Covid olmama rağmen nude isteğimi geri çeviren sevgiliden ayrılmalı mıyım?

Garip bir soru gibi gelebilir. Ama şöyle söyleyeyim normalde neredeyse her istediğimde benim için özel fotoğraflar çekerdi. Zaten 2 senedir düzenli seks de yapıyoruz. Bazen ben istemesem bile bana süprizleri olurdu. Covid olduğumu öğrendim ve karantinadayım şu an. Bütün gün bomboş duruyorum ve canım sıkılıyor. Libidom da hiç düşmedi ve hatta seks yapamadığımız için arttı. Ondan nude istedim ama bunu söyledim diye bana trip atıyor. Ve reddetti bu isteğimi. Daha fazla arzuladığım bir zaman da kolay kolay bulunmaz. Canımı sıktı bu durum. Başka kadınlarla konuşsam isteğimi geri çevirmeyeceklerini bildiklerim var. Bunu yapsam aldatmış olacağım. Ve bana karaktersiz diyeceksiniz biliyorum. Ama bu benim ihtiyacım ve imkanı olmasına rağmen bu zor zamanımda bana incelik yapamadı. Bir engeli olmadığını biliyorum. Ve benden utanacak bir şeyi de yok. Sadece buna üşenmiş olabilir. Veya içinden gelmemiştir. Her ne haltsa ben böyle bir durumdayken kendisinden ödün vermesini beklemem yanlış mı? O da benden istiyor ve kırmıyorum hiç. Birkaç fotoğraf veya bir iki dakikalık video çekmek de hiç zor değil. Bir güven problemimiz de yok bu konuda. Ne yapsam? Aldatsam mı? Ayrılsam mı? Bu tavrı beni aşırı rahatsız etti. Bunu beklemiyordum.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim için ilişki bitmiştir. Müsait zamanda lütfedip de yazdığında haberini veririm. Aldatmaksa aldatmak. Ben bu durumdayken benim arzumu geri çevirip, üstüne üstlük bundan dolayı ben hastayken bana trip atıp, arayıp sormuyorsa bitmiştir. Bu aldatmak değil bence.
Güncellemeler
+1 yıl
Fotoğraf geldi şimdi. Altına "Özür dilerim" yazmış. Bu kadae basitti. Görüldü attım