kızlar 1 hafta sonra evleniyorum ilk cinsel ilişki için sizlere sormak istiyorum ilkiniz acı verici miydi nasıldı ve acılıysa neye benzer bi acıydı? Biraz korkuyorum ve merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 24 eşim de 32 yaşındaydı. eve gelince önce ayrı ayrı duş aldık. önce ben girdim çıktım, kahve felan içtik biraz konuştuk sohbet muhabbet... ilişki zamanı gelince odanın ışığını loş yaptık, önce sarıldık sadece bir süre, sonra öpüşmeye başlayınca o önce benim kıyafetlerimi çıkartıp yatağa uzattı beni... neyse, uzunca süren bir ön sevişmede vücudumda ellerinin ve dudaklarının değmediği bir yer kalmamıştır heralde, en az 5-6 tur atmıştır tepeden tırnağa kadar ilişkiye başlayacağımız zaman da önce yavaş yavaş alıştırmalar yaptı yani önce penisin baş kısmını sokup biraz bekletip çıkarttı, bunu en az 20 kez yapmıştır, daha sonrasında da yine baş kısmını soktu 3-4 cm kadar, öylece bekletirken birden hamle yaptı ve hızlıca kendini bastırdı ve penisi bir an da köküne kadar girdi, öylece kaldı bir süre. o an sanırım bi aıhhh diye inleyip kıvranmıştım biraz, biraz acıtmıştı ama daha çok yanma hissi oldu, sanki karnıma kadar girmiş gibi hissettim o an, penisin sertliğini ve sımmsıcaklığını içimde ve enn diplerde hissettiğim anda müthiş bir haz hissetttim bir anda tüm vücudumda, özellikle kalçalarımda... ilk gireceği zaman yavaş girecek diye beklerken küt diye birden tamamını sokup öylece kalıp bekletmişti 5-10 dakika, ben kendimi çekmeye çalıştıkça o daha da bastırmıştı kendini, aşırı bir yanma hissettim , ilk girerken aniden sokunca sanki bıçakla kesilmiş yaraya tuz dökünce nasıl yanar ona benzer bir yanma olmuştu ve penisi çıkartmadığı için de yanma hissi sürmüştü, sonra git gel yaptı kalçalarımda biraz sancı hissetmiştim hem vajina kısmında hem karnıma doğru... ama sonrasında çok tatlı bir haz yayılmaya başlamıştı dizlerime bacaklarıma doğru aşırı güzeldi o his, ben sarıldım sımsıkı eşime, onun teninin sıcaklığını hissetmek çok hoştu, o boşaldı mı boşalmadı mı bilmiyorum ama fazla git gel yapmadan bıraktı, sarıldık güzelce öylece kalmıştık. onun kalp atışlarını nefes alıp verişini dinlemek hissetmek çok aşırı hoş ve huzur vericiydi.
bir yandan da çok tuhafıma giden ve aşırı utandığım durum da ilişki pozisyonu oldu, ilk kez bir erkeğin yanında tamamen çıplak kalmak hem de erkek seni soyuyor, ilk kez bir erkeğin altında yatıyorsun, dudaklarının ve ellerinin değmediği yerin kalmıyor nerdeyse, en tuhaf hissettiğim an da bacaklarımı ilk açtığı andı çok utanmıştım biraz kapatır gibi yapmaya çalışmıştım ama o daha çok açmıştı ve açık tutmak için iyice bastırmıştı bende mecburen dizlerimi büküp beklemiştim, o klasik pozisyonda çok tuhaf hissetmiştim kendimi o an, ben napıyorum nerdeyim noluyor bu herif kim felan saçma düşünceler gelmişti.. bir de yine çok aşırı tuhaf hissettiğim ikinci durumda o ilk benim kıyafetlerimi çıkartıp beni yatağa uzattıktan sonra kendi kıyafetlerini tamamen çıkarmıştı, ilk kez o an sertleşmiş kalkık halde bir penis görmüştüm hayatımda, o soyunurken direkt bakmamıştım ama bi an merak edip kafamı çevirdim ve kazık gibi dimdik havaya doğru kalkıktı ve bi an gözüme çok kalın gözüktü çok tuhaf hissetmiştim eşimin önünde penisi öyle o halde görünce, 1-2 saniye bakıp sonra kafamı çevirmiştim ama çok tuhaf bir histi ilk görünce ve o an aklıma direkt bu koca şeyin içime nasıl gireceği hatta girermi giremezmi içime sığar mı gibi şeyler düşünürken bir de eşimin kucağında kendimi buldum, o beni öpmeye başladığında penisi de bana sürtünüyordu sertliğini ve sıcaklığını ilk kez tenimde hissetmek çok tuhaftı ;) korktuğum çekindiğim kadar zor olmadı ama ilk birleşmemiz ilk girmesi.22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsevdiğin güvendiğin helalin olan erkeklesin... sevdiğinin kollarında huzurdan ve aşırı heyecandan fazla acı korku hissetmiyorsun, korkuların kayboluyor, hissettiğin hazla vücudun mayışıyor uçuyor gibi oluyorsun sevdiğinin kucağında.. oda da baş başa kaldığınızda bambaşka bir atmosfer olacak, tüm korkuların endişelerin o an aklından uçup gidecek, çok tatlı bir heyecan kaplayacak vücudunu, bir an önce sevdiğinin kollarında onun olmak için can atacaksın... ilk gece erkek için gelinin gelinliğini çıkartmak ayrı bir heyecandır.. ayrı ayrı duşa girip çıkılır, karşılıklı kahveler içilir, birlikte şükür namazı kılınır, aynı duaya amin denir. ilk gece için alınan özel kıyafetler giyilir, önce ayakta sarılıp kalırsın öylece bir süre, sevdiğinin kokusunu çekersin içine doya doya... onun sıcaklığını kendi vücudunda ilk hissettiğin andan itibaren o his o duygu sana o kadar tatlı gelecek ki, hiç bir şeyden endişe duymayacaksın, sevdiğine sarılıp onun kollarında güvenle huzur bulacaksın... korkularının ne kadar yersiz olduğunu göreceksin, kendine kızacaksın niye bu kadar korkmuşum diye... o anın aşırı heyecanı ve tahrik gücüyle tüm korkularını unutuvereceksin, zaman mekan mefhumu kalkacak, kalbinin kütürtüsünü duyacaksın.. daha baş başa kalınca sırılsıklam ıslanırsın, ilk birleşme kolayca gerçekleşir, belki ilk kez girerken az bi acı hissi olabilir o da çok normal, bakire kızların vajina girişi neredeyse serçe parmağın ucu kadar olabiliyor, haliyle istemsizce kendini kasma durumu olursa giriş zorlaşır ama iyice ıslak ve kaygan olduğu için fazla zorlanmadan girer, içinde sevdiğin erkeğe ait bir şeyin sımmsıcaklığını hissettiğin andan itibaren artık o sıcaklığı hissetmeden yaşayamayacağını anlayacaksın, o his, haz bambaşka bir duygu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılValla acimiyo diyen yalan söylüyodur ama korkma rahat ol iyice ıslanman şart ön sevisme uzun olsun kendini sıkma
17 Yorumla- +1 yıl
@Limonlutarcın kocam sağolsun🤣😊
- +1 yıl
Vay be kocani sollarim ben
- +1 yıl
@Limonlutarcın banane senden ya🤣feristahini solla istersen
- +1 yıl
Ferishatim da sollar
- +1 yıl
@Limonlutarcın ya bı gitt delimisin
Soran+1 yılniye acımıyor diyen de var
- +1 yıl
Zardan zara degisiyo demekki 🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende merak edip bayan arkadaşların yorumlara bakacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel ve uzun betimleme yapan hanimefendiye teşekkür ederim 😊😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet güzeldi.. Ben çok zevk aldım
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrol
01 Yorumla
Soran+1 yılinan değil sadece acı verip vermediğini merak ediyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri