Cinsel Yaşam Hangi kondomu kullanmalı? vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Markası çeşidi hangisi daha ilgi çekici geliyor size Hangi kondomu kullanmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Ok nirvana kullanın 0 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Gerek yok diye düşünüyorum. :) sence de olmalı mı? 1 20 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Olmalı şart Yorumla David_Caine +1 yıl hmmm sağlık kesinlikle önemli de güvendiğin biri ile kondomsuz yaşamak daha zevkli değil mi? Yorumla vakaivakvak +1 yıl Kime guveniyon bu devirde kanka 😂😂😂 Yorumla David_Caine +1 yıl Yani orası öyle de 😅 en azından ben kendime güveniyorum 🙈 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Güzel o halde 😂 Yorumla David_Caine +1 yıl Bence de bayağı güzel 😅 Yorumla vakaivakvak +1 yıl 🤪😜😂 Yorumla David_Caine +1 yıl Sen de kendine güveniyorsan sorun yok 😅🙈🙈 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Güveniyorum ama yine kondom şart Yorumla David_Caine +1 yıl Haklısın :) ama et ete değmeli sözündeki o tat da başkadır.. Yorumla vakaivakvak +1 yıl Tamam kim nasıl istersen öyle degdirsin🤪😂😂 Yorumla David_Caine +1 yıl Ahahahha 😅😅 değdirsin bee.. Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahjsjsjs Yorumla David_Caine +1 yıl Ahahahhah 😅 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Böyle işte iyi geceler m. Yorumla David_Caine +1 yıl En güzel geceler diliyorum güzellik :) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Teşekkür ederim size de güzel geceler Yorumla David_Caine +1 yıl Rica ederimm asil ben teşekkür ederim :) Yorumla vakaivakvak +1 yıl 🥰🤞🤗😜🤪🤪🙄🙄 ricalaee Yorumla David_Caine +1 yıl 😅😅🙈🕺🏻💃🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻💃🏻 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Çok kullanmadıgım bir ürün ama kullandıgım dönemlerde partnerime göre seçerdim hatta bazıları ben bunu seviyorum diye alıp gelirdi. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çoğu güvenli sert yapmaz normal yaparsa sorun olmaz çok sert olursa bazan içinde yırtilabilir 1 0 Yorumla
gaworbs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ok İnce bazen yırtılır diye korkuyordum ama yırtılmaz 1 0 Yorumla
hulkunpantolonu Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Ultra ince tercih ediyorum genelde. Okey ya da durex dışında kullanmıyorum. Belki bazen tırtıklı oda cok nadir 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kondom kullanmayı sevmem ama mecbursam durex yok ötesi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende mi problem var ben kondomsuz aldığım zevkin yarısını almıyorum takınca! Sıkıyor hissizleştiriyor, o ıslaklıktan sıcaklıktan vazgeçmeye değer mi? 1 0 Yorumla
berksvoice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Erkek açısından bakacak olursak okey ultra hisset daha ince ve daha fazla hazzı hisetmeyi sağlıyor. Ama kızlar daha çok rötarı seviyor gibime geldi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tırtıklı okey kullandığım zaman eski kız arkadaşım tırtıklarını hissediyorum çok güzel diyordu 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kızların tırtıklı hoşuna gidiyor ekstra uyarıcılı olduğu için. 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. BİM den alınan olmasında 😄😄😄 1 62 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Delik filan olur 😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl 9 ay sonra supriz olur yoksa 😄😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bimden olan çocuk da ne biliyom 😬 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Daha ucuza gelmiş olur işte 😄😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bu devir de ucuz çocuk yok 😬😂😓 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Bimden alınan la yap da bakalım ne ucuz mu pahalı mı 😊😊 Yorumla vakaivakvak +1 yıl O cesaretim yok kanka 😂😂çocuk ve ben 😱 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Benim var da annesi yok 😄😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hshhaa annesiz de oluyor tıp gelissti 😱😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Yok ben öyle istemiyorum 😄😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ne yapak da 😂😂çocuk çocuktur işte öyle degil bedel 😱 Yorumla HeadSh0t +1 yıl 😄😄😄😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Neyse elit kimligimden odun vermemeliyim madam 😱😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Verme aman verme 😄😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Benim değil mi banane 😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Tamam bende öyle dedim zaten 😄😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Öyledir 😂😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Her zaman 😊😊😊 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahha pekisu😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Okey 😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Tamam de git çalış 😂😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Ben çalışıyorum zaten 😊 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Nasıl çalışmak bu 😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Öyle çalışmak 😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Mutlu sonlu masaj işi gibi geldi ama neyse , 🤪 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Öhö öhö 😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Tamam tanrım haklı miyim 🤪 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Yok ya o kadar şanslı değilim 😄😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Neye göre şans Yorumla HeadSh0t +1 yıl Her anlamda şans işte 😊 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Tamam tamam 😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Öyle şans herkese vurmaz emin ol 😊😊😊 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bilemedim bak şimdi Yorumla HeadSh0t +1 yıl Sebep 😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Haha ne dememi bekliyon😂😂🤪 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Herkese nasip olmaz bu ellerden masaj 😄😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ah ah ne diyeyim gidip çalışayım tekrar 😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Sen git çalış beni de meşgul etme 😊😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Aynen yaa çok mesguldun 😂😂zaten Yorumla HeadSh0t +1 yıl Coooook hemde ne kadar 😊 ellerim yoruluyor benim. 😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Tas taşıyor sanacak gören de Yorumla HeadSh0t +1 yıl Taş tasidigim zaman da var yok değil ki 😊 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Taa bırak sen bu işleri 😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Ya niye inanmiyon onu anlamadım ya 😂 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Erkeklere zor guveniyim ondandır 😂😂cinsin bozuk anam diyordu Yorumla HeadSh0t +1 yıl Yok ya benimki sağlam çok şükür ki 😊😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Sanmam erkek cinsi bozuk 😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Aaaa dalililim bak 😊😊😊 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Aman dalil 😂😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Aaaa çok ayıp bak şimdi 😄😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Derdimi sabote ediyorsun yaaa Yorumla HeadSh0t +1 yıl Çare bulalım derdine ya 😊 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Doktor derdime bul bı care Yorumla HeadSh0t +1 yıl Çare bende sen gel yeter ki 😊😊 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Nasıl nere gelen😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Nere istersen oraya gel bende hizmette sınır yok 😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Vaovvv harikaaa Yorumla HeadSh0t +1 yıl Öyle tabi önemli olan müşteri memnuniyeti 😄😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ne iş yapiyon sen 😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Öyle herkesin içinde söylemem 😄😄😄 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahahah öyle mi diyorsun 😂😂😂 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Öyle tabikide 😄😄 Yorumla
Romantikadamx Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kondom sevmem ona temas etmek değmek varken bir birimize sıvılarımız bulaşması varken kondom ne ya 1 0 Yorumla
nonick112233 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı. Hiçbiri, ama illa kullanacaksam okey zero 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mecbur kalınca kullanıyorum 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. okey le her şey yolunda :) 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben kullanmıyorum sevmem 1 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Durex Yok Ötesi 1 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. et ete değmeli derler ya bencede 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Okey kesinlikle 1 3 Yorumla Romantikadamx +1 yıl Hangi çeşidi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Romantikadamx nirvana Yorumla Romantikadamx +1 yıl Özelliği ne onun mentol falan mı var tırtıl falan mı Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Okey zero 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Ok nirvana kullanın
Gerek yok diye düşünüyorum. :) sence de olmalı mı?
Olmalı şart
hmmm sağlık kesinlikle önemli de güvendiğin biri ile kondomsuz yaşamak daha zevkli değil mi?
Kime guveniyon bu devirde kanka 😂😂😂
Yani orası öyle de 😅 en azından ben kendime güveniyorum 🙈
Güzel o halde 😂
Bence de bayağı güzel 😅
🤪😜😂
Sen de kendine güveniyorsan sorun yok 😅🙈🙈
Güveniyorum ama yine kondom şart
Haklısın :) ama et ete değmeli sözündeki o tat da başkadır..
Tamam kim nasıl istersen öyle degdirsin🤪😂😂
Ahahahha 😅😅 değdirsin bee..
Hahjsjsjs
Ahahahhah 😅
Böyle işte iyi geceler m.
En güzel geceler diliyorum güzellik :)
Teşekkür ederim size de güzel geceler
Rica ederimm asil ben teşekkür ederim :)
🥰🤞🤗😜🤪🤪🙄🙄 ricalaee
😅😅🙈🕺🏻💃🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻💃🏻
Çok kullanmadıgım bir ürün ama kullandıgım dönemlerde partnerime göre seçerdim hatta bazıları ben bunu seviyorum diye alıp gelirdi.
Çoğu güvenli sert yapmaz normal yaparsa sorun olmaz çok sert olursa bazan içinde yırtilabilir
Ok İnce bazen yırtılır diye korkuyordum ama yırtılmaz
Ultra ince tercih ediyorum genelde. Okey ya da durex dışında kullanmıyorum. Belki bazen tırtıklı oda cok nadir
Kondom kullanmayı sevmem ama mecbursam durex yok ötesi.
Bende mi problem var ben kondomsuz aldığım zevkin yarısını almıyorum takınca! Sıkıyor hissizleştiriyor, o ıslaklıktan sıcaklıktan vazgeçmeye değer mi?
Erkek açısından bakacak olursak okey ultra hisset daha ince ve daha fazla hazzı hisetmeyi sağlıyor. Ama kızlar daha çok rötarı seviyor gibime geldi.
tırtıklı okey kullandığım zaman eski kız arkadaşım tırtıklarını hissediyorum çok güzel diyordu
Kızların tırtıklı hoşuna gidiyor ekstra uyarıcılı olduğu için.
BİM den alınan olmasında 😄😄😄
Delik filan olur 😂😂
9 ay sonra supriz olur yoksa 😄😄😄
Bimden olan çocuk da ne biliyom 😬
Daha ucuza gelmiş olur işte 😄😄😄
Bu devir de ucuz çocuk yok 😬😂😓
Bimden alınan la yap da bakalım ne ucuz mu pahalı mı 😊😊
O cesaretim yok kanka 😂😂çocuk ve ben 😱
Benim var da annesi yok 😄😄😄
Hshhaa annesiz de oluyor tıp gelissti 😱😂😂
Yok ben öyle istemiyorum 😄😄😄
Ne yapak da 😂😂çocuk çocuktur işte öyle degil bedel 😱
😄😄😄😄😄
Neyse elit kimligimden odun vermemeliyim madam 😱😂
Verme aman verme 😄😄😄
Benim değil mi banane 😂😂
Tamam bende öyle dedim zaten 😄😄😄
Öyledir 😂😂😂
Her zaman 😊😊😊
Hahha pekisu😂😂
Okey 😄😄
Tamam de git çalış 😂😂😂
Ben çalışıyorum zaten 😊
Nasıl çalışmak bu 😂😂
Öyle çalışmak 😄😄
Mutlu sonlu masaj işi gibi geldi ama neyse , 🤪
Öhö öhö 😄😄
Tamam tanrım haklı miyim 🤪
Yok ya o kadar şanslı değilim 😄😄😄
Neye göre şans
Her anlamda şans işte 😊
Tamam tamam 😂😂
Öyle şans herkese vurmaz emin ol 😊😊😊
Bilemedim bak şimdi
Sebep 😄😄
Haha ne dememi bekliyon😂😂🤪
Herkese nasip olmaz bu ellerden masaj 😄😄😄
Ah ah ne diyeyim gidip çalışayım tekrar 😂😂
Sen git çalış beni de meşgul etme 😊😄😄
Aynen yaa çok mesguldun 😂😂zaten
Coooook hemde ne kadar 😊 ellerim yoruluyor benim. 😄😄
Tas taşıyor sanacak gören de
Taş tasidigim zaman da var yok değil ki 😊
Taa bırak sen bu işleri 😂😂
Ya niye inanmiyon onu anlamadım ya 😂
Erkeklere zor guveniyim ondandır 😂😂cinsin bozuk anam diyordu
Yok ya benimki sağlam çok şükür ki 😊😄
Sanmam erkek cinsi bozuk 😂😂
Aaaa dalililim bak 😊😊😊
Aman dalil 😂😂😂
Aaaa çok ayıp bak şimdi 😄😄😄
Derdimi sabote ediyorsun yaaa
Çare bulalım derdine ya 😊
Doktor derdime bul bı care
Çare bende sen gel yeter ki 😊😊
Nasıl nere gelen😂😂
Nere istersen oraya gel bende hizmette sınır yok 😄
Vaovvv harikaaa
Öyle tabi önemli olan müşteri memnuniyeti 😄😄😄
Ne iş yapiyon sen 😂😂
Öyle herkesin içinde söylemem 😄😄😄
Hahahah öyle mi diyorsun 😂😂😂
Öyle tabikide 😄😄
Kondom sevmem ona temas etmek değmek varken bir birimize sıvılarımız bulaşması varken kondom ne ya
Hiçbiri, ama illa kullanacaksam okey zero
Ben klasik kullanıyorum
Okey Nirvana kullandım bir kaç kez
Mecbur kalınca kullanıyorum
Kullanmayı sevmiyoruz nişanlımla et ete değmeli
Okey çifte haz tırtıklı
okey le her şey yolunda :)
Ben kullanmıyorum sevmem
No kondom nooo yes et ete değmeli 😂
Durex Yok Ötesi
Kondomsuz
Kondoma karşıyım et ete temas en iyidi