Peki doğru prezervatif nasıl takılmalı?
#SinirliBebek <3 <3 <3
Güncellemeler
+1 yıl
<3

Selam @sinirlibebek
Prezervatif kullanımıyla ilgili merak ettiğin tüm sorular için Rayka Kumru ve TabuKamu iş birliğiyle hazırlanmış Prezervatif Kılavuzu’nu inceleyebilirsin 😉
Teşekkürler @OKEY :) <3
Erkeğin tam olarak ereksiyona ulaştığı anda, kadının ağzıyla, hassa bir şekilde takmasıdır en doğru zaman ve şekli..
Nasıl takılmalıdır diyorum. :)
Tek bir girişi var zaten.. Ucunu geçirdikten sonra, baştan gövdeye doğru yuvarlanmış halıyı açar gibi köke kadar devam ederek sonuca ulaşılır..
Tek bir girişi yok. Biberon şeklini alacak şekilde takılır. :) Penis üstünde biberon ucu gibi kalmalıdır :)
Kadın ağzına alır prezervatifi nazikçe, erkek te ustalıkla hassas şekilde yavaaşşş yavaş dikkatlice azimle sokarak yakar. Aman dikkat o esnada aşırı tahrikle patlayabilir. 😃👏🏻👏🏻👏🏻😎❤️
Sende dahil, sitenin %99 prezervatif takmanın nasıl olduğunu bilmiyor sanırım. :)
Penisin üstünde biberon gibi kalıyorsa doğru takılıyordur.
Döl yuvasını açması için. Tırtıklı ve jel kısmı penisin içinde olması lazım.
Partnerin ağzıyla takması da güzel olur üstünde meme ucu kadar bir boşluk kalır
Penisin üstünde biberon gibi kalmalı. Döküm birekeceği yer boşluk olmalı.
Cevap
14Cevap
Penisin tam ustunden sivasliya sivazliya temas olmadan once takilmali sivazliyarak takililan kondom penise tam oturup yapisip penisle bir olur boylelikle ne iceride kalma nede yirtilma tehlikesi olusmaz
Size diyorum ki. Prezervatif nasıl takılır. Siz başka bir şey anlatıyorsunuz. :)
Bende prezervatifin nasil takilmasi gerektigini tarif ettim ve neden oyle takilmasi gerektiginide siyledim yorumu tekrar kontrol ettim dogru nerede yanlis yapmisimki
Alakası yok. :)
Siz oyle diyorsaniz oyle olsun. demekki ben yanlis biliyorum ogrenmis olurum bilmemek. degil ogrenmemek ayipmis ogrenirim
Ben doğru takmayı biliyorum 😊
1-2 denemeden sonra bilmeyen kolayca öğrenebilir
İşte bunu sitede ki profesörlere anlatamıyorum. :)
Diyorum ki prezervatif nasıl takılır. Onlar bana korunmadan bahsediyor :)
<3 :)
Uzunn ve nefes nefese geçen bir ön sevişmenin ardından yaşanan sırıl sıklam bir sevişme ardından eşimin oral seks sonrasında prezervatifi emerken takması benım favorimdir ♥♥
Sorum ile hiç bir alakası yok ama teşekkür ederim. <3
Kondom neyim kullanmam, et ete deyip şak şak diye ses çıkacak yoksa vajinın sıcaklıgını hissedip zevk alamam
İlişkiye başlamadan takilmali kazaya sebebiyet vermeden
Kadın ağzıyla takmalı
Partnerim ağzıyla takmalı.
Pek kullanmam condom o yüzden aram yok condomla
<3 <3 <3
Doğru takılmalıdır.
#Heine_ <3 <3 <3
Takıldığında ucunda meme ucu gibi kalmali 😊
Hic takma gerek yok ben takmiyom 😂😋😂
Kızlar pek kullanma taraftarı degıl
Kullanmıyorum
ucu delik