Biri var bir süredir birlikteyiz ama uzak mesafe iliskisi gibi yani. Ondan çok hoşlanıyorum yakında görüşeceğiz de ama cinselliğe biraz uzak gibi yani. Şöyleki bazen çok istekli oluyorum lafı sekse getirmeye çalışıyorum o da konuyu değiştiriyor sürekli. Istemiyor mu acaba anlamıyorum mesela gece beraber uyusak keske gibi şeyler yazıyorum sadece evet sarılırdım sana diyip romantizmden yürüyor sadece. Şimdi buluşunca sevişme hayalim var istemzse kötü hissederim bunu anlamanin bi yolu var mi neden isteksiz olabilir, libidosu mu düşük ne yapmaliyim skjsjsjs
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir erkek cinsellik konuşsa suç konuşmasa suç miss gibi çocuk romantik te boşver sanalı her şeyin zamanı var buluşun önce belki çocuk sevmiyor sanal veya sana karşılık vermedi diye aseksuel olmaz duygusal bakıyor belki ayrılmak la da konuyu cinselliğe getirmekte yanlış önce tanış zaten yüzyüze gelince daha iyi bir fikrin olur
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
+1 yılerkek yuruse sapık oluyo yürümese düşük karar verın atık
20 YorumlaBen yapmak istiyorum ama yapmak isteyen bulamıyorum. Sexthing bence güzel. Karşı tarafı sesinle, hayallerinle etkilemek bence heyecanlı.
00 Yorumla
+1 yılBelki tepkinden korkuyordur ya da saf bi sevgisi vardır, asosyal falan demişler ama öyle olsaydı bu evreye kadar ilerletemezdi
00 YorumlaBen anlamıyorum millet kiz buluyor sevişiyor ya. Zamanın gençliği gay liga doğru mu gidiyor ne.
00 Yorumla
+1 yılSeksting bambaşka birşey ve bunu herkes yapamaz, istemez. Daha olumlu düşün
00 YorumlaAtıf bak açıkça söyle sevişmeyeceksek ben yoluma gideyim oyalama beni😜
00 Yorumlasalak sanırım boşver sen onu benim libidom hep yüksek voenvğneğv
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki fotoğraflarını veya mesajlarını ifşa edersin diye korkuyodur sonuçta insanlara belli mi olur
21 Yorumla
+1 yılUtanıyor olabilir çünkü kızlar sextingi sapıkça buluyor algısı var bugüne kadar hiç istekli kıza denk gelmedim hepsi konu değiştiriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki sapik gibi gozukmek istemiyordur ağirdan aliyor olabilir bu daha iyi bisey bence direk yazsaydi pis pis seyler bu seferde sapik diycektin bence boyle olmasi daha iyi inan bana ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstese senden önce zıplar demekki gamışa su yürümüyor
00 YorumlaYaaa umarım üzülmesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. istemezmi bulsam affetmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yenisini bul deneyimle sabit
00 YorumlaCanı yapmak istemiyordur veya aseksüeldir
00 Yorumla
+1 yılDevir tersine mi dönüyor:)
00 YorumlaBen de seksting yapmayı sevmiyyorum.
00 Yorumla
+1 yılBir nedeni olması gerekmiyor canı öyle istiyordur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sen cinselliği seviyosan o uzaksa yol ver gitsin
00 YorumlaIstemez seksi sadece duygusal anlar
00 YorumlaKendine güvenemiyordur belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkutmak istemiyor ya da tam anlamıyor meseleyi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende öyleyim normal birşey
00 YorumlaAseksüel
04 Yorumla
Soran+1 yılHa hayır ya lütfen olmasin:(
Soran+1 yılBeni teselli eder misin:(
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anlamamistir belki😂
00 Yorumla
+1 yılMal erkek örneği
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi