Selam kızlar,
ilk seferiniz nasıldı. bi kaç gün sonra evleniyorum ama aşırı korkuyorum 🥺🥺🥺
ilk seferiniz nasıldı. bi kaç gün sonra evleniyorum ama aşırı korkuyorum 🥺🥺🥺
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorun tamamen psikolojik. Ama iyi haber kendin yenebilirsin
Bilinçaltında önyatgıların var malesef. Bunlar
Mahalle baskısı ve aile baskısıyla 7-8 yaşından itibaren koz çocuklara cinselliğin çokkk ötürü bir şey olduğunu ve uzak durulması gereken bir şey olduğu devamlı bilinçaltına işlenir. Sonra kız evlenir tam Gerdek öncesi bir abla gelir ve bundan önce öğrendiğin herşeyi unut cinsellik çok güzel bir şeydir ve Kocanı mutlu etmen lazım der. Ama 20 - 25 Senede bilinçaltına kazınan bu düşünce o an Biter mi? tabiki bitmez
Bundan kurtulmanın yolu kendi vucudunu tanıyacak ve kendi vucudundan zevk almasını öğrenMekke olur. Bunın yolu ise mast ile tam orgazm olmaktan geçer
Gerçek orgazm olabiliyormusun Peki.
mast ile tam orgazm nedir dersen
mast en az 15 dk sürmeli ve
bacaklarda çok yoğun uyuşma
vücutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması. 😊😊
Korkudan yapamazsan aylarca yıllarca yapamayabilirsin. Vaginusmus tedavileri görürsün. Eşin seni beklemez zorla yapmaya kalkarsa psikolojin yıpranır ve hatta ondan nefret edebilirsin. Korkulacak hiçbir şey yok. Ufak bı can acısı en fazla 3 gün sürer oda alışırsın , 1 hafta sonra zevkle yaparsın.
Cevap
4Cevap
Ya keyfini bozmak için değil ama berbattı 😄 İlk seferler (genelde) kötü geçer ve pek zevk alamayız conuçta ilk defa böyle bir şey yaşıyoruz (mast yapmakla alakası yok göreceksin) ama 3-4 kez yaptıktan sonra aşırı derece de zevk alacaksın. İlk seferde kendini kasmamaya ve stres yapmamaya odaklan (çoğumuz acı çekmekten korktuğumuz için böyle oluyor), eğer olursan da sakın yapmayın. Eşin seni rahatlatsın biraz gevşeyin ne bileyim 1-2 bardak içki için… rahat hissettikten sonra başlayın ve direkt gel git yapmaya odaklanmayın. Ön sevişmeyi uzun tutun iyice zevki çıksın. Başka ne diyebilirim bilmiyorum, sorun varsa cevaplayabilirim.
İlk sefer deyince otobüs kaptanlarının ilk uzun yolculuğu anladım🤦🏼♂️ Soru kadınlar da ilk geceymiş 🤭
Nereye evleniyorsun Ya yavaş her şey yasak 🚫 kapalı
Biz kızlar hep korkuyoruz yaa bende evlencem ama sırf bunun için erteliyorum
Hayırlı olsun.. hiç korkma ver kurtul 😏
cok dardi ayol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?