Sizce bunun sebebi kızlarında gizli klasörü olmasımı yoksa çok beğendikleri içinmi ss alıyorlar?

The_boxer sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Saklıyorum ben. Ama dikkat et kızlar da başkalarına atıyor. İstemiyorsan ekran görüntüsü almasına müsaade etme. Bi kız arkadaşım vardı. Hep paylaşıyordu benimle üstüne bide yorumluyordu.
Bende olanları da aslında silebilirim ama üşeniyorum
Yok ben azmıyorum bile 😊
Beni etkilemiyor pek. Bu güne kadar belki 50 kişiyle yaptım sadece 2 kişinin ki etkiledi. Onlarla da aylarca konuştuktan sonra. başta hoşuma gitmiyordu. Ama bakıp boşalmam ben ona. Video lazım boşalmam için.
Senin konuştuğun boşalabilir bakarak. Ama aynı resime bakarak da kaç defa boşalabilir ki? Ben baktığım videodan bir daha etkilenmiyorum.
Hic benlik degil hosuma da gitmiyor boyle orasini burasini gondermeler. Ondan sonra neden guvensizlik var bu yuzden var iste. Ha gidip yatmissin ha sexting yapmissin hepsi ayni.
Bence musade etme böyle biseye alıyosa da sen ekran goruntusu alıyosun diyip yollama kimseye güven olmaz bu devirde ne yapacağı ne belli
Bende aldım ama çok güzeldi başka erkek de yoktur onun gibisi sonrasındada ona bakıp hayal kuruyorum ben beğendiğim için ekran görüntüsü alıyorum😍
Güvenmiyorsan bi daha gönderme
Yüzün görünmüyorsa sıkıntı olmaz
😊😊🙏🏼
@seda2121 yo değil girişken birisi
Hiç yapmadım almadım da bilemicem bende yok 😬
Yooo istesem yapardım niye üzüleyim
Pis pis sırıtma o emoji benim için 😂
Yapsam yapardım ondandı 😂😂
orgazm icin alirdim ekran goruntusu
siliniyor
Alırım
Erkekler aliyomu