Cevabın nedir?
Yaw yorumlara baktım da herkes baş üstüne koyulmalık kadındır demişsiniz. Arkadaşlar emin olun bir zamandan sonra sıkıyor. Öyle elinizle oynamaya benzemiyor. Ön sevişme (öpüşme dokunma, Kısmen tatmin etmek vb.) durumunda evet kimse bıkmaz lakin her gün ++aşkııımmmm gel yatağa çıldırt beni++ diyen bir kadından erkeğin bıkması olanaklıdır. Veeee erkekler farklılık ister o yüzden sizi elde ettiği gibi başka kadınlara da sarkma olaylarıyla karşılaşırsanız şaşırmayın. Ve son söylediğim olayda kafanıza şu takılmasın ztn erkekler hep aynı arada bir bile yapsam beni aldatma olasılığı falan var demiyeceksiniz, ipi elinizde tutup nadiren olsada 3-4 ayda bir cinsel ilişkide daha sağlıklı olur tabi bunun süresi azalır ama her gün olmasından daha sağlıklı bir ilişki yaşanır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden böyle düşünüyorsunuz. Lütfen yapmayın. Sürekli sevişmek isteyen bir kadın CANdır. Erkek sürekli sevişmek ister. Sevişmek istemeyen bir kadın ile hiç bir erkek birlikte olmak istemez. Ve uzaklaşır. Lütfen yapmayın. Ben bir erkek olarak sevişmek isteyen bir kadın ile ilişkim olsun isterim. Neden başka partner arayışında olayım ki. Siz kadınlar hepiniz böyle mi düşünüyorsunuz. Lütfen sevişmek istediğinizi belirtin lütfen. Belli edin bir şekilde. Kulaktan dolma sözleri bir kenera bırakın lütfen.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerzaman her an asrvişecek kadar libidom yüksektir. Bunun ya ısıra iş hayatı ev işi haftada 1 gün izin. Ama seks e hiç bir zaman hayır demedim. Bir çok şeyden fedakarlık ettim gerekirse sexe vakit ayırdım. Zaten uzun uzadıya sevişmezse erkek 2 gir çık boşaltıyor. Akşam yarım saat erken yatıp sabah yarım saat erken kalkıp alelacele bir seks sonrası işe gittiğim çok oluyor. Sonra akşam kapıdan girer girmez eşimin dudaklarına yapışıp soluğu yemek öncesi açlıktan gebermiş halde yatakta alıyoruz. Ama eşimi hiç aldatmadım.
1116 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum bende ayni
Cevap sahibi+1 yıl@Oguz9242 teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıl@Oguz9242 isteyen buyursun bulaştıraym biraz 😀
Cevap sahibi+1 yıl@Oguz9242 ahahahah :)
Cevap sahibi+1 yıl@ugur-37 😀😀 olsaydı ışınlanmak isterdim
Cevap sahibi+1 yıl@ugur-37 çok teşekkür ederim fakat cinsel isteğin erkeklere has değil de karşılıklı olduğunu düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@ugur-37 evet ama genellikle erkek ihtiyacı gibi görülüyor maalesef.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Arzulu ve istekli kadındır.. Tüm azgınlığını tek bir erkeğe adıyorsa muhteşem..
220 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
153Cevap
Hayır değildir, sevişme isteğini sadece erkeğine saklıyor ve onu arzuluyorsa..
160 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zannetmiyorum ya neden kötü olsun
71 Yorumla
+1 yılÖyle kadını kötü gören erkeğin gözüne çomak sokulur.
80 Yorumla
+1 yılPara karşılığı birlikte olmak ve sana ait olan erkeğini sürekli istemek aynı şey mi sence, sadece soruyorum
71 Yorumla- +1 yıl
Aynen tatlım bunun ayrımını yapamayan bir milletiz ama.. Kadın isteyemez.. kadin konuşamaz... kadın... kadin... diye bozmuşlar kafayı😊
+1 yılPartneri ile sevişmiyorsa neden kötü olsun ki..
Candır can...88 Yorumla- +1 yıl
Bir hata mı var sanki ☺️
- +1 yıl
@muzaffer_abi sevişiyorsa* demek istedi ben anladim😊
- +1 yıl
@PiLLy_BheBek nekadar da anlayışlısın ☺️ umarım öyledir 🙏🏻
- +1 yıl
@PiLLy_BheBek düzeltme icin teşekkür ederim evet sevişiyorsa*** olacakti telefon duzelme yapmış🙈😂😅😉
- +1 yıl
Çok tehlikeli bu telefonlar çok ☺️☺️ daha kötüsüde olabilirdi 😁
- +1 yıl
@muzaffer_abi neyseki anlamak isteyen doğruyu anlıyor 😊
- +1 yıl
@Hayatistanbull 🌺😊
- +1 yıl
@Hayatistanbull 👍🏻😇
neden kötü olalım, hormonlarımız çalışıyor ve ihtiyaç. şu an bile canım istiyor ama uygun aday yok :)
121 Yorumla- +1 yıl
Var aslında bak bana
+1 yılErkek için nimettir, kötü kadının açılımı çok daha başka birşey. Sevişmek istemek ayıp değil. Bazen isteklerimiz daha öne geçiyor. Erkeğimi arzulamayacaksam sürekli kendimi ona saklamayacaksam bu isteğimin ne önemi var ki?
70 Yorumla
+1 yılevet.. bunu azgınlıgından degıl hayata bakısından dolayı soyluyorum.. bunun sevısmek dısında bır hayatı yokmu? temızlemıyomu pısırmıyomu dertlenmıyomu hasta zıyaretıne ya da kabrıstana zıyaretı olmuyormu ansına babasına vatanına mılletıne hayrı yok mu ıbadetı yok mu.. evet kötü insan!
10 Yorumla
+1 yılBen de öyleyim ama gidipte başkasıyla yapmıyorum. İstemeyince tamam diyorum hormon bu önüne geçmek zor oluyor 😄 kötü olduğumu düşünüyorsa kendisi bilir
61 Yorumla
+1 yılNeden kötü olsun ki. Seviyorsa ve sevdigini istiyorsa bu çok doğal. Ama bir gün onu arzulayan yarin baskasini arzuluyorsa bu hiç normal degil🤫
70 Yorumla
+1 yılKötü kadin değildir ama kendini kontrol etmeyi bilmelidir
80 YorumlaPartnerinden istiyorsa sorun yok karşı tarafı mutlu bile eder. Halka açılmasın kafi.
60 YorumlaLibidosu yüksek kadındır. Partneri de seksi seviyorsa doyum olmaz
80 Yorumla
+1 yılSadık tek kişiyle istiyorsa değildir bence o kişiyi istemek
83 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir kadın tek erkekle doymuyor ki çağımızda.
- +1 yıl
Genelleme yapma
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz. İffetli insanlara sözüm olmaz.
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Neden ki kötü olsun bu yaratanın kadına verdiği bir duygu kaldıki erkekten çok daha fazla bir duygu ancak işte kadının onu frenleme yetisi fazla.. Kimse sevişmeyi çok istiyor diye bir kadını hakir görmesin bir erkek kadar onun da canı var.
20 Yorumla
+1 yılHayır, kendini keşfetmiş ne istediğini bilen tutkulu bir kadındır
71 Yorumla- +1 yıl
işte onlar bulunmaz hint kumaşı dediklerinden :D
+1 yılHayir tabiki kotuluk kalpte olur surekli sevismek isteyen erkek kadar doğaldir
71 YorumlaBulunmaz nimettir erkek için
111 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen ben öyleyim arzuladıgim insanla sürekli seks yapmak isterim. Şehvetle tutkuyla Ateşli doyumsuz sınırsız olmak hoşuma gidiyor.
83 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@koreli341 sensin mahmut.
Ben kötü kadın mı oluyorum şimdi, bence onunla ilgisi yok
91 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Erkeğin seks isteğine bağlı olarak değişir... Seks yapmayı rutin bir zevk olarak gören bir erkek yorulur zamanla bu istekten... Ama şu an burda getir ben her gün doyururum onu diyecek erkek sayısı yüzde 80... Bu orana bakarsak pek de itici değil...
10 Yorumla
+1 yılSürekli sevişmek isteyen erkek kötü erkek midir @Pilly_BheBek?
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır değildir
- +1 yıl
O zaman kadın da kötü değildir @Pilly_Bhebek.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü degildir ama erkeği biraz korkuta bilir. Doyumsuz kadin abaza erkekten daha tehlikelidir
91 Yorumla- +1 yıl
korkanın çocuğu olmaz :D doyumsuz kadın libidosu yüksek her erkeğin hayali
+1 yılInsan sevdigiyle sevişir
Aşk cinsel çekimdir birine âşık olursan onla seks yapmak istedigin içindir ve seks cok guzel birsey ben gunde 3kez boşalıyorum10 YorumlaKotudur anasini satayım o ne oyle memba suyumu var adamda herkeste bildigin supermen ya sanirsin yuruyen penis mubarak hepsi herseyin bir dozu tadi var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü kadın o... kadındır...
Tek erkekle daha doğrusu eşiyle bu arzuyu şehveti yerine getiriyorsa bu kadini baş tacı etmeli55 Yorumla- +1 yıl
Sen mükemmelsin
Cevap sahibi+1 yılNeden ki?
- +1 yıl
Yorumun tam benim düşüncem.. tek erkekle sınırsız istekli olması normal ki bu erkeğin hoşuna gider
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 👍
- +1 yıl
Ve sen öyle bir kizsin
+1 yılNeden kötü olsun ki bulunmayan bir mücevher bnce
50 YorumlaÖyle kadın, baş üstünde tutulmalı..
Kadın isteklerini devamlı söylemeli.
Zaman kısa herşey yaşanmalı. 😂30 Yorumla
+1 yılTürk erkeği için ideal kadındır :)
Ayrıca bu gifi ne zaman görsem etkileniyorum 🤭30 Yorumla
+1 yılBulunmayan hint kumaşı kadar değerlidir nârin ve nadidedir
30 YorumlaYav ben bu hayatın taa neyse ulan neden senin gibi kadınlar benimde başıma neden gelmez hayatıma girmez
20 YorumlaPartneri bilmemde sürekli istekli bir eşi olan bir erkek hayatta baya şanslı, ya da Allahın sevdiği kuluymuş falan diyebiliriz heralde 🤣🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe evet ne de hayır. Sevişme isteği insanidir ve aşktan doğar. Aşkın dışında ki tüm sebepler yalan ve aldatmadır, iki yüzlülük ve çıkarcılıktır...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek 1 olmadığı için her erkeğin görüşude farklıdır.
Bence normal bir şeydir ama kötü kadın da değildir.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşeyin fazlası zarardır.
Sürekli tavşanlar gibi olmaz60 Yorumla
+1 yılEski sevgilim öyleydi ve artık dayanamıyordum iliğimi sömürmüştü kız 6 ayda artık aynı yatağa girmeyelim diye kavga çıkarıyordum sürekli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır... G noktasının kesinlikle bulunması gereken ve işlem yapılması gereken mükemmel bir kadındır
21 Yorumla- +1 yıl
Adamsin
en sevdiğim kadın türü. kamuya açılmadığı sürece bundan iyisi can sağlığı derim
20 Yorumla
+1 yılYani biraz öyle gibi sanki. Sonuçta hayatta zevk alınacak bir çok değer var. Sürekli sevişerek haz duymak çok iyi bir şey değil. İlerledikçe bu davranış sapıklaştırır insanları
10 YorumlaHayal ettiğim bir kadındır. Doyumsuz olan ben tarafından doyurulanilecek ve de beni tam anlamıyla ancak doyurabilecek kadındır.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli sevişmek isteyen erkek de kötü erkek mi o zaman 😃
10 Yorumla
+1 yılBağımlılık derecesinde değilse beni arzuladığını düşünüp hoşuma gider.
10 Yorumla
+1 yılSürekli sevişmek isteyen bir kadın bulsam ondan hiç ayrılmam. :D
10 YorumlaSen ne diyorsun bulunmaz nimettir ben ona paspas olurum ben ona yemekler yaparim kap kacağ yikarim yeterki her zaman seviselim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sürekli sevişmek isteyen kadın da mı varmış? 😃😂
Tabi ki şaka yapıyorum.. :)))10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok istekli olması erkeği bir süre sonra yetememe korkusuna ulaştırır. Bu da kayıp sebebi olabilir.
10 Yorumla Isterik olmak güzel tabide kadın olunca toplum ve yargılar yargılar
10 Yorumlagünde 2-3 defa istiyorsa güzel ama fazlasını istiyorsa sağlıklı bir kadın değildir.
10 YorumlaHerseyin bir karari var surekli akli orda olan kadin sikintidir
10 Yorumla
+1 yıl3 5 canım için evet... ☺️
Kıymetini bilene baştacıdır ❤️10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Kötü değil ama bir durulsun artık hep suni teneffüs olmaz ya 😊
10 YorumlaTam bana göre.. kadın dediğin her an sevişecek kadar istekli olmalı.. keşke şu an yanımda böyle bir kadın olsa
20 YorumlaBende sürekli öyleyim
111 Yorumla
+1 yılSürekli sevişmek isteyen kadın doyumsuz kadınlar doyumsuz kadınlar erkeklerini mutlu eden kadınlardır erkekte kadının doyura biliyorsa muhteşem bir çift olursun var mı aramızda Doyumsuz bir kadın
10 YorumlaHayır çok güzel görünür. Allah'ım nerde bize böyle partner. Ölüyorum sanki.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır isterik bir kadındır ve nadiren de olsa var öyle kadınlar.
10 Yorumla
+1 yılHayır bu iyi birşey libidosu sadece bana yükseliyorsa tabiki
10 Yorumla
+1 yıltam tersi benim çok hoşuma gider :)
20 YorumlaHem kadın hem erkek için normal olan istekli olmalarıdır. Genel olarak kadınlarda istek azlığı erkeklere göre fazladır. İstekli bir kadın benim için bulunması zor hazinedir.
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi kadındır nerde öyle kadın. Bize denk gelmez
10 Yorumla- Devamını Gör (140)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri