Cinsel Yaşam Sürtünme kıyafetli mi kıyafetsiz mi daha zevk verir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Her ikisi de güzel ama kıyafetlide daha çok haz aldım sanki peki sizce Sürtünme kıyafetli mi kıyafetsiz mi daha zevk verir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kiyafet olmadan korku endişe olabilir, ama kiyafet varken daha rahat olursun, o nednle kıyafetli daha haz verici olabilir, tabi bakireyse yapan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla cesaretyada +1 yıl Sadece çamaşırla yalamayı denemelisin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İç çamaşırı abartılı dantelliyse tahriş ediyor. Kıyafet yokken de tehlikeli olabilir, ama zaten kulotluyken de gelen sıvı sayesinde yok gibi oluyor 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Bence et ete deymeli ama kondom da olmali kondom olacaksa da kiyafetsiz olmasina gerek yok gibi kiyafetli ciplak olsun 1 0 Yorumla
mertburak01 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ufak bir iki parça olabilir tamamen çıplaklıktansa ilk başta iç çamaşırları sevişme esnasında biraz kalmalı bence 0 0 Yorumla
erkannclkk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kıyafetsiz klitorisini sürttür penise uçmazsan newtona saygındandır. 0 0 Yorumla
Fafof_360 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kıyafetsiz olabiliyorsan sürtünmeye gerek yok zaten 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Kiyafetleri cikar kirlenmesin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha bir dahakine artık 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnce çamaşırls çok zevkli 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Taytla denemiştim Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kadınlar çoğunlukla surtunmekle daha fazla zevke geliyor 0 0 Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. İnce şeyler varken 4 3 Yorumla Soran +1 yıl İç çamaşırı mı yoksa Yorumla SeymaXxx5 +1 yıl Olabilir tabi Yorumla Soran +1 yıl Peki senin kastettiğin neydi Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. kiyafetli daha cok zevk verir 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Kıyafetsiz kıyafetle hissetmeyorsun bile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ikiside harika ya 4 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet qma kıyafetle daha çok zevk almıştım Cevap sahibi +1 yıl Bende o sertligi bacak aramda hissetmek korkmadan iyice yakinlasmak falan harikaydi Soran +1 yıl Demi ya kalbim ağzımda hissediyorum o heyecanda 🙈😍 Cevap sahibi +1 yıl Ay insallah en kisa zamanda yine sevgilim olur hahaha Cevap sahibi +1 yıl Canim istedi Soran +1 yıl Deme ya benimde 😔 soru mu begenir misin
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. iç çamasırlı 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Keyifli tabiki 😄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kiyafet olmadan korku endişe olabilir, ama kiyafet varken daha rahat olursun, o nednle kıyafetli daha haz verici olabilir, tabi bakireyse yapan
Kesinlikle
Sadece çamaşırla yalamayı denemelisin
İç çamaşırı abartılı dantelliyse tahriş ediyor. Kıyafet yokken de tehlikeli olabilir, ama zaten kulotluyken de gelen sıvı sayesinde yok gibi oluyor
Bence et ete deymeli ama kondom da olmali kondom olacaksa da kiyafetsiz olmasina gerek yok gibi kiyafetli ciplak olsun
Ufak bir iki parça olabilir tamamen çıplaklıktansa ilk başta iç çamaşırları sevişme esnasında biraz kalmalı bence
her ıkısı de guzel ama sadece kılot ııle daha keyflı
Kıyafetsiz klitorisini sürttür penise uçmazsan newtona saygındandır.
Kıyafetsiz olabiliyorsan sürtünmeye gerek yok zaten
Kiyafetleri cikar kirlenmesin
Ahaha bir dahakine artık 😅
İnce çamaşırls çok zevkli
Taytla denemiştim
Kadınlar çoğunlukla surtunmekle daha fazla zevke geliyor
İnce şeyler varken
İç çamaşırı mı yoksa
Olabilir tabi
Peki senin kastettiğin neydi
İkisini de dene tarafını seç fsdf
Kıyafetli bambaşka güzel
Kıyafetli daha güzel
Bencede
kesinlikle et ete değmeli
Çok fenasın olan var olmayan var
kiyafetli daha cok zevk verir
Kıyafetsiz kıyafetle hissetmeyorsun bile
Kiyafetle bir şey hissedilmez
Sadece kilot kalsın üstende
En iyisi Çelik tencere varken oluyo
Ikiside harika ya
Evet qma kıyafetle daha çok zevk almıştım
Bende o sertligi bacak aramda hissetmek korkmadan iyice yakinlasmak falan harikaydi
Demi ya kalbim ağzımda hissediyorum o heyecanda 🙈😍
Ay insallah en kisa zamanda yine sevgilim olur hahaha
Canim istedi
Deme ya benimde 😔 soru mu begenir misin
iç çamasırlı
Gel ikisini deniyelim.
Kıyafetsiz
Et ete değecek
Keyifli tabiki 😄
Kıyafetsiz
İncemiydi
Kız sorusu cevap yok