1 hafta sonra evlenicem ama ilk ilişki nasıl olacak hiç bilgim yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlatılan korkutucu şeyler kadar ve kafamda büyüttüğüm mesele ettiğim korktuğum kadar ne acı oldu ne de kötü hissettim, gayet güzeldi, az biraz sancı acı elbette olacak ama çok tuhaf bir hislerdi, sadece ilk birleşme ilişki anı değil, bir erkekle odada yalnız kalmak, o güne kadar kendi ailenden birinin yanında bile soyunup giyinmeye utanırken bir erkeğin senin bütün kıyafetlerini çıkartması karşısında savunmasız kalman ve daha da garibi bir erkeği ilk defa karşında tamamen çıplak olarak görmek tuhaf ve ürkütücü gelmişti o an, loş ışıktaydı ama yine de onun bedenini görüyorsun, küçük erkek kardeşimin pipisini çok görmüştüm dokunmuştum ama o küçücük bişeydi şimdi karşında onun olgun halini havaya kalkmış halde kütük gibi görmek çok çok tuhaf bir histi ve beni oldukça germişti o görüntüsü... ve bana çok tuhaf gelen başka bişeyde sevişme esnasında erkeğin altında olmak, pozisyon olarak bacaklarımı açması felan çok tuhaf hissettirmiş kendimi, ya ben napoyorum burada, üstümde bi herif napıyor böyle felan gibi saçma sapan düşünceler ve o güne kadar duyduğum a*ına koyayım gibi bazı küfürler aklıma gelmişti ve şimdi bu herif bana da koyacak gibi düşünceler aklımdaydı bunların dışında ilk birleşme anı aslında güzeldi penisin sımmsıcaklığını hissetmek güzel bir histi, ilk girince karnıma doğru yoğun ve geçmeyen bir sancı olmuştu, eşimde ilk girince bir süre çıkartmamıştı hareket de etmeden öylece içimde bekletmişti alışmam için ve kızlığın bozulması için, öyle bekletmesi bir yandan çok tatlı bir histi şeyinin sıcaklığını içimi yakmasını hissetmek ama bir yandan da o sancı hep vardı karnımda, bir süre sonra azalmıştı, tam süresini hatırlamıyorum ama 1-2 dakika kadar yavaş yavaş iler geri girip çıkartmıştı ve sanırım boşalmıştı, öylece ilk ilişkimiz tamamlanmıştı. sonrasında sarılıp bir süre öylece kalmıştık kucak kucağa, o an onun küt küt atan kalbinin sesini duymak dinlemek çok huzur verici gelmişti bana, ve nefes alıp verişini sıcak nefesini hissetmek çok hoşuma gitmişti, bana sarıldığında o hep göğüslerimi hiç bırakmamıştı sürekli okşamıştı hatta emer gibi şeyler yapmıştı, o hisler de çok hoşuma gitmişti, böyle sanki onun vücudundan benim vücuduma ılık ılık bişeyler akıyor gibi bir his vardı bende ve dizlerime bacaklarıma doğru akıyor gibiydi ama vajina kısmında aşırı bir yanma hissi hep vardı böyle kaynar suda nasıl bir yanma hissi olur ona benzer bir histi...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşağıda bir bayan uzun uzun anlatmış ama ben sana yardım edecek yolları da söyleyim. Korunmadan asla ilişkiye girmeyin. Eğer acimasin dersen kayganlastirici kullanın. Ön sevişmeyi uzun tutup güzelce islanirsaniz ve deliğin yeterli genişliğe getirilirse hiçbir problem olmaz. Gözünde büyütme asla. Esin burada çok önemli bir faktör.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. hiç korkma. heyecan olur. vajinan ıslanır. istersin onu öpüşme sevişme derken bacaklarının arasına girip ıslak vajinana değdir diği zaman çok zevk alırsın. bir anda içine sıcak bir et parçası girdiğini hissedersin. çok da zevk alırsın. kasma kendini
00 Yorumla
kendini kasmaz sakin olursan karşındakide insan gibi davranır sakin nazik olursa sorun olmaz önceden bunu aranızda konusun son dakikaya bırakmayın yoksa gerilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
+1 yılBunu birilerine sorarak ögrenmen pek mumkun degil her kadında farklı şekilde gercekleşebilir. Hic aci cekmeyen, az acı çeken, cok aci çeken ve bu yuzden ilk bir kac denemede yapamayan, kanamasi cok olan, az olan, hic olmayan gibi. Senin yapmak gereken olabildigince rahat olmak kasmamak ve eşinin de bilinçli ilerlemesi.
20 Yorumla25-29 yaş aralığında olup hiç bilgisi olmamak ne demektir aklım almıyor.
52 Yorumla
Soran+1 yılE yeni evleniyorum daha önce hiç iliskiye girmedim nesini anlamadın
- +1 yıl
İlişkiye girmemek başka bir şey. Cinselliği sadece evliliğe bağlayan kafa yapısının getirdiği sonuçlar bunlar. Yaşamazsın ayrı bi konu ama insan bilir, araştırır, konu hakkında fikri olur. Otuzuna gelip “ay ne olucak” diye yakınmazsın. İlk ilişkimden önce ben de heyecanlıydım ama ne istiyorum ne istemiyorum biliyordum sadece deneyimin heyecanı vardı.
Söyle bol hol yalasın vajinanı. Lazere gitmediysen tüm vücut epilasyonu ihmal etme. Toto deliği de dahil ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılLazer yaptirdim ben acısıni ya da hissini merak ettim
Merhaba, ilk gece heyecani korkusu birçok kadının yaşadığı bir durum, merak ettiğin tada endişe duyduğun şeyleri sor anlatayım istersen
00 Yorumla
+1 yılsen yuz ustu yatıyon oda ustune yatıyor sonra git gel oluyor bilmem anlatabildimmi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe hissediliyo iyi mi kotu mu bilmiyorum
- +1 yıl
vala ben iyi hissediyorum ama kadın bagırdıgına gore iyi şeyler hissetmiyordur
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah seni seven, her alanda sana saygı duyacak, sabırlı, bilgili bir eş seçmişsindir. Eğer öyleyse sen kendini ona bırak halleder. Ama değilse ilk deneyim yılların travmasına dönüşebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol ön sevismeyi uzun tut ve eşininde sakin olmasini sağla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç mi bişey bilmiyorsun gerçekten yoksa bu troll mü anlamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. böyle patlıcak o zar 😂😂
https://www.youtube.com/embed/GZ129Ila3x400 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkes saçma sapan şeyler yazmış dalga gemiş kız doğru düzgün bir şey sormuş ilk defa yaşıyacak
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanm öncelikle hiç korkma kuşaktan duyma hikayelere ve şehir efsanelerine imtina etme öyle bahsedildiği gbi ölücek derecede canın acımıyor bu tamamiyle sana kalmış sen kendini sıkıp kasmazsan ve ön svişmyi uzun tutarsan hiç canın acımaz birde eşin kaba biri değilse od sna yardımcı olup nazik davranırsa ilk gecen çok güzel geçer...
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoluluk sıcaklık tamamlanmış hissi olucak o sıcaklık iyi gelicek emin ol 🙂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerhaba
+1 yılKanka sağlıkçıyım
Mastürbasyon yaparken vs kendini iyi bir şekilde biliyorsan sekste de pek zorluk çekmezsin yine sorun varsa sorabilirsiniz yardımcı olurum00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılZevk almaya bak yatakta köle olma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ilişki hakkında bilgilenmen gerekli.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İzle internetten
02 Yorumla
Soran+1 yılİzlersem hos olmaz
kaç kurtar kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstünden inmeyeceksin ilk zamanlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen alışırsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım