Seks karşılıklı arzu işidir. Türkiye’de toplum baskısı, örf ve adetler gibi faktörler sebebiyle kadınların cinsel arzularını kendi içlerinde bastırdıklarını anlatmaya ise hiç gerek yok. Sadece kendisine karşı olan arzusunu ve isteğini sürekli dile getiren kadını erkeği kötü gözle görür mü? Sürekli sevişmek isteyen kadın ucuz kadın mıdır? #beyazorkidem😘
Öyle bir kadına sahip olmak milli piyangoda büyük ikramiyedir.. Her sabah huzurlu ve mutlu uyanmak bir tarafa onun cinselliğini tüm dişiliği ile kullanarak tüm lezzetlerini sunması en büyük ödüldür..
Kişisel görüşlerle değişebilir; benim içim öyledir bir başkası için değildir. Ben cinselliği hayat felsefesi yapmış herkes için aynı düşünüyorum yani bir şey süreklilik arz ediyorsa, hele ki cinsellik gibi niteliksiz yaptırım; bunu isteyen de bir yerde ucuzlaşıyor. Dediğim gibi bu bana göre olan kısım yalnızca beni bağlar. Herkesin bu hayatta zevkleri farklıdır, ben cinselliği sevmediğim ve benimsemediğim için karşımdaki insanın mütemadiyen sevişmek istemesi midemi bulandırır. Ama bir diğer kişinin tüm mekaniği cinsellik üzerine kuruludur, hayatında ilk sırada yer alır ona çekici gelebilir. Bir kadın sürekli cinsellik isteyecek kadar doyumsuz olmamalıdır benim fikirlerimin icap ettiğince.
Hep namus kısmı kadınlar üzerinde yapılıyor diye bazı kadınlar eleştirir ya ama o bazı kadınlar cinsel isteği sadece erkeklerin üzerinde yapanlarda sanki bazı kadınlarda bu yok erkeğe göre kadına daha farklı gözle bakıldığı için içlerindeki arzuyu saklama yokmuş gibi davranmaya çalışıyorlar ama var normal bir durum gibi görülse idi çoğu bunu dışa vururdu kadının cinsel isteği olması kötü değil bunu yanlış biçimde kullanması kötü bir kadın seks istiyor diye asla o kadın gözümde kötü olmaz ama bunu ahlaki sınırları içinde isterse tabi misal eşinde isterse gayet doğal ama evlilik dışı bir kaç farklı erkekle yap o kadın gözümde kaşardır
Toplumdaki görüşe göre eğer kendi erkeğiylese (kocası ise) görülmez hatta helal olsun derler sadakatli olmuş olur ama kocası olmayan her kadın kim olursa olsun nişanlısı sevgilisi ya da beğendiği hangi erkekle olursa olsun o zaman yafta vurulur bak o zaman neler neler olur
normaldir de sürekli derken.. ne kadar sürekli.. ilişki sonrası hemen istiyorsa, partneri yetmemiştir.. hiç ilişkiye girmemiş 20li yaşlardaysa normal hormonal yani ama düzenli cinsel hayatı olan kadın sürekli istemez sevgilisi ile görüştüğünde istiyorsa normal tabi
Öncelikle; kadınlar çoğunluk olarak bu işi sevdiği, güvendiği ve değer verdiği için, sevdiği, güvendiği ve değer verdiği erkeklerle yapmak istiyorlar. (Yani biz erkeler gibi değil) dolayısıyla bence çoğunluk olarak seks yapmayı isteyen kadın karşısındaki erkeğe değer veriyordur, seviyordur.(bizim gibi değil) Bu yüzden değerli olması gereken, saygı duyulması gereken kadındır. Benim için en azından öyledir.
Ülke şartlarında bir miktar öyle olabilir. Ama atlanan bir şey var: kadının da ihtiyaçlarının, dürtüsünün olduğu. Tabi ülkemizde seks daha çok erkeğe ozgu görülüyor. Kadının bu konuda hakkı yok. Erkek ne zaman isterse altına yatmaya mecburmus gibi yargı var.
Ucuz kadın düşüncesi insanın kafasında oluşturduğu algıdır. Kendi istediği gibi düşünmesidir. Sürekli sevişmek istemesi ucuzluk değildir asla. Sürekli sevişmek istemesi kendi lifestyle dır yani hayat görüşüdür. İçsel dürtüdür, sevişmekten hoşlanmasıdır. Öyle bir değerlendirmek kişinin kendi ayıbıdır.
Özel nedenler dışında (hayatında işlerin ters gitmesi vs) erkek, her zaman seks yapmak ister.
Kadında bu istek ay döngüsüne bağlı olarak değişir. Ovülasyon döneminde zirve yapar, menstrüasyona doğru azalır (tabi bu artış/azalışı etkileyen başka faktörler de var).
Herkes istiyor kısacası, kasmaya gerek yok. Özgürce takılın, güzel güzel oynayın, birbirinizi 0zmeyin
Neden ucuz olsun sevdigi adami istiyorsa (tabi hergun herkezle deilse) sevismek sevgi paylasimi dokunmak his etmek askini teninde his etmek deilmi... karsidaki erkegine bagli ben iki soyledim diye seksduskunumusun diye soruyla karsilastim yani hatta hakkimde ne dusunuyo neden bunu soyledi merakta ediyorum
sürekli sevişmek isteyen kadın basit değildir sadece bağımlıdır seks bağımlılık tır basitlik değil bu erkek içinde böyle kadın içinde böyle ama bazıları buna abazalık der basitlik der kaşarlık der der durur ama neden böyle olduğunu bilmez düşünmez sadece işinin görürü geçer
ucuzlukla bir alakası yok ateşli kadındır ve tercih sebebidir. kadının kanatlarını kırıp kafse kapatan sonrada sen uçmayı bilmiyorsun diyen zihniyete karşıyım. tabiki kadın da karakterli ve kim olduğunun farkında olduğu sürece
Bu düşünce de O bastırılmışlığın sebebi, neden ucuz olsunki? Bu konuda Avrupalı kadınlar olayı aşmış, birini arzuluyorsa gidip söyleyebiliyor bile, karşısındaki de aynı fikirdeyse ikisi de rahatlıyor 😉
Kadının konuştuğu kişi kıroysa o gözle bakar kadına.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevişmek istemek doğal bir dürtüdür. Sürekli olanı bağımlılık gibi pek normal değil bence. Buna ucuz, azmış, değersiz denilemez hatta iması bile kadınlara saygısızlıktır. Hakarettir...
Turkiye deki orf ve adetlere goreyle soruya baslamandan anlamaliydim sacma bir soru olacagini. Ucuzluk nedirpahalilik nedir bu duruma nasil indirgediniz
Patnerı veya sevgilisi ile gayet normal, ama kadın fantezili ve ateşli seks yapıyorsa erkeği de takip edemiyorsa bu ilişkinin ömrü kısa olur Gelişmiş ve dinsiz yönetilen ülkelerde okullarda seks eğitimi verilir, bizde ve diğer müsliman ülkelerinde kızlara baskı uygulanır, maalesef kadını 2. sınıf doğurgan insan sınıfında görüler.. Kısaca, TR'de Kadının önce kariyerini sevmesini ve erkeksiz ayakta durabilmeye kavuşmasını öneririm...
Bu yaş’a gelinceye kadar olabildiğince Seks’den uzak durarak, sonradan kaybettiği yıllara üzülerek seks’e başlayan kadın ucuz oluyor, geçti Bolu’nun Pazar’ı misali.
Genelde kadınlar hamleyi erkeklerden bekler. Tam tersi karşısına arzulu bir kadın bir eş çıktığında, erkeğin hiç te itiraz etmeceği bir durumdur. Ayrıca bu bir ucuzlukta değildir.
cinsel obje olarak olarak görmedikten sonra sacede cinsellik dışında başka şeylerde yaşayabilit eğlenebiliyorsan nadir kadınlardansın aksine çok iyi bir özellik olabilir erkekler için
Seks stresi alır Mutlu eder ve rahatlatır kim isterse istesin ben çok normal karşılarım yeterki iki kişinin de relax olup o anı ve mutluluğu beraber yaşamaları mükemmel olsun🍀
Hayır sevişmek ve seks insanın doğasında olan ve yapması gereken doğal ihtiyaçlardan sayılır. Nasıl ki kimi insan sürekli yemek yediğinde normal karşılanıyor ise sevişmekte aynı şekilde bence 🌹
Bence sevişmeninde kuralları olmalı. Erkek robot değil sürekli hazır olamaz. Ya da kadın sürekli istekli olamaz. Bence konuşulması gereken şeyler bunlar. Sonra çıkmaza giriyor.
Değildir canım. Bence onun doğasında var. Sevgilim öyle açki sonsuz skora hayır demiyor çok Düzgün ve kaliteli ama çok istekli her gün 10yap acıdı veya bıktım demez. Ucuzlukla ilgisi yok
pahalı kadını hıcbır erkek ıstemez :) ucuzu kadınla ıdare edecek kadar zengın degılım. ama sureklı sevısen kadın tam ıstedıgım kadındır sevısmek dunyanın en guzel seyıdır
Evet ama daha büyük sorun "beyinsiz" olmasıdır. Bir insanın hiç mi derdi tasası işi gücü olmaz.. Ama neyse ki erkekler beyinsiz kadın sever; kendi beyinsizlikleri ortaya çıkmasın diye..