Sevişmeye giyinik başlamak mı, çıplak başlamak mı daha güzeldir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selam
Tam olarak belli bir şey söyleyemem ki değişir bu ayrıca çıplak olarak nasıl başlayacaksın ki mesela ilk önce duşa girersin çıkarsın belki sonra duştan çıkınca herhangi bir arzu gelir ondan sonra çıplak bir şekilde belki olabilir ilişkiye girilebilir ama bence giyinik olması daha iyi ön sevişme sırasında yavaş yavaş partnerinin soyunmasına yardım etmek soyunurken heryerini öpmek ki kokusunu içine çekmek.
#perso
Giyinik başlayıp, her bir parça giysinin teker teker çıkarılması, ya aheste aheste davranmalı sabırsızlandırarak ya da bir anda parçalamalı.. Keyifli geceler..
Teşekkür ederim..
🌻
🙏🙏
AKtivitenin başında giyinik olmak kadar kışkırtıcı olan bir şey yoktur
Ama sonraki rauntlar için çıplaklık daha tahrik edici
Cevap
17Cevap
Giyinik tabi, kıyafetlerini çıkarmam, onunda aynı şekilde benim kıyafetlerimi çıkarması ve özellikle iç çamaşırı dişlerimle çıkarmak hoşuma gidiyo.
Giyinik daha iyi fantezi meselesi her zaman çıplak şey edilmez yarı çıplakta güzeldir 😂 insan sıkılır hep aynı hep aynı.
Tabiki giyink baslamak tercihim kadınımı kendim soymalıyım tutku ve sehvet ile...
Kesinlikle giyinik olması lazım. Ön sevişmeyi giyinik halde uzatabildiğimiz kadar uzatmayı isterim.
Giyinmezsen adam direk çıkarır saplar sevişmez bile türk erkeği öyledir
ikisinin zevki de çok ayrı bana göre. bazen giyinikken seks yapmak bile daha tahrik edici oluyor
Giyinik tabi ki. Çıplaklık estetik değil. Tamamen çıplak olmak da hoşuma gitmez.
Giyinik başlayıp her anın tadını çıkarıp hazzını yaşamak lazım. Yavaş yavaş gidip sonradan gaza basılabilir.
Çıplak başlamak bana hiç heyecan vermiyor 😉
Kim nasıl istiyorsa öyle güzeldir herhalde
Giyinik kendim soymayi tercih ederim
Giyinik opusmeyle başlamalı.
Bu mekana ve kişiye göre değişir.
Giyinik daha haz verici
Haklisin gizlisi daha zevk veriyor değil mi.
Giyinik
Giyinik🙈
giyinik başlamak
Giyinik baslamak
Giyinik baslanir
Giyinik
Jartiyerle
Giyinik
Tabiki giyinik hava haz verici ve güzel olur
Giyinik
Benim soymam lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?