24 yaşındayım asla cinsellik ilgimi çekmedi zaten cinsellikte yaşamadım hiç hayatim boyunca
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılmaalesef çok kötü bir durum. Çok yapmak gibi hiç yapmamak da ciddi sorun maalesef. Bu sende cinsel soğukluk olduğunu gösterebilir. Çünkü normal de kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır ve bu isteğin de bastırmakta ciddi zorlanırlar. Senin cinsellik istenmemen eğer uzun vadede evlilik gibi bir planım varsa çok ciddi orgazm sorunu olarak sana döner, maalesef.
011 Yorumla
Soran1 yılÖnceden de soğuktum ama hastanın iğnesi battı parmağıma yanlışlıkla bulaşıcı hastalık riski yüzünden korkuyorum şimdi de aşırı travmatik süreç yaşadım o donem
Cevap sahibi1 yılAaa oda etkili olmuş ama. Misal yakışıklı bir erkek görünce hiç etkilendiğin olmuyor mu?😊😊
Soran1 yılSevgilim var ama bilmiyorum düşünce olsa bile düşünce de kalır en fazla ilerisi olmaz bende
Cevap sahibi1 yılSevgilin ile hiç yakınlaşma olmuyor mu peki 😊😊
Cevap sahibi1 yılO an ne hissediyorsun?
Soran1 yılOlmuyor ki olsa cinsellige girmez ben geri çekerim kendimi
Cevap sahibi1 yılBen aşırı demiyorum, az da olsa yakınlaşma olmuyor mu? Tabii senin kontrolünde
Sanırım biraz muhafazar bir insansın değil mi !
Soran1 yılDinden uzağım muhafazakar değilim sadece geçmişte çocuk ignesi battı parmağıma sağlık çalışaniyim bulaşıcı hastalık riskini düşüncegim diye psikolojim. bozuldu
Cevap sahibi1 yılTamam. Senin durumun daha farklı. Sanırım insanlardan uzak durmaya çalışıyorsun, belli ki? Bilinçaltında maalesef olumsuz telkinler oluşmuş ve ancak bunu da ancak üstüne giderek yenersin canım
Soran1 yılSevgilim var evlenmeyi düşünüyoruz ama korkuyorum işte
Cevap sahibi1 yılAma bunu yenmen lazım. Yoksa evlilikte ne yapacaksın. Eşin isteyince yatakda hareketsiz durum eşinin işini bitirmesini beklersen sen hiç zevk almasın. Sen zevk almadığın için eşin de hiç zevk almaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
1 yılEn iyisi dakın bulaşma zamanı gelince ne oluyorsa oluyor zaten hiç yoktan derdin yok şu an
011 Yorumla
Soran1 yılYok ya 13 yaşında çocuğun iğnesi battı parmağıma takıntı yaptım psikolojim bozuldu şu an zaten
- 1 yıl
Cocugun iğnesi derken
- 1 yıl
Diğer yorumlardan okudum
- 1 yıl
Kan tahlilinde vs gözükmüyor mu bir durum varsa
Soran1 yılGözüküyordw çocuk bulaşıcı hastalıklar ile ilgili test yaptırmamış ki 13 yaşında çocuk sonuçta hiv olmaz zaten karaciğer değeri de normaldi zaten
- 1 yıl
Sen kan testi yaptırsan bir terslik var mı diye
Soran1 yılNormal hemoglobin düşüklüğü var hepatit konusunda da koruyuculugum var hivde negatif çıktı 3 ay sonra yine vereceğim kuluçka dönemi var
- 1 yıl
Hastane personelinolmanın faydaları var
Soran1 yılOlsa ne olacak ki çocuğun iğnesi beni bitirdi psikolojik olarak kaç haftadır
- 1 yıl
Riskli bir duru yaşansa hemen müdahale edilirdi
Soran1 yılEvet o da var değere baktılar sıkıntı yok dediler çocuk 3 yerde muayene olmuş illa birinde görürlerdi bulaşıcı hastalıgi olsa
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılNormal değil bence hiç orgazm boşalma hissi yaşamadın mı rüyanda da olsa bile
04 Yorumla
Soran1 yılHayır geçmişte evlendigim zaman yaşarım diyordum sağlık çalışaniyim çocuk iğnesi battı parmağıma aşırı takıntı yaptım psikolojim bozuldu şu an biraz
- 1 yıl
şu an tamam moral bozukluğu olabilir ama öncesi nasıl dı
Soran1 yılOndan önce evlendikten sonra olur diyordum ama evlilik öncesi sıcak bakmıyorum hiç bir zaman o olay yüzünden komple korkuyorum
- 1 yıl
Yani ilk ilişkide acı olacak biraz ama bu durum mastürbasyon yapmana engel değil ki cinsel isteğin olmuyor mu hiç
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal illa yapacaksın diye bir şey yok en güzelini yapmışsın hiç bulaşma
12 Yorumla
Soran1 yılEvet zaten ilgimi çekmiyor cinsellik konusu
Cevap sahibi1 yılNe güzel işte kumar gibi zaten bi ilgini çekince battıkça batıyorsun
Aman boş ver yapınca ne olacak sanki
02 Yorumla
Soran1 yılBende bilmiyorum bazıları diyor sağlıklı falan diye de 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsel isteğin az senin. Ama senin gibi sevgilim vardı, sonunda fena azdırdım onu 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bazıları yapmaz normaldir
00 Yorumla
1 yılÇocuk iğnesi ne ya
05 Yorumla
Soran1 yılHasta çocuktu iğnesi battı
- 1 yıl
Ne olur yani
Soran1 yılBulaşıcı hastalıgi varsa bana da bulaşır hepatit olmazda koruyuculugumiz var ama hiv bulaşma ihtimali var ne kadar çok düşük olsa da Allah tan çocuktu hasta büyük olsa falan iyice psikiytari kliniğinde yatardım
- 1 yıl
Sen de hastasın yani
Soran1 yılHayır değilim psikolojik travma kaldı
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılDeğil
09 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Aseksüel falansın sanırım En kötü lise çağlarında istek gelmesi lazım
Soran1 yılHayir evlendikten sonra cinsellik düşünüyordum ama bana çocuk hastanın iğnesi battı sağlık çalışanıyım o da travma kaldı bende bulaşıcı hastalık riskini düşünmekten aşıri takıntı yaptım psikolojim bozuldu
- 1 yıl
Geçmiş olsun olur öyle şeyler ya sizin meslekte çok takılacak bir şeymiş gibi durmuyor uzaktan
Soran1 yılMeslektaşlarima da oluyor ama ben gibi takıntı yapmıyorlar 13 yaşında çocuğun iğnesi hayatımı bitirdi
- 1 yıl
Psikolojik yardım al bence
Soran1 yılAlacağım mesela size batsw ben kadar takmazdiniz birde çocuktu hasta daha rahat olurdunuz
- 1 yıl
Bir dakika takmazdım
Soran1 yılBana da öyle olmam lazım meslektaşlarım çokça yaşadı benim ilk kezdi deli gibi oldum birde bulaş riski çok düşük mesela
1 yılEmin misin bence değil?
014 Yorumla
Soran1 yılEminim kendimi biliyorum mal değilim sonuçta
- 1 yıl
Ya ne bilim hiç denemez mi insan yaptin mi peki merak etmedin mi
Soran1 yılHayir ilgimi çekmedi cinsellik hiç
- 1 yıl
Şimdi cekiyo sanirim sorduğuna göre
Soran1 yılHayır iyice soğudum hasta iğnesi battı parmağıma aşırı travmatik bir süreç yaşadım bulaşıcı hastalık riski yüzünden korkuyorum şimdi de zaten
- 1 yıl
Hikayen ilginç dinlemek isterim değişik yani
Soran1 yıl13 yaşında çocuğun iğnesi battı parmağıma yanlışlıkla bilmiyorum herkes sıkıntı olmaz dedi falan ama çok araştırma yaptım takıntı yaptım şu an da uzak duruyorum hivden çok korkmuştum özellikle
- 1 yıl
Hiv bulaşır diye mi yapmiyosun
Soran1 yılEvet çok korkuyorum 13 yaşında çocuğun iğnesi hayatımın içine etti çocukta hiv de olmaz zaten ama benim takıntım yaktı beni
- 1 yıl
Yani aslinda üzücü olmuş ya
Soran1 yılEvet bu iğne batması öncesi evlendigim adamla yaşamak istiyordum ama o olay yaktı beni
- 1 yıl
Şimdi peki
Soran1 yılİğne batması sonrasi iyice kapattım o konuyu 13 yaşında çocukta hiv olur mu sizce bilmiyorum aşırı takıntı yaptım ben psikolojim bozuldu
- 1 yıl
Konuşalım istersen
Bence değil.
01 Yorumla
Soran1 yılNeden
1 yılBiraz garip acikcasi
017 Yorumla
Soran1 yılNeden ki cinsellikle ilgili ilgimi çekmiyor bir şeyler
- 1 yıl
Yani tamam cinsellik yasamaman güzel bunu tebrik ederim ama hani evlenirsen eşin isterse ve sen uzak durursan gene o zaman sıkıntı olur
Soran1 yılSağlık çalışanıyim geçmişte hasta iğnesi battı parmağıma aşırı travmatik bir süreç yaşadım şimdi de uzak duruyorum cinsellikten geçmişte de uzaktim ama olaydan sonra iyice soğudum
- 1 yıl
Parmağına sağlık iğnesi ile cinseligin ne alakası var onu anlamadım :/
Soran1 yılBulaşıcı hastalık riski yüzünden korkuyorum
Soran1 yılBiraz da takıntılı bir yapım var maalesef sağlığımdan oldum aşırı stres ve takıntıdwn
- 1 yıl
Eşimle yaşadıktan sonra bulaşıcı hastalık riski yok ki
Soran1 yılAşırı kötü travma kaldı olmasa bile takıntı yaparım ben yardım almam gerekiyor bunu da biliyorum
- 1 yıl
Böyle düşünürsen evlilik sürdüremezsin. Kocan senden sıkılır. Bu erkek içinde geçerli aynı şeyi erkek kadına yapsa o kadın boşanır yani
Soran1 yılBiliyorum zaten yardım alırım ama çok kötü bir döngü yaşadığımı ben biliyorum bir kere bile cinsellik yaşamadım cinsellik ile ilgili hastalıga bulaşma riski vardı bir küçük hatam yüzünden
- 1 yıl
şu an yok ama hastalığın biraz rahat ol. Hayatına birini alacaksın eveleneceksin illaki öleceğiz eşine sevdiğine. ailene kendini ada ve biraz bu korkuyu aş. Hayatına giren kişide bunu aşmanda sana yardımcı olacaktır 😊
Soran1 yılSevgilim var evlenmeyi düşünüyoruz ama korkuyorum bulaşıcı hastalık riskinden çok kötü bir döngü yaşadım ölü gibiydim intiharı bile düşündüm o dönemde
- 1 yıl
Hayırlısı olsun öyle düşünme bak ne güzel sevgilimde var daha ne olsun
Soran1 yılBilmiyorum ama çocuk ignesi psikolojimin içine etti maalesef takıntı yapa yapa bozdum psikolojim8
- 1 yıl
Rahat ol biraz hayatın keyfine var
Soran1 yıl13 yaşında çocuktw olur mu sizce hiv
- 1 yıl
Olmaz bence
Napıyorsun sen ya
02 Yorumla
Soran1 yılNeden illa zorunlu mu canım istemiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılNormal
00 Yorumla
1 yılKapalimisin
012 Yorumla
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Sevistin mi hic
Soran1 yılHayır tabi i8
- 1 yıl
Niye ki
Soran1 yılBoş geliyor yani gereksiz bana göre
- 1 yıl
Yas kac senin
Soran1 yıl24 yaşındayım
- 1 yıl
Nerede yadiyorsun
Soran1 yılİzmir
- 1 yıl
Hic sevgilin olmadi mi
Soran1 yılOldu şuanda sevgilim var zaten evlenmeyi düşünüyoruz ama bana çocuk hastanın iğnesi battı parmağıma sağlık çalışaniyim aşırı kötü etkiledi psikolojimi olay
- 1 yıl
Himm
Gizli Üye(36-45)1 yılValla helal olsun
04 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim haftada 2-3 benim duramıyorum
Soran1 yılBen 24 yaşındayım bir keee bile denemeye kalkmadim hiç ilgimi çekmedi cinsellik
Cevap sahibi1 yılBenimde tam tersi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler