahibi+1 yılAllah'a şükür dayanıyorum aslında insanın nefsi ile alakalı bu durum, bazen diyorum kendi kendime Antalya gibi bir yerde nasıl dayanmışım, işte onunda kudretini Allah veriyor
Cevap sahibi+1 yılÇünkü merak ediyorsun nasıl bir şey haz almak haz vermek nasıl hissediyorsun mesela
Soran+1 yılAynen merek var yalan yok
Cevap sahibi+1 yılİnsan işte ne varsa meraktan kaybediyor bazen, bir de sevmediğim bir insan olmadan bu eylemi neden gerçekleştirelim?
Soran+1 yılSevdiğim insan var o istiyor ben izin vermiyorum daha çok
Cevap sahibi+1 yılVermemen daha hayırlı çünkü bir şeyleri yaptıktan sonra pişmanlık yaşamamak en iyi si pişmanlık yaşayan çok sonra, ruhsal açıdan yıkım yaratabiliyor ve erkek soğuyup bırakıp gidebiliyor ortada
Soran+1 yılAynen kadın açısından daha zor durum bende kadın açısından merek ettim ama erkekler daha çok yorum yaptı
Cevap sahibi+1 yılKadınlar genelde toplum baskısından konuşamazlar kadın açısından daha zor dediğim gibi Allah hayırlı bir eş versin o zaman daha güzel olur
Soran+1 yılGizliden de olsa yazarsalar iyi olurdu benim için
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılGelen olmadı saolsunlar 😂
Cevap sahibi+1 yılHerkes özelini anlatmaya çekinir özele kimse gelip konuşmaz gizlidende konuşmaz
Soran+1 yılGizli de kimse bilemez ve sen kimsin diye de zorlamam ya da özele gel de demem oysa ben
Cevap sahibi+1 yılDemek ki gizli de olsa anlatmak istemiyor
Soran+1 yılEvet öyleymiş durum
Gizli Üye(25-29)+1 yılben yaşamadım çünkü kendi kararımdı ve isteyerek yaptım
18 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olanda pişman olmamak
Cevap sahibi+1 yılpişmanlık duymadım. genelde çok erken yapan kisiler belli şeylerin farkında olmadığı için pişman oluyor
Soran+1 yılHalen o kişi ile misin peki
Cevap sahibi+1 yılhayır
Soran+1 yılAyılık olunca da mı demedin keşke olmasaydı diye
Cevap sahibi+1 yılhayır demedin. çünkü kendimi cinsellik yaşadığım kişiye ihtiyaç duyar hissetmiyorum. biz bir şeyi birlikte yaşadık bir şey kaybetmedim. ve ayrılık benim kararımdi
Soran+1 yıl🥳🥳🥳özgüvenine hayran kaldım
Cevap sahibi+1 yılteşekür ederim
Erkeklerın bu konuda pek pısmanlık duyacagını sanmıyorum varsada nadır vardır... ama kadınlarda vardır mutlaka pısman olanda halınden memnun olanda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden yapmam nas bir eş istiyosam öyle davranmaya çalışıyom şöyle söylim genelde insanlar neden boşanmış insanla evlenmek istemez başkasıyla yattığı için he evlenerek yatmız he evlenmeden farkeden yok aslinda
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence pisman olursun ilerde hic yapmamis erkeğe aşik olsan o seni bu yüzden istemzsen üzülürsün eğer sorun olmazsa senin için bende de aynı durum var arkadaş olarak konuşalım mı eğer rahatsız olursan engellersin
Soran+1 yılEvet öyle bi durum gerçekten çok yıkıcı olur
Cevap sahibi+1 yılYani konuşabilir miyiz peki dedigim gibi istemezeen engellersin hesabımı gizliden çevririm yazarsin olur mu
Cevap sahibi+1 yılCevap verseydin keşke karantinada baya bunaldım bu konuda arkadaş olarak dertleşcek kişi olsaydı sevinirdim
Soran+1 yılBenim sevgilim var zaten ama
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman özür dilerim
Soran+1 yılÖzür dilenecek bir şey yok ki ama teşekkür ederim:)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ama kimsenin size evlenmeden yanlıs. bir şey yapmasina izin vermeyin
Soran+1 yılTeşekkür ederim izin vermem 🥰
+1 yılEvlenince cinsellik yaşayanlar tadını alınca keşke daha erken yapsaydım diyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaşadım, dini nikah olmadığı için pişman oldum ama sonuçta partnerimin bana olan güvenini gördüm.
Nikah olsa daha iyi olurdu111 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne oldu ayrıldınız mı o pişman mıydı
Cevap sahibi+1 yılHayır pişman olmadı, sadece evlilik öncesi öncesi olduğu için pişmandı ama olan oldu
Soran+1 yılBazen kendini insan tutamıyor evet
Cevap sahibi+1 yılSonra bir bakmışsın içindeyim :)
Soran+1 yılSonra bi bakmışsın pişmanlık olur mu 😂 ya da olan olmuş mu
Cevap sahibi+1 yılIstersen özelden konuşalım. Buralar uzayacak.
Soran+1 yılYok özele geçmeye gerek yok bence
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin, orada istediğini sorabilirsin.
Soran+1 yılSorum bu kadar ama ki ayrıntı istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamamdır
Soran+1 yıl:)
+1 yılYaşayan pişmandır geri dönüşü olmaz ama yaşamamak hala zamanın var illa bir gün yaşarsın
128 Yorumla- +1 yıl
Sadece bekle ilkler önemlidir
Soran+1 yılEvet ilkler önemli ama insan çelişkide de kalıyor genç yaşta yaşasa mıydım ya da yaşadım kötü oldu gibisinden :) bende hangisi daha çok merek ettim özelikle kadınlarda ama erkekler daha çok yorum yazdı
- +1 yıl
Günümüzde çoğu kadın pişman oluyor yapmak çok riskli güvenen insan bile sevgilisini tanımıyor istediğini aldıktan sonra aldatılıyor veya terk ediliyor bu yüzden kendini güvenceye almalısın evliliği bekle zatem gerdeğinde bir anlamı olsun 😇
Soran+1 yılEvet o konuda çok haklısın
- +1 yıl
Teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Ö zelden bir şey sorabilir miyim eğer izin verirsen
Soran+1 yılBurdan neden sormuyorsun ki
- +1 yıl
Özel olduğu için😗
Soran+1 yılHiç yapmadım onu soracaksan 😁
- +1 yıl
Yaa çok iyi😇
Soran+1 yılEvet 🥰🥰ondan bu soru zaten 😂
- +1 yıl
Ama aklımda başka sorularda vardı 😊
Soran+1 yılYaz buraya 😁
- +1 yıl
Aaa inat ya😂
Soran+1 yılİnat var doğrudur 😂
- +1 yıl
Burcun boğa mı
Soran+1 yılAslan 😁
- +1 yıl
Diğer tahminim o olacaktı 😗aslanım sen gelsene bir şöyle özele ya😂
Soran+1 yılGelmem 😂
- +1 yıl
Gıcık şey😂
Soran+1 yılBuyrun benim 😂
- +1 yıl
Tatlış hadigel üzme bakbeni 🥺
Soran+1 yılYaz buraya cevap verim ben
- +1 yıl
Yok almıyım sağol
Soran+1 yılPeki sen bilirsin
- +1 yıl
Peki 🙄
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
😶
10 Yorumla
+1 yılisteyerek yapan pısman olmaz alkol lu ıken harıc bence
119 Yorumla
Soran+1 yılHormonlar durulunca bi pişmanlık gelebiliyor ama
- +1 yıl
yaptıgın hıc bısıden pısman olma
Soran+1 yılBilinç altında kalıyor her ne kadar olmam desende
- +1 yıl
hımm ısteyerek yapıldı ıse pısman olmazsın tecavuz değil se
Soran+1 yılYa çoğu yakın Arkadaşım isterek yaptı zevk aldıkları da kabul ediyorlar ama şimdi olsa yapmazdık diyende var içlerinde yapmaya devam edende
- +1 yıl
bı kere yaptı mı duramaz
Soran+1 yılAma işte o ilk için pişmanlık duyar mı yapsa da sürekli
- +1 yıl
ılk de duyar sonra gecer
- +1 yıl
takıp ede r msn
Soran+1 yılBuradan diyebilirsin söyleyeceklerini
- +1 yıl
usttekı konustugumda sn degılmısın aklım karıstı
Soran+1 yılHepsi benim 😂 niye Kafan karıştı
- +1 yıl
bı ordan bı burdan yazıon azcık aklımız var uctu
Soran+1 yılBende her yere yetişmeye çalıyorum 😂
- +1 yıl
hımmmmmmm
Soran+1 yılYorumlar karıştı artık 😂
- +1 yıl
ewet
Soran+1 yıl
Benimde beynim yandı artık baştan okuyup cevap veriyorum- +1 yıl
:)))))
- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBakireler bozdurunça pisman oluyor sebebi kapı açılınca kilit tutmuyor canını çekince kim olsa pata pat devem ediyor 😏🙄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yasanmali bence evlenince odun olmaktan iyidir
110 Yorumla
Soran+1 yılEşinle beraber öğrenmek de güzel olmaz mı
Soran+1 yılOnu insan hisseder gene illa yatağa girmeye gerek yok bence
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNeden cidden mutlu evliliklere sorunca ilk gördüğüm an onla evleneceğimi anlamıştım diyorlar
Soran+1 yılDaha boşanan olmadı bildiklerim içinde
+1 yılVeren pişman vermeyen binpişman
11 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öyle 😂
+1 yılabartılı yaşayınca oluyosn
15 Yorumla
Soran+1 yılPişman olmak mı
- +1 yıl
evet fanteziyi abartmamak lazım
Soran+1 yılAma fantezi değil ki konumuz 😁
- +1 yıl
ahahaha cinsellikte fantezi var ya :) yaşanırken oluyo bu
Soran+1 yılBenim soru ilk yapanlar ve ilkten sonra pişmanlık gelmesi oluyor mu gibisinden 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılyasadıklarımdan degıl yasamadıklarımdan pısmanlık duyarım
10 Yorumla Bu kısının bılecegı birseydır isteyen yapar isteyen yapmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılKonu yapıp yapmak değil ki yapınca pişman olmak
Soran+1 yılKadınlarda öyle değil yapınca geri dönüşü olmayan bi durum
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk yapmak için hatun buldukmuki?
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım gönlüne göre birini bulursun
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal artık knka yapamyan yok ya
110 Yorumla
Soran+1 yılYapmayan yok evet ama yapınca pişmanlık duyan olmuş mu yapmayan yok deyip bende yapacam deyip yapıp ardından pişman olanlar
- +1 yıl
Pişman olan bunu yapmasın bence ya insan fark eder pişman olacağını azgınlıkla yapmayacaksın öyle bir şey yapacaksan da düşüneceksin önce
Soran+1 yılBazen hormonlar ele geçirip bir şeyler yaşanabiliyor hani o an pişman olmam deyip sonunda gelen bi pişmanlık olur mu
- +1 yıl
Olsa da iş işten geçiyor :D içine bir kere girdimi tamam kendini bırakıyorsun zaten o rahatlamaya
Soran+1 yılBırakıyorsun evet ama bitince ardından bi pişmanlık gelen kaç kişi var onu merak ediyorum
- +1 yıl
Konuştuğum bir çok kız oldu hiç pişmanım diyen olmadı aksine daha çok istediler :D
Soran+1 yılHepsin ilk midi ama benim sorum daha çok ilk yaşamaktan sonra olan pişmanlık
- +1 yıl
Genelde bakireleri seçiyorum bende zaten :D
Soran+1 yılOda iyimiş
- +1 yıl
Bakire azgınlığı diye bir şey var fena oluyorlar :D :D
+1 yılPişman değilim
33 Yorumla
Soran+1 yılHalen o kişi ile misin
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılAllah bozmasın o zaman musmutlu bir hayat geçirin beraber 🥰
Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Yaşamaktan pişman değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gelen fırsatların çoğunu teptiğim için pişmanım
10 Yorumlahayır çok keyifli ki ;) kötü bişeyde değil :D
14 Yorumla
Soran+1 yılKötü demedim bende ama insan pişman olabiliyor sonrasında
Soran+1 yılKadınlarda geri dönüşü olmayan bir şey ondan pişman olma olasılığı hep daha fazla
+1 yılYasamadığım bir kız var onda pişmanım
18 Yorumla
Soran+1 yılOda farklı bi durum tabi
- +1 yıl
Çok içinde kaldı
Soran+1 yılİletişim koptu galiba onla
- +1 yıl
Evet koptu
Soran+1 yılKötü olmuş
- +1 yıl
Yapcak bişi yok nasipse baska bir gğn
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
İnsan fırsat bulduğunda değerlendirmeli
+1 yılyokkkk
120 Yorumla
Soran+1 yılPişmanlık mı yok
- +1 yıl
evet. sende var mı?
Soran+1 yılBen kararsız pişman olur muyum olmaz mıyım bilmiyorum ondan pişman olanları merek ediyorum daha çok
- +1 yıl
kızlar genelde pişman olur. sebepleri var
Soran+1 yılOndan kaç kişi pişman merek ettim ama gelen kadın çok olmadı
- +1 yıl
aşık olan pişman olmuyor ama zevk için yapan pişman oluyor...
Soran+1 yılO aşk bideyse pişmanlık olunur mu
- +1 yıl
şöyle: pişmanlık "olaydan sonra" yaşanacaklar ile ilgili daha çok
Soran+1 yılÇok karışık çok olasılıklı durum ya
- +1 yıl
aslında değil. olay: bütünsel bakabilmek ve ne istediğinle ve beklentinle ilgili...
Soran+1 yılO beklentiler genelde boş kalıyor yapınca evlilik beklersin ama terk edip gidebilir ya da sen terk et diye soğuk davranana bilir ya da hiç biri olmaz hayat şartları ayırır gibi
- +1 yıl
amacının evlenmek olduğu bir erkeğe verme zaten. sevgiline ver ve uzun vadeli beklentin olmasın. o zaman pişman olmazsın:)
Soran+1 yılUzun vadeli insan hep bekliyor ama istemsizce
- +1 yıl
anlamadım?
Soran+1 yılUzun vadeli ilişki olsun diye bekliyor anlamında :)
- +1 yıl
senin beklentin belirler her şeyi
Soran+1 yılEvet bende hem uzun vadeli isterim yani kimse kısa olsun diye bir ilişkiye başlamaz bence
- +1 yıl
uzun vade ile evlilik aynı mı?
Soran+1 yılYani sonun evlilik olması en güzel şekli
- +1 yıl
tecrübem: kızların çoğu sevgilisi ile evlenmek ister. Erkekler de evlendikleri ile sevgili olmak. İkisi de yanlıştır. İki beklenti de tecrübesizce beklentilerdir. Sevgili modu ayrı, evlilik modu ayrıdır. Bunu iyice bellemeden:) aksiyon almak hep duvara toslatır.
Pişman değilim
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olanda o
Gizli Üye(36-45)+1 yılilerde kocana nasil aciklayacagini düsünmelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yaşamadım gayet mutluyum
10 YorumlaPişman olacaksan yapma seksting yap
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Pişman oldum
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılNeden ayrıldınız ki sonrasında
Bazen az yaşadığımı düşünüyorum
10 Yorumlakizlarin bazilari oluyorlar evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılKimine göre
18 Yorumla
Soran+1 yılKadın da pişman olabilir erkekte ama ben hemcinslerimi merek etmiştim daha çok kadınlar yapınca geri dönüşü olmayan bir şey
- +1 yıl
Bu konu farklı istersen özelden konuşalım
Soran+1 yılBura iyi ya:)
- +1 yıl
😏
Soran+1 yıl🥳
- +1 yıl
Of ya 🗣
Soran+1 yılAma öyle
- +1 yıl
Oooooofffffffff
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen pişmanım evli. kariyla yaptım
032 Yorumla
Soran+1 yılSenin olay bambaşka 😱😱
Cevap sahibi+1 yılOlsun evlenmeden yaşadım. sonucta evli baddy bide hamile kaldı dogurcam diyor
Cevap sahibi+1 yıllaaaaaaaaaaaa
Soran+1 yılSen aşmışsın durumu yorum yapamadım okuyunca 😂
Cevap sahibi+1 yılama neden kıgg ben insan degılmıyım :(
Soran+1 yılElbet karşına çıkar
Cevap sahibi+1 yılkım cıkar karsıma
Soran+1 yılYorum karışmış 😬 evet insanın bir şey demedim ona ama ben daha çok ilk yapıp pişman olma durumu ile ilgileniyorum ilkler önemli
Cevap sahibi+1 yılılk de de oldum sen yaptınnı
Soran+1 yılYok yapmadım hiç
Cevap sahibi+1 yılneden pekı
Soran+1 yılYa pişman olursam diye korktum özelikle ayrılık olursa bide
Cevap sahibi+1 yılbı konusabılırmıyız senle
Soran+1 yılKonuşuyoruz ya
Cevap sahibi+1 yılmerak etme yımem senı 1 dk musade et dm den
Cevap sahibi+1 yılbak bıı
Soran+1 yılBaktım 🙄
Cevap sahibi+1 yıl1 dk ızın ver lutfen
Soran+1 yılNe diyeceksin ki
Cevap sahibi+1 yılyahu b u kadar poemık yapana kadar konusmustuk