Kızlar, ilk seksinizi nasıl yaptınız?
Hiç seks yapmadım.
İkimiz de seks yapmak istiyorduk.
Erkek arkadaşım istiyordu, zorla yaptı.
Ben istiyordum, erkek arkadaşımı ikna ettim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ilk/son sevgilimdi haliyle ilk elimi tutan da o oldu cok utaniyordum basta sonra alistim dedim hadi topla cesaretini kafani omzuna koy. Koydum bir kac kere sonra beni öptü felan sonra araya dil de girdi. Bir gün sinema da elini memelerime koymak istedigini fark ettim ve koymadigi icin de müdshale etmedim. Sonra arabada öpüstük felan arkada oturalimmi biraz daha rahat konusuruz biraz dedi. Bende tamam dedim... Sonra bir eliyle memelerime diger eliyle vajinama daldi. Ama giyinikken. Bende yapma felan dedim tamam dedi öpüstük. Yine yapti bende yapma dedim tamam dedi yine eve gittik. Biraz soguk davrandim ilk kez öyle birsey olunca daha önce hic düsünmemistim. Özür diledi. Tamam dedim. Birdahaki bulusmada ellerini mememin üstüne koydum öpüsürken. Sonrada arabanin arkasinda sürtündük biraz ama alt ksim ciplak. Girme demistim girmiyordu. Bir gün ben cok fena azmistim. Elimle penisini icime soktum o da hic affetmedi...
İkiniz de çok istemişsiniz, bunda zorlama yok :) Bu kişiyle devam mı peki?
Evlendik 😄
Mutluluklar 😁
Yapmadım. Yapınca da karşılıklı istekle olacak.
Zorla olursa tecavüzdür zaten, dünyayı başına yıkarım.
Bir tarafın diğerini ikna etmesi gerekiyorsa da o çift bir süre daha ilişki yaşamamalıdır.
Seninki nasil gecti?
:) Ben 19 yaşındaydım, kız arkadaşım 17'ydi. Zorlamıştım sevgilimi.
Nasil zolamistin?
İlk çıkmaya başladığımızda hiçbir şey istemiyordu. İkimiz de aşıktık aslında, aklımızda cinsellik çok yoktu. 1-2 ay sonra ben öptüm ilk, dudaklarını kaçırıyordu o dönemde. Her buluşmada öpüşmeye zorlayarak bu çekincelerini atlatmasını sağladım. Öpüşmeye ısındıktan sonra göğüslerine dokunmaya başladım, elimi çektiriyordu başta. Sonra bir gün sinemada öpüşürken elimi kilotunun için soktum. Bana çok kızdı, 2-3 konuşmadı. En sonunda sınıfta kimse yokken eteğini indirip öpüp sevmeye başladım, birkaç defadan sonra penisimi de üzerinde gezdirmeye başladım. Penisim konusunda çok tedirgindi ama birkaç defadan sonra alıştı. Bir gün yine o eğilmiş ve ben onun üzerinde penisimi gezdirirken aniden içine girdim.
seninki nasıl oldu ki :)
Benimki olmadi bakireyim
Peki sevgilinle cinsellik konusunda ne karar aldınız :)
Sevgilim yok. Ama olsada istemem
:) O zaman sevgilin olduğunda seni zorlaması gerekeck anlaşılan :)
Zorlayamaz😊 Tokati yer
:) :) Sen zorlamazsan deli gibi aşık da olsan kimseyle birlikte olmazsın :D
Olmam😄
:) :) Belirli yaşlarda belirli şeyleri yapman lazım ama. Bu bir kural filan değil tabi. Nasıl 6 yaşında okula başlıyorsan 18'den sonra çok da geçirmeden ilk seksini yapman lazım :)
19 yasindayim aslinda cok modern bir aileyiz, yurtdisinda yasiyorum ve orda dogdum. Tamam namus mesellesini cok takmiyorum. Ama allah korkum var o yüzden😁
:) :) Ya yurtdışında olan insanları görünce çok öykünüyorum :(
Niye?😄
E bu lanet ülkeden kurtulmak istediğim için :D
Belki sende gelirsin belli olmaz
Eğer bir AB ülkesinin vatandaşıysan benle evlensene :D :D :D
Ev kadini olursun ozm😄
dhasıdhsauıdhuısadhuısahdıusahduısa ahahahah :D Saftirik, ben bankada yöneticiyim ya. Ev kadınlığı beni bayar.
Niye olmasin yaparsin😄 Esin sanki calismayacak😂
Hangi ülkedesin?
Almanya
İşte evlenmekten en çok hoşlandığım güzel kızların ülkesi <3 djksabjdbasjk
Yani güzel kizlar cok
Sen nasılsın peki 😁
Güzelim
Sevgilin neden olmuyor peki?
Ben istemiyorum😊
😃😃😃
Tanışmaya çalışacak onu da istemezsin 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?