Aldatmayı herhangi açlığa bağlamaktan ziyade kişinin karaktersizliğiyle bağdaştırmayı tercih ediyorum. Her duygusal ve fiziksel boşluğa düşen kişi soluğu başka kollarda almamalı.. Hayatınızdan ve partnerinizden memnun değilseniz ayrılırsınız sonra yolunuza bakarsınız.. Bence olması gereken budur. Ama yookk ne şiş yansın ne kebap modunda takılmak haysiyetsizliktir düpedüz. Keyifli geceler.
Bir tatminsizlik varsa ortada bunu eşinle veya sevgilinle konuşursun baktin çözemiyorsan ya ayrılırsın ya da ayrılma yolunda olursun eşin bunu bilir yani ama birinin arkasindan iş çevirip sonra da o kişi bunu bir şekilde öğrenince ‘’senin yüzünden’’ demek dünyanın en çocukça şeyi. Çok genel bir soru bu kişinin hayatındaki duruma göre değişir ama şunu diyebilirim eğer ki bir ilişkinin sorumluluğunu alamiyorsan direk ordan ayrılman gerekir birazcik vicdani ve empati yeteneği olan bir insan zaten yeltenmez.
Erkekler cinsel açlıktan aldatıyor başlığı altında genelde; -Hormonların aşırı salgılanması -Partneri ile uyumlu bir seks yaşayamaması -Sosyal ya da ekonomik statünün yükselmesi
Kadınlarda ise daha çok duygusal açlıktan aldatıyor ;
-Romantizmin yaşanamaması -partnerinden sevgi ve saygı görmemesi -intikam duygusu -fiziksel ya da psikolojik şiddet görmesi
Aldatan bir kadindan ayrilanlar neden eşini aldatan kızını veya ablasını sen böyle bir şey yaptin diye aileden dislayip atmiyorlar?
Ya sevgi denilen şey yokYada herkes mahalle baskısı yaparlar diye mi ayrılıyor lar. Şöyle düşünelim aldatmak ayiplanmasaydi, Veya aldatan kadın zengin olsaydı ( fakirlik yaşamayan bu konuda birşey yazmasin ), Veya herkesin gözünde normal bir durum olsaydi avrupadaki gibi yine ayrilirmiydik?
Kişiye göre değişir kim neyi eksik hissediyorsa ona göre. Yine de hiç bir şey buna gerekçe olamaz. İğrenç bir durum evlerden ırak.
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir kadın neden aldatır Eşi eşya gibi görüyor ise Evi takmaz gelir gelmez DöverEvde eşi mi var hiç düşünmezİki çift güzel söz söylemezEve gelince yemeği yer uymayaBirde bu kadınla seviş o kadın mutlu değil ki nasıl bedeni mutlu olsun evde huzur yok
Seks yaptığım yabancı bir kadın bana demişti Türk kadınları seks sevmiyor neden sevmiyorlar bilmiyorum ondan sonra da kocaları onları aldatıyor demişti. O yüzden bizim aldatma sebebimiz cinsel açlıktan.
Iksındede duygusallıktan olan cınselık yapmadan konuşup buluşurak aldatır cınsrel aclıktan olan olumde goze alır her turlu aldatır kımsenıde ruhu duymaz
Daha çok cinsel açlıktan gibi olabilir bilemiyorum fifty fifty.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şimdi herkes yadırgayavak ama bence tamamen cinsel açlıktan eşi isteklerini sevdiklerini umursamaz yapmazsa erkek veya kadın ister istemez farklı yönlere sapabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cinsel çekimin olmaması bence. Diğer problemler bir şekilde konuşularak çözülür ama cinsel çekim yoksa sıkıntı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her ne olursa olsun aldatma olmamali ama cinsel acliktan bence