şu an biraz libidom yüksek gibi regl dönemindeyim ne yapabiliriz klima falan açsam fayda eder mi?
Lütfen sapıkça şeyler yazmayın
şu an biraz libidom yüksek gibi regl dönemindeyim ne yapabiliriz klima falan açsam fayda eder mi?
Lütfen sapıkça şeyler yazmayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bende seningibiyim ve artik evlenmek istiyorum libidomhep yuksek ve mastra yetmiyir aryik karimla yasamak istiyorum sakincasi yoksa sizi tanımak isterim
Ben 3 4 yıldan önce evlenmek istemiyorum yaşım daha 20
Bekleeim istersen seni sevili oluruz 3 sene
Yaşın kaç ki
27 soeun olur mu
Büyük gibi
Bence normal
Tamam tanışalım
Onhalde gorumur yapaymmi
Attım
Hanımefendi klima içine mi üfleyecek yani dokunmazsan o yavruya seni rahat bırakmazki az sevilmek istiyor sev sende biraz
Gerçekten kendinle gurur duy ve kesinlikle mastürbasyon bulaşma alışkanlık yaparsa çok zarar verir sana kalk bir soğuk duş al abdest al geçer ve yat sonra iyibbirsey değil mastürbasyon
Haklısınız
Burdakilere de dikkat et elini verirsen kolunu kaptirirsin
Haklısınız yok amacım zaten iletişim kurmak değil sadece çözüm bulmak ama pek mantıklı cevaplar gelmiyor
Bence sen bir euzubesmele çek ve yat burada akli selim pek birilerine denk gelmezsiniz
Doğru
Kızartma türü yemekler yemeni öneririm. Libido düşürür. Patlıcan kızartması önerilir. Yalnız kalma ek olarak.
Okşayarak başla p*rno izle sonra sulandigini yandığını göreceksin sonra birine ver içine girsin ciksin
Kendine meşguliyet bul
geceleri bol bol kitap oku uykunı getirir.
Canım mastürbasyon dene. İstemiyorum dıyosan da banyo yap iyi gelir
Önce bi trol mü dedim ama Klima açsam dedin ya kesinlikle trol olamazsın
Değilim
Bence mastürbasyon yapmanın zamanı gelmiş. Nasıl yapılacağını istersen anlatayım sana
Neden yapmıyorsun ki önce bunu söyler misin?
?
Hey
Günah
Ham sofu seni
Sohbet etmek iyi gelebilir stresini alabiliriz ne dersin?
mastürbasyon yap o zaman
Duş al yat uyu boş ver
Bence yüzeysel yap benle
Bence en iyis yap ve rahatla
Klima değilde üzerindekileri çıkar bence
Konusmak iyi hissettirmi
mastürbasyon yap
Balkona çık
Yastığa sürtün
Klima aç serinle