11 ayOlgun ve tecrübeli illaki iyidir en azından zorluk çıkartmaz yaşadığın cinsel birlikteliğin tadına ve hazzına varırsın benim için 30 yaş üstü idealdir 😉😉😉
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ay25 yaşında 40 a aşıktım. ama şimdi 45 e okey diyemem çünkü ülkede erkekler kendine bakmıyor 30 dan sonra kel göbekli doblolu ustaya dönüyor. mecburen küçük olsun istiyorum 5 yaş küçük iyidir.
325 Yorumla
Soran11 aySimdi kacsin kucuk birisi ayak uydurabilir mu sana
Cevap sahibi11 ay38. yes ama bende 30 aşağısına bakmıyom zaten bebe gibi geliyor
Soran11 ayYaşıtin iyi gelmez mi sence hakkini veremez mi ki
Cevap sahibi11 ayVerir ama kendine bakmışsa.
Soran11 aySen kendine bakıyor olmalisin oyle bir vibe aldim:) zor mudur ki hakkini vermek seni doyuma ulaştırmak
Cevap sahibi11 ayHiç sor değil aslında. ben tecrübesiz değilim. şöyle ben günübirlik fb vb tarz ilişkilere girmiyorum. bağ kurmak önceliğim o yüzden çok sık eliyorum artık.
Soran11 ayEn doğrusu sagliklisi da bu değil mi zaten gunu birlikler fb ler kimle ne halt yediği ben degil
Cevap sahibi11 ayEvet artık ne istediğini bilmeyen insanlar yoruyor ya. insanlar artık sokak köpeği gibi. akşama kadar kapı kapı dolaşır. belki arada başı okşanır ama kimse sokak köpeklerini evine almaz.
Soran11 ayCok guzel ifade ediyorsun kendini cok net anlatiyorsun ogrrtmen misin sokakta gezmektense tek bir kişiye ait olmak çok daha iyi var mı hayatinda birisi
Cevap sahibi11 ayYalnız öğretmenler mi ifade edebiliyor kendini aşkolsun ;) şu an yok şimdilik yok.
Soran11 ayHayir tabiki de cok net ve güzel ifade ettin kendini bir öğretmen edasıyla edebiyat öğretmeni gibi :) senin gibi net ifade eden ne istediğini bilen kadınlar kaldi mi:) muhtemelen sen istemediğin için yok
Cevap sahibi11 ayBende insanım çok güzel de değilim. fb istesem şu an en az 5 kişi gelir çağırsam. ama o tarz işlerin kadını değilim hiç olmadım.
Soran11 ayYakisan bu zaten fb olayları z kusaginin isi duygusuz bir obje olarak görürler sen benim gibi duygu ve guven odaklisin
Cevap sahibi11 ayYes beybi. tenkss ;)
Soran11 ayKeske izin versen sorumu beğenip ceksen kendini bu denli güzel ifade eden birisiyle sohbet etme şansı tanisan bana
Cevap sahibi11 ayYok burada boş muhabbet dönüyor maalesef. benim ciddi şeylere ihtiyacım var
Soran11 ayAyni yönde düşündüğümüz için soyledim bunu ve begen cek dedim farkindaysan kimse görmesin diye yasim 38 benimde ciddiyete ihtiyacım var
Cevap sahibi11 aynerede yaşıyorsun
Soran11 ayİstanbul sen
Cevap sahibi11 ayhm çok uzak. adana tarafı :)
Soran11 ayBu çağda uzak mi kaldi ucak varya:)
Cevap sahibi11 ayyok ben her akşam evde bulabileceğim birini istiyorum. uçak falan uğraşamam.
Soran11 ayOraya tasinmam lazim bunun icin ya da senin buraya
Cevap sahibi11 ayben oraya niye taşınayım ya. evim düzenim ailem burada. istanbulun kalabalığını neden çekeyim. siz neden orada yaşıyosunuz? yok mu memleket falan?
Cevap sahibi11 ayherkes bk var gibi İstanbul'da abi kendinze hiç mi değer vermiyosunuz. pazarda çocuk bıçaklıyolar ya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
11 ayevliyim 37 yaşındayım deneyimim ultra fazla ve uzak duruyorum gelenlerden. evlenince o yüzün parmağa takılınca yakışıklı isen fiziğin iyiyse işin iyiyse etrafını sarıyorlar resmen.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet olgunların muamelesi iyi ve zevkli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ay35,,
712 Yorumla
Soran11 ayMaksimum mu
Cevap sahibi11 ayEvet
Soran11 aySizin yas kac
Cevap sahibi11 ay25,
Soran11 ay35 deneyiminiz oldu mu hic
Cevap sahibi11 aySanalda
Soran11 aySanalda 35 üstüyle denemedin mi
Cevap sahibi11 ay37-38 Di galiba en olgun olanı...
Ama istemiyorum.
Soran11 ayOrgazm edemedi mi ki onlar
Cevap sahibi11 ayOnla alakası yok. Ben reelde en fazla 30 yaşa kadar seçerim zaten. Genç gözüküyorsa 33 e kadar.
Reelde istemediğimi burada da istemiyorum aslında
Soran11 ayDeneyimim oldu dedin sanal olarak ondan merak ettim reelde 35 üstü denemedin sanirim hic
- 11 ay
Gizli konuşalım
11 ayBakımlı ve tatlıya yaş limiti olmaz
10 Yorumla18den 47'e kadar yolu var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ay40-45 arası benim idealim
41 Yorumla
Soran11 ayKabalik olmazsa sizin yas kac
Gizli Üye(36-45)11 ay23 45 yaş gurubu ideal fark bilemem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ay41 yaşında biriyle beraberim çok mutluyum
00 Yorumla
11 ayEvet. Severim
00 Yorumla
11 aytecrübe iyidir ;)
00 Yorumla
11 ayNefes alsın yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ay18 yaşındayım. 50-55 yaş arası olabilir maksimum.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar