Sevgilim çok iyi biri ama sürekli nude istiyor, sırf bu yüzden ayrılmam mantıklı olur mu?

sevgilimle aramızda 7 yaş var, libidosu yüksek bir adam. nude konusunda çok kapalı değilim, sevgilime defalarca kez attım ama o her gün istiyor, sürekli atmak da içimden gelmiyor. işte o zaman kıyamet kopuyor. siniri geçince yazıyor, yeniden güzelce konuşabiliyoruz ama o zamana kadar ne kadar süre geçeceği hiç belli olmuyor. birkaç saat sonra gelip "bugün çok özledim seni" diyip normale de dönebiliyoruz, üstünden +1 gün de geçebiliyor. zaman zaman istersen gelirim diyor, gelmesini çok istiyorum fakat ilk buluşmamızda ilk birlikteliğimi yaşamak istemiyorum. ilk seferinde birlikte olmayız diyor ama kendini durdurabilir mi emin olamıyorum. kendimce çekincelerim de var bu konuda. kilolu biriyim ve bedenimi beğenmiyorum. o beğendiğini söylüyor fakat bu sefer de tecrübesizlik korkutuyor beni. onun daha önce çok birlikteliği olmuş ve bunu istiyor. artık bir şeyler yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum ama hazır hissetmiyorum. bu konuda çok anlayışlı davranmıyor ama libidosu düşükken o kadar başka bir adam ki. onu seviyorum, sadece nude için ayrılmak istemiyorum ama çok çaremiz kalmış gibi görünmüyor.
Sevgilim çok iyi biri ama sürekli nude istiyor, sırf bu yüzden ayrılmam mantıklı olur mu?