Cinsel Yaşam Yasça olgun biriyle cinsel ilişki yaşar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yasca olgun biriyle cinsel ilişki yaşar misiniz? Yoksa kurallarım var, yaşıtlarımla ilgilenirim mi diyorsunuz? Yasça olgun biriyle cinsel ilişki yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BŞKNTLİ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Çoğu hemcinsimin aksine benim için cinsellik 3 veya 4 sıra da yer alır önyargılı olanlar buna itibar. Etmese de yakın çevrem beni gayet iyi bilir 0 0 Yorumla
35Yas Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Hem hayat hem cinsellik yönünden Tecrübeli ve olgun kadınlar tercihimdir. Ergen ve heryerini kıskançlık kaplamış biri ile hayat tat vermez. 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. yaşaım yaşadımda.. çok küçüklede yaşadım.. yaşın bir önemi oduğuna inanmıyorum.. önemli olan uyumdur kafaların beklentilerin uyumu 0 0 Yorumla
miyopgörüşlü Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl önemli olan yaş değil. zira yaş sadece bir sayı. önemli olan karşılıklı anlaşma ve tutku 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. İkimşz arasında bi cinsel çekim varsa kesinlikle yaş farkını önemsemem 0 0 Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aksine olgun daha iyi olur. Gençlerin evlilik takıntısından artık baydık 0 0 Yorumla
dwade17 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl gençle de olgunla da yaşadım, hepsinin tadı farklı. ama artık genç olmasını tercih ederim 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl helalim olan biriyle olursa olabilir yas fark etmez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anlaşılan yaşlı bir amcamızın yüzünü güldürecek başka bir genç kızımız çıktı 0 0 Yorumla
Kral_Kostok Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Genelde 19 25 arası tercih ederinde 35 e kadar var yolu 0 0 Yorumla
Hayalet3939 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Olgunun tadı başka olur ne isteyeceğini bilir 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ne kadar olgun dediğinde önemli 0 0 Yorumla
Physicist_Tr Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Çekici geldiği sürece olabilir.. Sence? 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beğenirsem yaşı sorun yapmam 0 0 Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yaşadım unutamadım süperdi hala da isterim yani 0 0 Yorumla
genc33 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. yaşarım ben alacağım zevke bakarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Çoğu hemcinsimin aksine benim için cinsellik 3 veya 4 sıra da yer alır önyargılı olanlar buna itibar. Etmese de yakın çevrem beni gayet iyi bilir
Hem hayat hem cinsellik yönünden Tecrübeli ve olgun kadınlar tercihimdir. Ergen ve heryerini kıskançlık kaplamış biri ile hayat tat vermez.
yaşaım yaşadımda.. çok küçüklede yaşadım.. yaşın bir önemi oduğuna inanmıyorum.. önemli olan uyumdur kafaların beklentilerin uyumu
önemli olan yaş değil. zira yaş sadece bir sayı. önemli olan karşılıklı anlaşma ve tutku
İkimşz arasında bi cinsel çekim varsa kesinlikle yaş farkını önemsemem
Aksine olgun daha iyi olur. Gençlerin evlilik takıntısından artık baydık
gençle de olgunla da yaşadım, hepsinin tadı farklı. ama artık genç olmasını tercih ederim
helalim olan biriyle olursa olabilir yas fark etmez.
Anlaşılan yaşlı bir amcamızın yüzünü güldürecek başka bir genç kızımız çıktı
Nene olmadığı sürece hiç farketmez eze eze şey yaparım
Genelde 19 25 arası tercih ederinde 35 e kadar var yolu
Çıtırlarla ilgilenirim😉
Olgunun tadı başka olur ne isteyeceğini bilir
hayır. ben genç kadın tercih edrim
Ne kadar olgun dediğinde önemli
Yoo hiç demezdim ilişkiye girerdim
Çekici geldiği sürece olabilir.. Sence?
Beğenirsem yaşı sorun yapmam
Olgun insanda istek dahq fazladır tabii ki...
gerçek seks istiyorsan yapılmalı
Yaşarım, yaşadım 🤷♂️
yaşadım unutamadım süperdi hala da isterim yani
yaşarım ben alacağım zevke bakarım
Yaşarım.
Tabiki
Evet
Yaşça büyük olur
Yasadim