Muhtemelen trollük yapıyorsun ama ciddi ciddi nude atan çok kişi var ve nasıl cesaret ettiklerini merak ediyorum. Atılan fotoğraf anında birileriyle paylaşılıyor, kaç kişinin elinden geçiyor belli değil.
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzün gözükmediği sürece sıkıntı olmaz. Trol değil bu soru bu arada. C2 kullanıyorum çok attım özellikle oradan Instagram falan da var.
Sen söyleyince baktım birtane indırdim resimleri var insanların acaba doğru uygulamayı mı indirdim bilmiyorum. Baktımki 2-3 kız vardı geri kalan erkek sonra sildim😂
İyide güzelim bu namus bekçiliği değil ki... nude attığında ne oldu? büyük ihtimalle birileri baktı iç geçirdi tatmin oldu sonra arkasını dönüp gitti.. mesele namus ar ya da şeref olsa onu zaten takmıyorsun ama en azından erkeklere kendini meze etme kendi bedenine saygın olsun.. senin bedenin senin güzelliğin senin için kıymetli olmalı öyle sıradan öyle basit mi görüyorsun kendini? Ha öyle bakıyorsan kendine devam et sana hayatta başarılar diliyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Muhtemelen trollük yapıyorsun ama ciddi ciddi nude atan çok kişi var ve nasıl cesaret ettiklerini merak ediyorum.
Atılan fotoğraf anında birileriyle paylaşılıyor, kaç kişinin elinden geçiyor belli değil.
Yüzün gözükmediği sürece sıkıntı olmaz. Trol değil bu soru bu arada. C2 kullanıyorum çok attım özellikle oradan Instagram falan da var.
Mesleki profesyonellik seviyesine geçmişsin desene. Ava çıkana "hadi rastgele" denirdi sanırım :D
Hadi rastgele
İhtiyaç bu nd güzel gizli gizli işte
Ses ve görüntü kaydedilen cihazlar vasıtasıyla yapılan cinsel eylemlerin tatmin ediciliğinin düşük, risk faktörünün yüksek olduğunu düşünüyorum :D
Yüz gözükmüyor dedim 😂
Sesten de bi şey olmaz o kadar kalabalık ülkede sesinden mi bulacak seni adam 😂
Dövmelerim gözükür :D Beni tanıyan yüzüm olmadan da tanıyabilir :)
Onu da hallet bi şekilde aşkooo
Her eylemin ustaları vardır. Senin uzmanlık alanında benim yerim yok.
Keyfini çıkar :)
İyi geceler
Neymiş benim uzmanlık alanım
C2 de vs atıyormuşsun ya. Gizlilik ve güvenlik hakkında da oldukça eminsin kendinden. Profesyonel nude'cu gibi geldin bana :D
Doğru 😂😂
nude yerine daha çok bikinili vs foto atıyorum ben:)
Gerektiğin de attım, atarım da, atacağım da. Bu karşılıklı bir rızadır, kabuldür, güvendir ve güzeldir de...
Attım da atmasam daha iyiydi. Nude atan kız var mıymış şok oldum
Niye nude atmak iyi bir şey
Eee at bana o zaman 😂
Seni nude atmayacak şok etmelerine üzüldüm nfjxxj
Madem çok attın bi iyilik de bana yap :D yüzünü göstermesen de olur :D :D
Attıklarım inanmıyor bide video atıyorum teyit için mk
Sadece bi kişiye attım oda ne zaman istesem kızcağız görüntülü heryerini gösteriyor bana sırf hoşuma gidiyor diye e onada atalım bi zahmet 😄
Nude diyince aklıma motosiklet geliyor o kadar uzağım konuya
Her isteyene attım ortalamalardan yapılı olunca övgüyü seviyorum
Attım yüzüm görünmeden
🙈 ee ben 😳
Bir zahmet ifşa olmayın :)
Birde bana atsaydin 😓
Yabancı birisi miydi? Sevgilin miydi
Nasıl bir nude idi merak ettim da
En az 10 kişiye
Banada at 111 olsun
Ee bana gelmedii😳
Bende bende bende ingaaa
👶
Hani bana atmadın ama
kamera açtım karşılıklı yaptık
Live da güzel oluyor
evet bayaa azdırıyor
Merak ettim attığın nudeleri :)
Atmadım atandanda soğurum.
Burdan birilerinemi attın
İyi yaptın sevap kazandın
Ohoo çok bissürü
C2 neymiş alla alla
Cidden bilmiyor musun
İlk kez duyuyorum desem
Anonim sohbet uygulamasi
Öyle sohbet uygulamasında bir dünya erkek vardır bana gelmez öyle yerler
Anlık veya ses isteyebilirsinn
Baktın mı kaç kız kaç erkek var o uygulamada 🤔
100 erkek 3 kız vardır 😂
Daha fazla var 😂😂
Sen nereden attın peki c2yi bilmiyorsun
Sen söyleyince baktım birtane indırdim resimleri var insanların acaba doğru uygulamayı mı indirdim bilmiyorum.
Baktımki 2-3 kız vardı geri kalan erkek sonra sildim😂
Keşfeti yenilemen lazım 😂
Doğru olanı mı indirdim hesap 30 gün sonra kapanıyor keşke indirmeseydim😬
Connected2
Bütün abazanları görmüş olduk 😂
Erkek olarak ben bile attım :D
attım elbette ama burada değil yabancı sitelerde
Arkadas buldukxa atarım
Şeyimin resmini atmıştım
Bana atmadın ama
Kullanıcı adın neymiş c2de
Verirsin hadi ya
bize de at bari hahahaha
Bir bana atmadin ya 😓
Hiç atmadım
Konuşabilir miyiz?
Merak ediyorum seni 🤣🤣
Hiç sevgilim olmadı ama bazen kızlar soruyo penisin kaç cm diye isteyen olursa atıyorum 😊
Sünnetli olup olmadığını merak eden oluyor
Hahw kime kız
Hayurrr
Nude ne ki?
Çoook
Hayır 😈😁
Çok attım
Bsna hiç atan olmadı
Az attım 😄
Atana attim ben de
Aferin sana
Namus bekçileri uzaklaşabilir mi
İyide güzelim bu namus bekçiliği değil ki... nude attığında ne oldu? büyük ihtimalle birileri baktı iç geçirdi tatmin oldu sonra arkasını dönüp gitti.. mesele namus ar ya da şeref olsa onu zaten takmıyorsun ama en azından erkeklere kendini meze etme kendi bedenine saygın olsun.. senin bedenin senin güzelliğin senin için kıymetli olmalı öyle sıradan öyle basit mi görüyorsun kendini? Ha öyle bakıyorsan kendine devam et sana hayatta başarılar diliyorum..
Amaç o zaten kalıcı bir şey aramıyorum. Geçici tatmin edecek kişiler olsun yeter. Herkes önce kendine baksın. Kimse temiz değil.
Nerden attın?
Bana neden denk gelmedi ki
Yapmam öyle seyler
Ee bana gelmedi ama😳
Hayır
Kişiye göre evet
Attim
Ciddi olursa atiyorum
Hngi knuda?
Bana da at
bana atmadın 😅
Şimdi atalim ya