Giyinik halde, görmeden ama dokunup okşayarak hissetmenin tadı başka.. 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çırılçıplak olmak kendi başına beni cezbetmek için asla yeterli bir faktör değil. İnsanların zihinlerini soymak, tutkularına dokunmak, zaaflarını bulmak çok daha çekici ve cazip. Keyifli geceler.
Cazibe ve seksepaliteyi artıracak kıyafetlere ara ara yer verilmelidir. Partneri daha çok şehvetlendirecektir bu durum anın hazzını yaşarken dokunmak istediği noktalara ulaşmak için onlardan nasıl kurtulmak için uğraştığını görmek keyifli olur. Tabi nasıl kurtulacağı ona kalmış👒
Hafif kıyafetler lezzetli yapar. Gömlek, jartiyer, hafif sıyrılan tanga, topuklu ayakkabı vazgeçilmez bence...
Teşekkürler
Salt çıplaklığın hiçbir çekiciliği, gizemi yok. Mutlaka ufak tefek bir şeyler olmalı...
Tüm eig'ler için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim tümü için..
Cevap
19Cevap
Selam,
Çıplaklığı tam olarak sevmiyorum tabii tam giyinik olmak değil ama en azından 1 parca kıyafet olması bana daha cazip geliyor.
Ara ara quicki diye tabir ettigimiz olay eglenceli olur aslinda.
Neyse gece gece sokmayin aklima. Uyuycam.
Yarı çıplak ve izlenilmek daha haz verici oluyor. Kafama göre partner bulamadım bir türlü. Hepsi ergen kafada. Yok haram yok günah yok ayıp.
Doggy deyken tangayı sıyırmak ve sütyeni çekmeye bayılıyorum. Jartiyer tarzı bişey varsa o da kesinlikle daha fazla tahrik eder.
Portakali soyup yemek nasıl tatlı ise iç giyimde öyledir ben soymak isterim o an 😎👍
Hiç bilmiyorum hayatımda ne seviştim ne seks yaptım.
#Bonjour
Tek bir parça kıyafet kalmamalı ama ışık loş olmalı yani yine görmemek gerek
Bence kadının hafif giyinik olması her zaman daha seksi ve etkileyicidir. Salt çıplaklıkın çok seksi olduğunu düşünmüyorum. Biraz gizem ve estetik çok büyük heyecan katar bence 😉
Yavaş yavaş soyunulur zaten
Bence çırılçıplak olmak gerekiyo dokunmam gereken yerlere engeller olmadan ulaşmalıyım
İç çamaşırı ile geliyorum kocam kulodumu çıkarıp oral yapıyor bu çok zevkli sonrasında ciplagiz dokunmak oksanmak çok güzel geliyor bana
Arası. Yavaş yavaş... 😎
Giyinik başlayıp çırılçıplak bitmeli..
çırılçıplak o vücuda eleyip dokunmak hiss etmek başka giyink elemek başka ama kişiden kişiye değişir fantaziler
Yarı giyinik olunmalı bence ilk
Erkek çıplak kadın yarı çıplak olabilir
Giyinik başlamak daha iyi 👍
Giyinik olmak. Yavaş yavaş soyarak keşfetmek.
Giyinik olup sevişerek soyulmak..
Çıplak ama kocam soyacak yavaş yavaş öperek
👍
Giyinik başlayıp çıplak bitirmek 🤣
Yerine göre değişiyor
O anki ruh haline göre
Çıplaklığın rahatı başka ama
Yavaş yavaş çıplak olacaksın
Az Giyinik
Çıplak olmak
yarı çıplak
Tabiki elbisesiz
Çırılçıplak olmak
Bırak ta seni karşındaki soysun. Yavaşça ya da çamaşırlarını parçalayarak.
giyinik utanırım ben
yarı giyinik
çok film izleme :)
çok izlemiyorum
hayallerinde tutkulu mu yaşıyorsun peki önsevişmeyi
yesss
daha çok hayal bazen video ile mast yapıyorum diyorsun ama ne kadar tutku ve istek seviyen yüksek kendini test ediyor musun?
Giyinik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?