Cinsel Yaşam İstekli kadın kötü mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İstekli kadın kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. iyidir canım daha çok zevk alır daha çok zevk verir. 0 10 Yorumla Soran 1 yıl 44 Luk bitik abaza sen sus Yorumla __PATRON__ 1 yıl gizli soran galiba yorumlarda sık karşılaşmışız acıtmışım seni :D Yorumla Soran 1 yıl Ne tür bı abaza olduğunu biliyom evli ezik Yorumla __PATRON__ 1 yıl hem evli hem abaza değişikmiş :D Yorumla Soran 1 yıl He bide tipsizsin Yorumla __PATRON__ 1 yıl alla alla baya seviştik seninle yani desene :D Yorumla Soran 1 yıl Hyr bu tarz bı tipsizslden çakmak bile istemem ki Yorumla __PATRON__ 1 yıl ama baksana tpisiz diyorsun evli diyorsun bitik diyorsun tadıan bakıp tanımadan bu kadar yorumu nasıl yapacaksın :D Yorumla Soran 1 yıl Seni karın sevmiyo canım Yorumla __PATRON__ 1 yıl tutturamadın işte çünkü eski karım daha dün gece bendeydi seksini yaptı gitti sevgilimde cuma gecesi gelecek. Yorumla
kopyakalpler31 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yo aksine çok iyi benim gibi biri isterim istekli hergun sevisecek dobra ve yüksek bir kadın 0 0 Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Sadece bana karsi bir şey ise iyi 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Sadece sana neden yapsın ki Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Sadece bana yapmicaksa zaten başkalarına yapacaksa o kadından uzak dururum Yorumla Soran 1 yıl Hmm Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Hmm Yorumla
özgüradam07 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Hayır neden kötü olsun yeterki psrtneri ile uyumlu olsun 1 0 Yorumla
Şehzade333 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kendine istekliyse iyi başkasına istekli ise kötü 1 0 Yorumla
serotonin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 41 1 yıl Tam tersi o kadar hoş ki keşke çok istekli bir kız bulsam 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kötü 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Erkekte kötü obzmn Yorumla Kayıpgezginn 1 yıl Kötü değil mi erkekler zaten o yuzden Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Muhteşem öyle şahane özel kiii 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Böyle bir kızla sadece yüzeysel yaşamak bile
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Bemcd iyi ama istekli erkek bulmalı 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben çok severim 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kötü olur mu ya en istediğimiz 0 0 Yorumla
Ciimeyilnoktakom0 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Değil 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Korkarım ben.😱 1 0 Yorumla
SugarMan00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Hayır tam tersi 1 11 Yorumla SugarMan00 1 yıl İstekli erkek kötümü sence Yorumla Soran 1 yıl Yooo Yorumla SugarMan00 1 yıl Doyumsuzum ya istekli atesliyim soylemekten çekiniyorm bazen Yorumla Soran 1 yıl Hmm Yorumla SugarMan00 1 yıl İtici gelmez demi bunu söylemem Yorumla Soran 1 yıl Kaç cm Yorumla SugarMan00 1 yıl 17 kalın hafifte damarlı 🙈 Yorumla Soran 1 yıl İmmm Yorumla SugarMan00 1 yıl Severmisn Yorumla SugarMan00 1 yıl Linki buraya aticam bakarsn Yorumla SugarMan00 1 yıl Çektim hızlı resme yükledim linki buraya mi atım Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. neden kötü olsun 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Saçmalama ya :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
iyidir canım daha çok zevk alır daha çok zevk verir.
44 Luk bitik abaza sen sus
gizli soran galiba yorumlarda sık karşılaşmışız acıtmışım seni :D
Ne tür bı abaza olduğunu biliyom evli ezik
hem evli hem abaza değişikmiş :D
He bide tipsizsin
alla alla baya seviştik seninle yani desene :D
Hyr bu tarz bı tipsizslden çakmak bile istemem ki
ama baksana tpisiz diyorsun evli diyorsun bitik diyorsun tadıan bakıp tanımadan bu kadar yorumu nasıl yapacaksın :D
Seni karın sevmiyo canım
tutturamadın işte çünkü eski karım daha dün gece bendeydi seksini yaptı gitti sevgilimde cuma gecesi gelecek.
Yo aksine çok iyi benim gibi biri isterim istekli hergun sevisecek dobra ve yüksek bir kadın
Sadece bana karsi bir şey ise iyi
Sadece sana neden yapsın ki
Sadece bana yapmicaksa zaten başkalarına yapacaksa o kadından uzak dururum
Hmm
Hmm
Hayır neden kötü olsun yeterki psrtneri ile uyumlu olsun
Kötü hele evli eşiyle mutsuz istekli kadın çok çok kötü
yavaş yavaş kötüye gider
Kendine istekliyse iyi başkasına istekli ise kötü
Tam tersi o kadar hoş ki keşke çok istekli bir kız bulsam
Kötü
Erkekte kötü obzmn
Kötü değil mi erkekler zaten o yuzden
Hayır ama kendini kontrol edebilmek önemli
Muhteşem öyle şahane özel kiii
Böyle bir kızla sadece yüzeysel yaşamak bile
neden kötü olsun düzgün olduğu sürece :)
Bemcd iyi ama istekli erkek bulmalı
Ben çok severim
Kötü olur mu ya en istediğimiz
Değil
daha iyi
Hayır
Korkarım ben.😱
Hayır tam tersi
İstekli erkek kötümü sence
Yooo
Doyumsuzum ya istekli atesliyim soylemekten çekiniyorm bazen
Hmm