Bence çok kullanışlı görünüyor bir sürü pozisyonda rahatça seks yapılır. Tantra koltuğu diye bir site var 3 çeşit fiyat var 1180,1600,3540 🥰🥰🥰Seks koltuğu...Mesela örnek pozisyonlar..
Yatak odama seks koltuğu almayı düşünüyorum DAHA ÖNCE DENEDİNİZ Mİ? Detaya gelin HARİKA DEĞİL Mİ?
Ben doğallıktan yanayım. Daha çok sert ve beni kaldırabilecek alanları tercih ediyorum. <3 Bazen üç kız evimizde içkilerle sevişmeye başlıyoruz. Bazen patronuma köle oluyorum. Hep bu durumlarda yatak veya beni benden alacak pozisyonlar için bazı yerlere tutunmak zorunda kalıyorum. Tutunmasam da onlar bir şekilde tutturuyor. <3
İşte bu güzel ama çok hazır herşey tatlım ya seks biraz zorlu olucak ya girmicek dur şöyle dur böyle diye ugrasican kapı calicak aaa cam açık kalmış diycen aksilikler olucak bu çok kolay seks bana göre değil gibi ama hiç denemedim bilemem alınca ödünç versene🤣🤣
Ev içinde sabit kalarak seks yapmak bana göre değil. Evin birçok noktasını kullandığım için tantra koltuğu da bu mekanlardan sadece biri oluyor. Ekstra bir özelliği olmuyor.