Çok azdır zaten ucuz diyipte yok etmeyin derim

Merhaba
Güzel bir soru sorduğun ve bu konuya dediğin için teşekkür ederim öncelikle, ben bunu her zaman için çok kızıyorum artık kadınları belli kalıplara sığdırmak ya da onların cinsel istekleri yokmuş ya da onların hormonları yokmuş gibi davranmak kadar saçma bir şey yoktur, sanki sadece cinsellik erkeğin hakkı kadının hakkı değil gibi davranılıyor.
Sürekli Cinsellik Bu Kadın Neden ucuz kadın oluyor bunu anlamış değilim, tam tersini hayatımda böyle bir kadının olması bana değer verdiğini benimle bir şeyler yaşamak istediğini gösterir ve o kadın benim için baş tacıdır böyle düşünen insanları da acıyorum.
Asla ucuz değildir.. Uzak duyunca her erkeğin keşke bana böylesi düşse dediği, ama düştüğünde de ne yapacağım ben bunla dediği kadındır.. Uzaktan ahkam kesmesi kolay. Dibinde nefesi kesildiğinde anlıyor ne kadar yorucu olduğunu ve kendini zamanla yetersiz hissetmenin ya asabiyetine giriyor. ya da durumdan kurtulmak için nasıl bir kadına sahip olduğunun umursamazlığı na.. Ve bu verdiği hissiyat, kadının kendisini anormal hissetmesine sebep oluyor.
Böyle bir kadının hakkı gerçekten kontrollü ve komuta edebilen taşşaklı Bi erkektir.
@_Gizlibahöe_ Mükemmel bir yorum 👏
Cevap
60Cevap
Ucuz olan, fazla olandır. Bir şey ne kadar fazlaysa, o kadar değersiz ve ucuzdur.
Bu mevzuda da ucuzluk sevişmek isteyende değil, sevişmek istemeyendedir.
Zira bu topraklarda yüksek kadın bulmak zor. Fakat kendini ağırdan satmak adına seksten uzak duran, cinsel her türlü zımbırtıdan kaçan, evlenmeden olmazcılar milyonlarca var.
Haliyle ucuz değil, pahalıdır.
Asla efendim.. ALLAH aklıda, şehvetide 10 parça halinde yaratmıştır.. Aklın 9nu şehvetin 1ni erkeğe... Şehvetin 9nu aklım 1ni kadına vermiştir.. Öyle kadınlarımız varki 1 aklı ile 9 şehvetini yeniyorda.. Öyle erkekler varki 9 aklı ile 1 şehveti yenemiyor..
Sağlam bir partnere sahip olmalıdır böyle bir kadın..
Tatmin edilemiyordur..
Zaten sağlık yönünden bir sorunu yoksa, doymayan insanın olduğunu düşünmüyorum..
Önüne gelen herkesleyse bu istek bana göre oldukça zararlı. Çünkü önüne gelen herkese kolayca güveniyor demektir bu kişi. Fakat sevdiği tek bir insana karşı böyleyse gayet normal bir durum.
Herkesle sevişmek istersen ucuzluğa kaçar sadece sevdiğin adamla sevişmek istersen o ayrı mesele.
Bu arada sürekli sevişmek isteyen bir sevgilim olsun isterdim ama tabi hayatın bütününü cinsellik kaplamayacak bir şekilde isterim hem arzulanmak hem sevilmek bulunmaz nimettir bana göre. :)
Hayır. Libidosu yüksek, nadir bulunan istekli kıymetli kadındır. 😎
Genelde zor bulunan kadın yapısı ve herkesin elde etmek isteyeceği kolay kolay tatmin edemeyeceği bir doyumsuzluk örnegi kondisyonuna güvenmeyen hic bulaşmaz korkar aslında baş tacı edilcek bir kadın tipi
hayır bunun ucuzlukla alakası yok ama sureklı bunu ısteyen erkek oldumu nedense yadırganıyor yan cebıme cok yapıyo kadınlar bunu acık sozlu ıstedıgın soyleyen serbest bayan tercıhımdır.
Bu isteğini tek kişiyle gideriyorsa ucuz değildir. Kadınlar erkeklerden daha abaza olduğundan gayet normal ama tatmin olayım da kim giriyorsa girsin moduysa evet
Ucuz değil de, hastadır)) nemfomani. Sürekli sürekli demek, tüm enerjisi bel altına yoğunlaşmış demektir.
Libidosu yüksek kadın neden ucuz olsun. Bu bi arzu ihtiyaç zevk. Partnerine çekinmeden seks yapmak istediğini ifade edebilmesi güzel bence.
nedense ben seni çok arzu dolu bir kadın olarak görüyorum dışa yansıtmasan da. Böyle bir ruh halin olduğuna çok emindim ki bu soruyla yanılmadım :) Zaten şüphe mi yoksa dikkat çeken mi diyeyim bir iki açığını yakalamıştım :D
beğeniyle yorum tasdiklenmiş oldu :D
Sürekli derken
saat başı değil herhalde :)
günlük cinsel istek normaldir.
Değildir. Kolay kolay bulunmaz öyle kadın. Altın değerindedir..
Yooo soyu tükenme tehlikesi geçiren kadındır kıymeti bilinmelidir
Ahh nerede öyle kadın dedirtir
Çok nadir bulunan bir değerli mücevhere benzer ki ne mutlu onu görebilene.
Eşi ya da sevgilisiyle olduktan sonra neden ucuz kadın olsun ki. Gayet insani bir durum.
O kadını ucuz görenin aklından şüphe duyarım. Baş tacıdır o kadın :)
Bende hep sürekli sevişmek istiyorum bu normal bişi yani @Nadıyekrhn peki ya sen
Hayır değildir. Herkesin libidosu farklı olabilir...
Bana olan bağlılığını biliyorsam ve bu istek sadece banaysa o kadın bulunmaz Hint kumaşıdır.
Ihtiyaci vardır... doyuma ulasamamistir... hergun yemek yiyoruz o da bi ihtiyac sonucta
hayır canım ne alakası var, insan sonuçta isteyebilir.
hayır tabi ki de her insan sehvet arzusu olan ve de bizim doğamızda olan gerçekler bundan kaçamayız ve de bundan uzak durmak da kendini geri çekmekde mantıksızdır
libidosu yüksektir ince bi çizgi var ve seks bağımlısıdır... benim favorim. ben de çok düşkünüm
Yoooo ama onune gelenle ise evet ama sadece bir veya 2 kabul dilirmi bilmiyorum degildir
Ne alaka hicde degil bu bir duygu bir hisdir kimi az sever kimi doyumsuzdur bosaldikca rahatlar oyle bir kadini tatmin etmekde her babayiğidin harci degildir tecrube ister guc ister zevk ister
Sürekli sevişmek isteyen değil, sürekli başkalarıyla sevişmek isteyen kadın ucuzdur.
Kesinlikle hayır bence aksine erkekler tarafından harika baş tacıdır
Şimdi abuk subuk yok sahte yorum yok erkeksin yazanlar olacak değilim sadece cinselliği malesef yaşayamamış Bi insanım ve çok istekliyim şu an bu saatte hayır demem.
Bence birşeyin az olması onu daha değerli kılar , kılmalı
Yoo tatmin edilememiş kadındır sıkıntı kadında değil tatmin edemeyende diye düşünürüm 🤔
Niye ucuz olsun sabaha kadar hep icine almak isteyen kadindir
Tabiki değildir, sadece libidosu yüksek kadındır. İyidir...
Kadının uçurumu olur... çok saçma.. sevişmekten isteyen kadın candır.. canandır.. gerisi hikaye.. her yere her yola çıkılır
Yo neden oyle olsunki
Hayır değildir. Açıksa isteğini bilmektedir
Ucuz değil de hastadır
Hayır aksine bulan kıymet bilmeli
pahalıdır bulunmaz kolay kolay
o kadın ucuzsa ben bedavayım beleş😂😂
Keşke benim olsa öyle biri
Bulunamayan kadındır.
Bence baş tacı yapılası kadındır
hayır bence olması gereken kadın
teşekkürler Nadiyekrhn
teşekkürler Hü19Ya88