Cinsel Yaşam Ben hiç nude atmadım diyen var mı aranızda? mert43341 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bence yoktur 😂 Ben hiç nude atmadım diyen var mı aranızda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben hiç atmadım olgunlukla ilgisi yok bence düşünceyle ilgisi var yaşam tarzıyla ilgisi var ve benim düşünceme yaşamıma uygun değil 0 13 Yorumla mert43341 +1 yıl Yani kocana saklayanlardansın kendini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani doğru kişi olsun istiyorum bakire takıntılı değilim ama nude falan da ruhu kirletiyor kendime yakıştıramıyorum diyelim Yorumla mert43341 +1 yıl Evlenmeden ilişkiye girersin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim için özel birisi olursa olabilir Yorumla mert43341 +1 yıl Şuana kadar cikamadı dimi bakiesin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır olmadı bu zaman kadar özel birisini de aramadım daha aramıyorum bir gün ararsam ya da karşıma çıkarsa bakarız Yorumla mert43341 +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 yaşım Yorumla mert43341 +1 yıl Bişey sorabilirmiyim mesaj atrmsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl buradan sor özelden konuşmuyorum Yorumla mert43341 +1 yıl Burdan sorarsam ban yerim o yüzden fake Instagram var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok maalesef Yorumla mert43341 +1 yıl Tamam burdan yazsan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Attım kime ne sevgilim değil mi cinsel hayatımız bize özel 0 3 Yorumla mert43341 +1 yıl Bişey demedim ablacım ben atma demedim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Delirtmeyin lannn 😂 Yorumla mert43341 +1 yıl Yazsanaa bi bana dolmuşsun sen 😂 Yorumla
Richelle Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Hiç atmadım, atmam. 1 13 Yorumla mert43341 +1 yıl Bakiremisin peki Yorumla Richelle +1 yıl Hayır bunun bekaretle ne ilgisi var? Yorumla mert43341 +1 yıl Genelde bakire olmayanlar atıyor çünkü muhafazakarlar Yorumla Richelle +1 yıl Yo açıkcası benimki güvenle alakalı biraz hem karşı tarafa hem de teknolojiye güvenle alakalı Yorumla mert43341 +1 yıl Yüzünü atma ama yani reelde videoya bile alabilirler seni Yorumla Richelle +1 yıl Bilmiyorum öyle bir durum gerekirse düşünürüz Yorumla mert43341 +1 yıl E daha önce yapmadın mı 😂 Yorumla Richelle +1 yıl Hiç atmadım dedim zaten Yorumla mert43341 +1 yıl Hayır reelde diyorum 😂 Yorumla Richelle +1 yıl Yaptım tabiki Yorumla mert43341 +1 yıl Tamam işte ya video alindiysan nasıl güvendin Yorumla Richelle +1 yıl Artık bilemiyorum 😂 Yorumla mert43341 +1 yıl İşte nude atmak daha mantıklı 😂 Yorumla
Mavisayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Var tabiiki 0 1 Yorumla mert43341 +1 yıl Cidden mi senmisin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben atmadım 0 5 Yorumla mert43341 +1 yıl Neden peki ve kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle şeylerden hoşlanmıyorum 25 yaşındayım Yorumla mert43341 +1 yıl Reelcisin o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yanii Yorumla mert43341 +1 yıl Reelde s*x yapıyorsun yani Yorumla
Kızlar Ne Diyor
ben hiç atmadım
olgunlukla ilgisi yok bence düşünceyle ilgisi var yaşam tarzıyla ilgisi var ve benim düşünceme yaşamıma uygun değil
Yani kocana saklayanlardansın kendini
yani doğru kişi olsun istiyorum
bakire takıntılı değilim ama nude falan da ruhu kirletiyor kendime yakıştıramıyorum diyelim
Evlenmeden ilişkiye girersin yani
benim için özel birisi olursa olabilir
Şuana kadar cikamadı dimi bakiesin yani
hayır olmadı bu zaman kadar özel birisini de aramadım daha aramıyorum bir gün ararsam ya da karşıma çıkarsa bakarız
Kaç yaşındasın
25 yaşım
Bişey sorabilirmiyim mesaj atrmsn
buradan sor özelden konuşmuyorum
Burdan sorarsam ban yerim o yüzden fake Instagram var mı
yok maalesef
Tamam burdan yazsan
Attım kime ne sevgilim değil mi cinsel hayatımız bize özel
Bişey demedim ablacım ben atma demedim 😂
Delirtmeyin lannn 😂
Yazsanaa bi bana dolmuşsun sen 😂
Hiç atmadım, atmam.
Bakiremisin peki
Hayır bunun bekaretle ne ilgisi var?
Genelde bakire olmayanlar atıyor çünkü muhafazakarlar
Yo açıkcası benimki güvenle alakalı biraz hem karşı tarafa hem de teknolojiye güvenle alakalı
Yüzünü atma ama yani reelde videoya bile alabilirler seni
Bilmiyorum öyle bir durum gerekirse düşünürüz
E daha önce yapmadın mı 😂
Hiç atmadım dedim zaten
Hayır reelde diyorum 😂
Yaptım tabiki
Tamam işte ya video alindiysan nasıl güvendin
Artık bilemiyorum 😂
İşte nude atmak daha mantıklı 😂
Var tabiiki
Cidden mi senmisin
Ben atmadım