Ya da neden seks ağrılı olur?
Sorunu söyle anlatayım; uzun sure kimseyle birlikte olmadım. Bakire olmamama karsin cok daralmistim ve partnerimle birlikte olurken ağri duydum. Cinsel hayatim bitmis gibi hissediyorum. Önsevisme suresi tahrik falan hepsi vardi. Birlikte olduğum insan aşık olduğum kişiydi. Ama cinsellikten soğudum. Ve supriz son ayrıldık... Cinsel hayatim gerçekten bitti mi? Bunun bir çözümü var mı?
Sorunu söyle anlatayım; uzun sure kimseyle birlikte olmadım. Bakire olmamama karsin cok daralmistim ve partnerimle birlikte olurken ağri duydum. Cinsel hayatim bitmis gibi hissediyorum. Önsevisme suresi tahrik falan hepsi vardi. Birlikte olduğum insan aşık olduğum kişiydi. Ama cinsellikten soğudum. Ve supriz son ayrıldık... Cinsel hayatim gerçekten bitti mi? Bunun bir çözümü var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Islanmış mıydın peki?
Hemen bitmez
Belki yorgundun ondan olabilir
Ya da sevgilin fazla zorlamış olabilir :)
Eğer ağrı devam ederse doktora görünürsün
Softun bile softu şeklinde davrandı. Ama agri devam etti. Kurulukta vardı.
Kuruluk olması ilginç
ön sevişme vardı diyorsun
Stres mi yapmıştın yoksa?
Bilmiyorum. Aslında gayet uzun da sürmüştü ön sevisme. Tahrik de olmustum. Ama ne soft ne Hard yapamadım. Ağrıya dayanamadım. Kuruluktan olsa sadece yanma ya da aci falan duyardım. Ama ben bildiğin agri çektim.
Daha önce kaç kere ilişkin olmuştu?
Uzun süre yapmamıştım dedin
Bir evlilik yaşadım...
Anladım
Bence doktora görün bir kere
Için rahat etsin :)
Islanma problemin olabilir. Ya da ağrılı cinsel ilişki problemin.
hayır ya olay senin bayadır yapmaman ve kendini sıkman o kadar
Sıkmadım ki hic
o zaman darlıktan dolayıdır ya da partnerin hızlı ve zorla yaptığından olabilir
Zorlama yoktu. Hiz desen minimum seviyeye inmisti. Buna rağmen cok yogundu agri.
o zaman tek birşey kalıyor geriye senin dar olman
Bakire değilim ama sonuçta. Bir evlilik geçirdim ve aktif bir cinsel hayatim vardi. Daralsam bile ne kadar daralabilirim ki.. tamam uzun sure kimse ile birlikte olmadım ama tuhaf kalıyor yine de. Stres ya da panikleme ile böyle birsey olmasi mümkün mü
ya tabi ki stress filan etkili olabilir o an nasıldırn bilemem ama yinede biraz daralmıştır peki o düzenli sekste nasıldın
Gayet aktif bir cinsel hayatim vardi. Saatlerce hic durmaksızın yapabilirdim. Ama bilmiyorum birsey oldu o an. Ve kaçıp gitmek istedim. Soğudum herseyden. Hic bir şekilde rahatlamadim ve her seferinde daha çok arttı. Seksen soğudum resmen. Şu an hayatımda birisi olsa dirf bu sebepten ayrılırım sanırım
tamam işte demek ki evliliğinde güzelce düzenli yaparken sorun yoktu ama baya bir ara verip kendini durdurunca ve birden seks yapınca hem morelman hazır hissetmedin hemde biraz daralmışsındır
kuruluk varsa olabilir
Bitmez hemen öyle cinsel hayat
Yeterli ıslanma olmazsa
Olur ama geçer