Cinsel Yaşam Güvenip nude attınız mı hiç? Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Az önce bir kızın sorusunu gördüm güvenip nude atmış ifsalamislar siz yaptınız mı. Hiç bunu dürüst olun, 😄 Güvenip nude attınız mı hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu ülkede grup seks nude atma vs. o tür işler b*ka sarar. milletimi hem abazan hem de geri kafalı. yapılınca da başın belaya girer. 1 4 Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Ne diyon ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl okuma yqzman vara anlamışsındır ne dediğimi Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Anlaşılmıyor kanka oku istersen Yorumla ecstasy11 +1 yıl ewet ısterler yapmayı sonra kıskanclık krızlerı patlar Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bir erkek için sorun olmaz ama kız için sorun olur. 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Üstelik ben parada veriyorum ama ifşa etmedim , karşılıklı anlasiyoruz 0 0 Yorumla
52_ORDULU_52 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 68% +1 yıl Çok attım kafada kafa görünmeyince sıkıntı yok 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Erkeğin malı meydandadır 😁 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. hic atmadim daha ama biri isterse atarim 🤣 0 0 Yorumla
MD_avicenna_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bana atan çok oldu ama ifşalamadım. 0 0 Yorumla
bahriye_atasoy34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Atmadım 0 1 Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Ne güzel Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yaptım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Atmadım 0 18 Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Yemin et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemin ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden kendimi göstereyim seven adam zaten nude istemez Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Ben sevdiğim kızdan istedim insan sevdiği kızı ister arzular oda atti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgi anlayışlarımız farklı , ben nude atmam , çok istiyorsa ben de istersem tabi görebilir ama nude atmam Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Bizim 8 sene sürdü ama ben kimseden şuanda istemem güvenip atan var ama bana attıysa kimlere kimlere atmıştır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle , nude asla istemedim , atmadım da , çok da isterse başkasına gitsin bu kadar da katıyım. Benden isteyen kim bilir kimlerden ne istemiş ne yapmıştır Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Doğru diyosun yapma yani ben çok mağdur gördüm isim gereği saçma birsey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmam ben kedimi aşağılamam , bu işi rahatça yapanlarla tatmin olsunlar , Allah da şaşırtmasın Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Kendini aşağılamak değil bu tartışmaya açık. Bir konu bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence öyle erkeklere güvenim olmadığından bu şekil düşünüyorum, doğru insanda değişir elbette , neyse sohbet için teşekkürler. İyi geceler Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Sağol. Güvenmemekte haklısın ben hariç kimseye güvenme, 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu cümleyi kurandan kaçmak gerek 😂😉 Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Kesinlikle, 😄 ahahha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aklın yolu bir Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Gidemedin bir türlü kaptircan kendini bana, 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rüyanda bile olmaz Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Böyle dersen olmaz tabi, 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bu ülkede grup seks nude atma vs. o tür işler b*ka sarar. milletimi hem abazan hem de geri kafalı. yapılınca da başın belaya girer.
Ne diyon ya
okuma yqzman vara anlamışsındır ne dediğimi
Anlaşılmıyor kanka oku istersen
ewet ısterler yapmayı sonra kıskanclık krızlerı patlar
Bir erkek için sorun olmaz ama kız için sorun olur.
Üstelik ben parada veriyorum ama ifşa etmedim , karşılıklı anlasiyoruz
Atmadım atanda görmedim
Çok attım kafada kafa görünmeyince sıkıntı yok
Erkeğin malı meydandadır 😁
hic atmadim daha ama biri isterse atarim 🤣
Bana atan çok oldu ama ifşalamadım.
Atmadım
Ne güzel
Sıklıkla atarım 😄
Ben attım bikac kez ifsalanmadim henüz 😁
Yaptım
Atmadım
Yemin et
Yemin ederim
Neden kendimi göstereyim seven adam zaten nude istemez
Ben sevdiğim kızdan istedim insan sevdiği kızı ister arzular oda atti
Sevgi anlayışlarımız farklı , ben nude atmam , çok istiyorsa ben de istersem tabi görebilir ama nude atmam
Bizim 8 sene sürdü ama ben kimseden şuanda istemem güvenip atan var ama bana attıysa kimlere kimlere atmıştır
Aynen öyle , nude asla istemedim , atmadım da , çok da isterse başkasına gitsin bu kadar da katıyım. Benden isteyen kim bilir kimlerden ne istemiş ne yapmıştır
Doğru diyosun yapma yani ben çok mağdur gördüm isim gereği saçma birsey
Yapmam ben kedimi aşağılamam , bu işi rahatça yapanlarla tatmin olsunlar , Allah da şaşırtmasın
Kendini aşağılamak değil bu tartışmaya açık. Bir konu bu
Bence öyle erkeklere güvenim olmadığından bu şekil düşünüyorum, doğru insanda değişir elbette , neyse sohbet için teşekkürler. İyi geceler
Sağol. Güvenmemekte haklısın ben hariç kimseye güvenme, 😄
Bu cümleyi kurandan kaçmak gerek 😂😉
Kesinlikle, 😄 ahahha
Aklın yolu bir
Gidemedin bir türlü kaptircan kendini bana, 😄
Rüyanda bile olmaz
Böyle dersen olmaz tabi, 😄