Yani onlarla yatmak isteyen de çok fazla ama neden yani sonuçta her yeri kapalı neden onları düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılmesele o değil..
yanlış anlaşılmasın herkes için demiyorum. bazı türbanlıların içerisinde gizli bir kardeşim var. çılgınca sevişiyor sexe düşkünler. bunlardan dolayı insanların ilgisi.
kimsenin aleni yapamayacağı cinsel aktiviteleri ortalıkta yapabilecek kapasiteleri var. tiktoka gir evli çol çocuk sahibi türbanlılar göbek atıyor dekolteli elbiselerle.
al sana bir kaç resim

13 Yorumla- +1 yıl
başlarında türban içlerinde gizli o. r. o. s. p. u var
- +1 yıl
@ballismus
internette çok
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,insanlar her konuda olduğu gibi maalesef cinsel ilişki konusunda da kendilerini yasak olanları yani ulaşılmaz olanları daha cazip görüyorlar, sanki hani bir sihirbaz gösteri yapar içinden acaba ne çıkacak düşüncesi olur insanlar kafasında çeşitli senaryolar kurar, işte bu durumda tam öyle bir şey örnek oluyor bundan dolayı türbanlı olan kişilerde daha fazla dikkat çekiyor ama tabii ki bu tür bana giyim şekline göre değişir, Şimdi gerçekten türbanlı olup orasını burasını kapatanlar vardır eğer bunları bile sapıklık yapılıyorsa o kişinin ciddi psikolojik destek alması gerekir, Ama bunun yanında böyle olmayıp da kafasına türban takıp altını dar kot pantolon üstüne dar gömlek giyerek orasını burasını belli ederse elbette insanlara daha cazip gelir ve meraklarını çektiği için de öncelikle onlar gelir. Bir nevi bunu fantazi gibi düşünebiliriz
01 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkürler
Yasak istek doğurur gibi. Cevheri saklı olduğu için erkeklerde bi ilgi merak uyandırıyor. Tuhaf bilmiyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasak çekiciliği veya fantezi olabilir. Benide çok tahrik ediyor yalan yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiyim tarzı farketmez benim için şehvetli olması önemli 😘
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlk nedeni gizemli olmalarından dolayı ilgi uyandırıyor, ikincisi baskı altında yetişmiş olmalarının daha azgınlaştırdığı varsayılıyor...
00 Yorumlao da ayrı bi fantezi😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gizli olanın çekiciliğidir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKapalı oldu icin icindeki merak ediliyo ve daha atesliler
00 YorumlaValla hiç öyle bir şey düşünmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYasak ulaşılamaz geliyor
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Fantezi yapıyorlar kendi kafalarında. d
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Kapalı diye düşünüyotlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizli olan ilgi çeker
00 Yorumla
+1 yılCunku guc gizemden gelir
00 Yorumlaöyle bir ilgi yok.. ama fantezik geliyor olabilir
00 YorumlaGizemli oluyorlar işte ondandır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSürpriz yumurta
00 Yorumla Gızlı ya ondan galıba😄. Bıde asırı ısteklı arzulu
00 Yorumla
+1 yılTamamen fantezi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha güzel daha çekici oldukları için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürbanla bir alakası yok
00 YorumlaFantezi bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. fantazi işi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha seksi geliyor