Mesela benim kocam cokkk bağırınca ağzımi kapar bu bizi cok etkiler sizin var mi bu tarz yatakta yaptığınız özel seks oyunları gibi şeyler?seks oyunlarıyatakta oyunlarfanteziler
Yatakta yaptığınız özel bir seks oyunu var mı? Tavsiyeler?
onu bağlayıp önce gözlerinden, burnundan ve dudaklarından başlayıp heryerini öpüp tek tek ilgilenirim ve saçlarını okşarım. kendisi isteyene, yalvarana kadarda birlikte olmam sonra ellerini açıp kucağıma alırım biraz vahşileşsin diye:) ya da o gün kontrolün bende olmasını istiyorsa saçlarından tutup doggy pozisyonunda yaparım.
Düzenli seks hayatım hiç omadı ikiden fazla biriyle yatmadım o yüzden net cevap veremem ama en hoşuma giden çok azdığım bir anda içimden çıkıp bacaklarımı omzuna alıp amımı sert sert tokatlamasıdır o istekle ve o uyarılmış halde canım çok yanıyor ve çok hoşlanıyorum
Tavana dübel çak. 6 Tane. Ellerini bacaklarını belini ve boynunu halatla veya zincirle kendin bağla. Sonra bu altı ipi tavandaki 6 dübelli kancalara bağla. Sonra 6 sınıda birbirine bağlayıp tek ip olarak bırak. Kalçana da külot şeklinde kırmızı kurdele bağlayıp ucunu fiyonk yap. Yere yat ve gelmesini bekle. Tek ipi de kapının önüne kadar uzat. Girdiğinde ipi çektikçe sen havaya kalkarsın. O da ipi biryere bağlar. Sonra da gelir hediyesini açar. Güzeldir zevklidir. Havada durursun bağlısındır ve kaçacak yerin yoktur güven gereklidir. Uzun sürdükçe zevklileşmeye başlar. Özledim ben de şimdi.Sen de bana yardım et de yapacak birisini buluver bari varsa bi arkadaşın falan. Saygıla, iyi eğlenceler.
ben bunu bir türlü anlamadım. Şimdi başınıza gelse kıyameti koparırsınız yok sevgiliniz yatakta yapsa ne kadar gerçekci olabilir. Hadi sevgiliniz uçuk çıktı kendine tecavüzcü süsü verip sizin hiç beklemediğiniz bir anda bunu yaptı karşı koysanız ya kalpten gidersniz ya adamı linç ettirirsiniz. Karşı koymasanız adam derki ooo bu zaten yolluymuş nasıl olacak bu iş :D
farklı farklı jartiyerler çoraplar çamaşırlar alabilirsinn sonraa kura çeker eşin hangisi çıkarsa onu giyersin..ya da işten veya dışardan geldiğinde üstünde şortla tişörtle altında südyen olmadan kapıyı açabilirsin yani o gecelikli halinden doğal halin daha seksi olabilir. ya da eşin yatakta otursun ellerini de bağla kucağına otur öp vs vs işte
acıkcası arkadasım benım de war oyle bır fantazım. degısık bırsey. kıza heyecan yasayacagı bır yerde ornek avm tuvaletınde sahıp olmak bu da olabılır :) ha bırı geldı ha gordu ha gorecek dıye heeycan duycak. bı de erkekler tuvaletınde yapmak sonra nasıl cıkıcam ordan dıye urker :)
tecavüz fantezisi öyle mi :) o zaman ben de sınırları zorlayayım senin için :) dayak fantezisi. böyle alacam seni bir sağ tokat bir sol tokat :) sersemletene kadar: mmmm :p
küvet de ılık suyun içinde rahatlayın sonra sen ayağınla suyun içinde uyarmaya başlarsın ...sonu bildiğin şey bir tane daha ver ama sadece planladım daha denemedim ,deneyim iyi olursa paylaşırım link buda işini görür türkçe
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim eşim zevke getirip getirip kivrandirmaya bayiliyor
Fantazisiz olmaz, ben hergün farklı fantazi üretmedikçe zevk almıyorum. Kadınımdan da bekliyorum. Bazen çok farklı şeyler üretebiliyor. İnan ona bağlılığım 948983984984839 kat daha artıyor. Fantazi herşeydir. yardım istersen burdayım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
gözbandı takmak zevk veriyor. Buz ile ağzımı soğutup oral seks yapmakta çok keyifli.
bana göre erkeği en cok coşturan şey fileli çorap kareli mini etek beyaz sütyen kırbaç kelepçe ve benim bi lafım vardır kibarlaşmış haliyle işi ben değil o görcek erkeğin bişe yapmasına izin verme sen zıpla ne bilim şamar at çıldır.
şimdi kadınlar soruyor. bizler cevaplıyoruz. başkalrıda bizi suçlu ilan ediyor. çatlasınlar. söyleyecem. seni sandığın içine sokup tecavüz edecem. heryerini ısırıp becereceğim. sen istedin bunu.
0
1 Yorumla
Gizli Soran
sandigin icine sokmana gerek yok aletini hizlica sok yeter
Parlaktır Kel Başı, Gelip Gittikçe Akar Yaşı - Kalem Onu İlişki Esnasında Aldıgım bir hediyeden haberdar ederim . Düşmüş enerjisi en başındaki gibi en pozitif şekilde yükselir
Mesala kimi zaman hayvan gibi sesler cikarrim kedi gibi miyavlar ari gibi sokmak isterim el ayak baglamak cok siradan geliyor bana daha binlercesi var ama burdan olmaz bebegim miyavvvv
hiç bişey yokkenyatağa yatır kocanı kucağına çık üzerinde biraz gelip git.. eğil öpmeye başla bi yandanda sürekli hareketli ol. aletinin üzerinde hareketlen sürekli.. sürttükçe bence çıldırır oda..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kimsenin aklında seks olmadığı bir akşam evde otururken sen külodunu giyme içine ve güya sennin farkında olmadan ona ofsayt ver. senin bacak aranı görsün ve iştahlansın.:)
yavruagzi dantelli.Ellerimle ellerini baglarim sonra karsinda baska biriyle seks yaparim sonra sana donerim erekaiyon halindeyken yalayip daha kazik hale getiririm seni.Sonra vajinami agzina dogru getiri yala derim yalayip emersin sonra ellerini cozerim.
hımm, sen beni yalarken, diğer kişinin önünde domalmış olurdun ve benimki senin ağzındayken o da senin kalçalarını ayırıp yüzünü gömerdi arasına ve o da senin a.mını yalardı
ıslak mı amcığın? dokunduğun yerde dilim geziniyor, bacaklarını havaya dikip, iyice ortaya çıkarıyorum a.mını ve g.t deliğini. dilim aşağıdan yukarı doğru geziyor. hem a.mını hem arkanı yalıyorum. ben seni yalarken o da ağzını veriyor yarağını. ban bacaklarını omzuna alıp sikimin ucunu*n çizgisinde gezdiriyorum sürterek
öyle kolay sikmem bebeğim seni, sikmem için yalvartmak istiyorum seni ve sonunda bir kerede köklemek istiyorum*. köküne kadar girip memelerini avuçlayarak bekleyecem bir süre içinde hareket etmeden
amının dudakları sarardı yarağımı, kalın yarağım sert sert girip çıkardı*. sonra seni indirir kucağımdan, domaltarak sikerdim seni kalçalarını tokarlayarak
En İyi Cevaplar