Güncellemeler
+1 yıl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her taraf istekli karı mı doldu yoksa yeni nesil sadece daha çok mu konuşuyor?
90 modellerde yok bu +2k da herkes istekli noluyo la
Ben kimle evlenicem oğlum? karımın sexting falan yaptığını şu an hayal edemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karı ne? Ne ya karı? Siz bu kafayla bir arpa boyu yol alamazsınız
İstekli karı ne? Ne yazdığını bile bilmiyor
@YeYeYeÇıtırÇıtır Hahhahhaha
Gece gece öyle güldüm ki
Artık ne kadar sinirlendiysen konuşur gibi yazmışsın
Yüzünün şeklini bile hayal ettim
Bomboşsunuz
Bana ne diyon
@yeyeyecitircitir yazmış ne yazmışsa
Ben onun tepkisine güldüm
Oyy full paket yeyeyeçıtırçıtır
Rezil bir insansın. Cidden mide bulandırıcısın. O kadar acizsin ki hakaret duymak için ikidir kışkırtmaya çalılıyorsun. Seni tiye almayıp yorumlarını kaldırmamı yediremedin
Yapma ya velete bak hele şu an aciz oldum bak
Sen kimsin la seni kaale alsam yorumunu kaldırırım ezik
Hakaret ederek bir halt olduğunu sanman komik. Sen de ne kadar ucuz bir şey yaptığının farkında olduğun için gizli üye olarak soruyorsun. Biraz cesaretin olsa gizlenme gereği duymazdın
Kızım senin tahtaların mı eksik? Rezil mide bulandırıcı deyince gül mü atacağım? Hakaret hakaretle karşılık bulur.
Karı kelimesini aşağılamak için kullanan birine ben de gül atacak değildim.
karı kelimesini aşağılamak için kullanmadım.
Abi bazı şeyleri yutacaksin bu sefer evlendiğin kadın sana yalan söyleyecek yapmadım diye sonra da yapmış çıkacak üzüleceksin boş ver o yüzden
ne yutucam be bacım konuşmuyorum bu kadar
Bacım ne abi ayıp oluyor
Huruzbularla konuşmuyorum yazdım bacım diye çevirmiş
Abim sekstingi bırak tokmaklanmadık yeri kalan hatun var mı onu düşün neler yapıyo şimdi liseliler bile bi bilsen kafayı sıyırırsın
Valla et pazarı olmuş her yer
sen yaptıysan karin da yapmış olsun nolcak?
Yapmadım?
Ben yapiyom cokta güzel mis
afiyet bal şugar olsun yarasın paşama
12 yaşımda yaptım ilk sen düşün
Helal kankam madalyanı boynuna mı takalım an4l plug şeklinde arkadan mı monteleyelim
👍🤌🫠
@hıkkıdık Sen biye kudurdun mk
Off çok kudurttun beni ya napsak ki lan deli misin zırto 12 yaş ne altına işediğin yaşlar sidikli
şu an 15 yaşında olmayasın
Ben niye düşüneyim kocan düşünsün yazık.
Bende 15 yaşında yaptım 13 yaşıda bi kızla ilk...
Su an yas kac
Sen yapıyorsan o da yapar bal gibi
yapmadım.
Kurban ol. Sana mi girdi
iğrenç la kaç kişiyle konuşmuşundur yazık kocana bu dudaklar mide bulandırıcı başka bir şey değil
Yav he he kesin öyledir ezik bakir. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş kaç yaşına gelmişsin hala bakirsin. Sefil hayatınla sana mutluluklar
Eziksin oğlum üstünden geçen geçene olmuş yazık ama sana değil sen eğlencene bakıyorsun kocana yazık adam da karım var sanacak halbuki ondan önce herkes gördü
Tabi canım ben bu işleri görürken bacın da yanimdaydi tabi oradan biliyorsun. Beynine tükürdüğümün saalağı millet artık aşmış anal vajinal oral yapıyor sen gelmiş sexting diyorsun. O kadar düzgün, ağır bir adamsan bu sitede ne ariyorsun
Hadi işine bak bulaşık
kendin dedin ben üstüne eklemedim 1 millet aşmış diye huruzbu olman gerekmiyordu 2 evet o kadar düzgün ve ağır bir adamım bu sitede zaman öldürüyorum + trol soru soruyorum bu sorduğum soruysa gördüğüm iğrençlikler üzerine soruldu.
Ben temizim kocana da sen anlatmazsın bulaşıklarını aşkım millete mazeme oldum diyemezsin
Ben orspu değilim. Kalbinde fesatlik olana orspu denir. Kalleşlik yapana orspu denir. Namus sadece bacak arasından ibaret değildir. Bırak bu işleri. Senin gibi çok var gizliden ahlak bekçiliği yapıp da özelden yemediği nane kalmayan. Kimin ne halt yediğini nerden bilicez? Ortalığa dökülmeyince namuslu oluyorsunuz hepiniz
"2.
MEC.
para karşılığı olsun olmasın birçok erkekle düşüp kalkan, kolay elde edilen, kötü ahlaklı kadın." kalbinde fesat olana kötü kalpli falan denir. yukarıda huruzbunun tanımını verdim.
Ahlak bekçiliği yapmıyorum bir nane yediğim de yok kendimden eminim. Karşılaştığım her kızın sapur supur çıkması sonucu bir isyan sorusuydu o kadar.
Orspu sensin dil orspususun. Ayrica kocam bakir mi olacak neyin boşunu yapıyorsun? Aile kurumunu erkekler bitirdi kızlar da düzene ayak uyduruyor. Senin gibileri de is tutamayinca kuduz olup sağa sola saldiriyor
Hemcinsine gücün yetmiyor kızlara sallıyorsun. Çifte standart.
Pislik
Yapmadım
Sen zaten ayrı bişeysin
Nasıl anlamadım 😄
bakıcam hesabına şu an müsait değilim ama hatırladığım kadarıyla sapur supur yorumları olan birisiydin +18 konularda
O konularda bilgiliyim sayılır
Nerden bilgilisin bacım?
O nasıl soru la. Yapmadığın halde etraftan okuyup araştırdığımız şeylerle de bilgili olunabilir bunda bi sorun göremiyorum?
tamam görme