sevgilimle aramızda 7 yaş var, libidosu yüksek bir adam. nude konusunda çok kapalı değilim, sevgilime defalarca kez attım ama o her gün istiyor, sürekli atmak da içimden gelmiyor. işte o zaman kıyamet kopuyor. siniri geçince yazıyor, yeniden güzelce konuşabiliyoruz ama o zamana kadar ne kadar süre geçeceği hiç belli olmuyor. birkaç saat sonra gelip "bugün çok özledim seni" diyip normale de dönebiliyoruz, üstünden +1 gün de geçebiliyor. zaman zaman istersen gelirim diyor, gelmesini çok istiyorum fakat ilk buluşmamızda ilk birlikteliğimi yaşamak istemiyorum. ilk seferinde birlikte olmayız diyor ama kendini durdurabilir mi emin olamıyorum. kendimce çekincelerim de var bu konuda. kilolu biriyim ve bedenimi beğenmiyorum. o beğendiğini söylüyor fakat bu sefer de tecrübesizlik korkutuyor beni. onun daha önce çok birlikteliği olmuş ve bunu istiyor. artık bir şeyler yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum ama hazır hissetmiyorum. bu konuda çok anlayışlı davranmıyor ama libidosu düşükken o kadar başka bir adam ki. onu seviyorum, sadece nude için ayrılmak istemiyorum ama çok çaremiz kalmış gibi görünmüyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsadece nude için ayrılmak istemiyorum demişsin ama asıl bu baş sebep gibi niye mi
eğer sana kıymet verse nude istemez libidosu yüksekmiş her erkeğin yüksek hadi onun bi tık yüksek diyelim ki nude atmadın diye sana küsmez ağzına geleni saymaz kavga çıkarmaz bir kere çünkü libidosunun en yüksek anında denk gelsen dahi sana bunu fark ettirmemek için elinden geleni yapar neden biliyor musun? çünkü seni kaybetme riskini göze alamaz sana hissettiği duygu özel ise o özel duyguyu hissettiren o yine o özel kadını kaybetmeyi göze alamaz der ki ben bu duyguyu zaten çok sık yaşamıyorum duygusal anlamda herkese hissedemiyorum bu duygu özel sıradan değil o halde bana bu eşsiz özel duyguyu hissettiren bu kadında nadir duygum nadir bu kadında nadir öyleyse onu kaybetmemeliyim korkutmamalıyım elimden gitmemeli başka erkeklere gitmemeli bir gün önüne daha kibar ona çiçek gibi davranan bir erkek çıkarsa şayet onun kaybedebilirim küstürmemeliyim libidomu 2. plana atıp ona belli etmemeliyim eğer o isterse olur korkutup incitmemeliyim diye düşünür aynen böyle düşünür işte ;)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Böyle düşünmemelisin Kullanacak adam başkasına giderdi zaten diye
Saflığından diğer kadınların da senin gibi sürekli taviz verdiğini düşünüyorsun
Ama o en cilveli kadınların bile ona hiç taviz vermediğini sürekli terslediğini sana söyleyebilirim Kadınların dış görünüşüne bakma
O senden yüz bulduğu için yanında
Yarın oltaya başka birini taksa ona geçer
Ben sana demiyorum ki cinsellik yaşama
Sadece her gün nude isteyen ve atılmadığında kızan birisinden sevgili olmaz O atsın her gün farklı açılardan 10 dk video
Sen iste çeşit çeşit kendini çeksin sana özensin
Onu sen azdırmak zorunda değilsin
Madem öyle o senin kölen olsun.
Sana gerçekten değer veren ve seven bir erkekle beraber ol Aradaki farkı ancak öyle göreceksin Ben burada ne kadar anlatsam da boş
Kendini küçük görüyorsun
Şişmansın diye nude istemesi o adamın aşkını mı kanıtlıyor Kendini nelere inandırıyorsun
Senin için her haftasonu 16 saat otobüs yolcuğu yapıp yanına gelir miyidi
Hasta annene babana bakar mıydı
Sana göz kulak olur muydu
Çevrendeki tehlikelerden seni korur muydu
Yetmez
Olabilecek tehlikeleri görüp seni korur muydu
Fırat gibi senin için dağları deler miydi
Sen kendini çok küçük gördüğün için o adamın yaptığını bir fedakarlık olarak görüyorsun
Anlamadığın şey o güzel aşk hikayeleri büyük fedakarlık ve emek üstüne kuruluyor
Öyle eline kucağına iki nude düşmeyince bebek gibi kızan ağlayan adamlarla kurulmuyor o aşk o yuva31 Yorumla
Soran+1 yılayrıl mı diyorsun yani hiç mi olmaz
+1 yılBende yasadim senin gibiydim birlikte de oldum aramizda 9 yas vardi ama gercekten Şu an birlikte olmamis olmayi diliyorum bence yol yakinken birak daha gencsin neler neler yasar neler neler gorursun vazgec onunki sevgi degil sifir bedenine tutkusu sana degil yazik etme harcama kendini tabiiki birisiyle ve belki birleriyle birlikte olacak bunu yasayacaksin ama bence boyle birisiyle yasayip yillar sonra gerceklerin oturdugu zihninde kotu bir ani olarak yer edinmesin icinde pismanlik olmaz buda bir tecrube olur sana biseyler katar ders cikarirsin ama inan burdan cikaracagin dersi baska zaman baskalariyla en dogrularyla en hissettiklerinle de cikarabilir ve mutlu olabilirsin ama tabi insan yasamadan gelen tavsiyeleri anca dinler veya okur illa o hatayi yaparak anlar bazi seyleri bende oyle olmustu yani hakkinda hayirlisi olsun umarim bana benzemezsin eger cok okeyse o yolda
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim<3
- +1 yıl
@benzeyaiss sadece hata yapmadan dogruyu anlayacak kizlar degil emkn ol erkekler de o hatayi yapmadan pisman olmuyor
+1 yılGına geldi bu uçkuruna düşkün heriflerden artık heee. Sen de ilkini biraz anlamlı ve özel yaşamak istiyorsan bu adamdan ümidi kes bence. Duygusu yok sana karşı. Nude atmıyorsun diye trip atmak nedir? Kimse ilişkiye başlarken her gün nude atacağım diye bir sözleşme imzalamadı, zorunlu değilsin yani. Kanma bu duygu sömürüsüne.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
57Cevap
+1 yılKadın ve erkek bedenen hayvanın ta kendisidir
Erkek cinsellik konusunda baskındır hayvanlar aleminde
Ancak insana akıl ve İslam rehberi verilmiştir
Toplumun temel görüşü şöyle, bakire kalman düzgün bir evliliğin ilk şartıdır
Sevdiğin erkeğe bile teslim edemezsin yoksa seni almaz
Kendi bozduğunu bile beğenmez
Allah insanları iyi tanır ve kuralları buna göre koyar
Zinaya yaklaşmayın17 Yorumla
Soran+1 yıl"bozmak" 🙄
- +1 yıl
Bu benim kendi düşüncem değil hanımefendi, toplumun genel görüşü demiştim ya İşte maalesef durum bu kadar vahim Adı BOZMAK, BOZULMUŞ...
Soran+1 yılbir şeyleri değiştirmek için kendinizden başlamalısınız<3
- +1 yıl
Hanımefendi beni tanısanız bunu söylemezdiniz
Öncelikle ben de bakirim, evlenmeden de kimseyle bunu paylaşmayı istemiyorum 😊
Soran+1 yılbu "bozulmuş" kelimesini kullandığınız gerçeğini etkilemiyor maalesef, en yakın zamanda bırakırsınız umarım
- +1 yıl
Keşke bu kelime bana ait olsa, değil
Milyonlar sahip çıkmasaydı dilerdim
Keşke her erkek cinsel olarak birliktelik yaşadığı kızla evlenmek isteseydi, keşke
Soran+1 yılkullanmayın o zaman, hala ısrarla dediğimi anlamamak için direniyorsunuz
Mantıklı olur. Bir ilişkide sevgi kadar libido dengesi de önemli. Karşı taraf sürekli istiyorsa ama sen o kadar istemiyorsan, bu ciddi bir uyumsuzluktur.
İkiniz için de ayrılık en iyisi bence. O daha istekli birini bulur, sen de biraz daha sakin birini.10 Yorumla
+1 yılSen hemen ayrıl ondan..
Zaten İlk görüşmeden sonra bidaha göremiyeceksin..: )
Onun libidosu yüksek , ama sende abazalıktan duvarlara tırmanıyorsun!
Geçin bu işleri, hep erkeklere yüklemeyin artık..
Ne demek istediğimi, umarım anladın.!12 Yorumla
Soran+1 yılerkeklere yüklendiğimi nasıl anladınız hayret, bu sonuç üstün bir zeka ürünü sanıyorum
- +1 yıl
İyi hadi bakalım. : D
Yaşa ve gör.. : D
Benim dediğime gelince, görüşürüz.
Gözünü açmanı tavsiye ederim. Nude fotolarını da sevgilinde olsa güvenip paylaşma derim. Sadece kendine şunu sor, “bu adamın yanındayken güvende hisseder miyim kendimi” bu soruya evet diyebileceğini de sana saygı duyduğunu da sanmıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılşey diyebilirim aslında
+1 yılSen ipleri baştan vermişsin onun eline şimdi niye atmak gelmiyor ki içinden onu anlamadım? Resmen seni kullanmak istiyor sen de malzeme veriyorsun yarın birgün kullanılıp atılırsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılhiç atmıyorum değil ki, her gün her gün olmuyor sadece. en basitinden müsait olmuyorum, dışarı oluyorum, yanımda birileri oluyor vs
- +1 yıl
Bu kadar istekli bir adamın pardon adam demeyeyim erkeğin seni gerçekten sevdiğini mi sandın?
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılO işin gırgırında sana söyliyeyim. Aile hanımı sokak hanımı değildir. Dolayısıyla, aile hanımından böyle şeyler istenmez. İstiyorsa o adam o sapık bir adamdır ötesi olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılbence bu biraz eskide kalan bir düşünce ya, sonuçta ilişkilerde cinsellik de olacak
- +1 yıl
Tamam cinsellik yaşadın, 10'u, 15'i buldu cinsellik, evlenmeye yol alırken, aranız açıldı ve ayrıldınız. Senin durumun ne olacak. Sana talip olan erkeğe ben 10 kez falan cinsel ilişki yaşadım dersen o seni alacak mı alır mı?
Soran+1 yılalmak ne yahu kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz, ne alıyor?
- +1 yıl
Daha kibar konuşayım. Bir erkek size talip oldu evlenmek için. Siz de beğendiniz kabul ettiniz. Şu kadar cinsel ilişki yaşadığınızı söylediğinizde o bu evliliği onaylayacak mı onaylar mı? Ahlaksızlık, edepsizliğin, utanmazlığın ve hayvanlaşmanın falan yüzyılı olmaz. Bu terimler kıyamete kadar "TZELİKLERİNİ" en iyi bir şekilde korur. Ben Bakireyim. Cinsel ilişki yaşamış ya ni zina etmiş hayvanlar benden uzak dursun derim anladın mı canım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeti açıkça belli seks istiyor sen kafede buluş onunla seks konuşursa lafı çevir ve 1 saat sonra arkadaşın arasın kalk evine gel biraz koşsun peşinden. Asıl niyeti oysa kesin anlarsın. her isteyen seks yapamaz kuklamiyiz biz
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederimm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel kardeşim lütfen bu adamdan ayrıl. Senin o güzel kalbini ve seni kullanıyor. Emin ol seni sen olduğun için seven biri çıkacaktır karşına. İlk etapta biraz üzülürsün ama sonra atlatırsın merak etme. Daha çok küçüksün lütfen ayrıl.
20 YorumlaSeni kullaniyor, olmaz ondan sadece seks isticek senden sonra sikilcak bunu aklinda tut
22 Yorumla
Soran+1 yılbeni kullanmasına gerek yok ama benden önceki hayatı zaten gayet aktifti kafamı karıştıran da bu
+1 yılSen baya zorlanıyormuş gibi anlatıyorsun istemediğin birşeye. Karşıdaki kırılmasın diye nude atılıp ilişkiye girilmez bu arada. Kendini bunu yapma, yapılmasına da izin verme. Elbette ayrılacaksın.
00 Yorumla
+1 yılVücut dün senin herşeyden önce begensende begenmesende onu seveceksin sana kim değer veriyorsa onunla olmak istersen olacaksın istemezsen de olmayacaksın bukadar bir erkek eve gidelim diyosa dur. belli kabul edersen sende istemiş olursun istemiyrsan eve gitme bak saygisina sevgisine dediği değil yaptığı önemli cinsellik bir aktivite değil duygusal birleşim arzulama dir karşılıklı...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılbenim için net ayrılık sebebidir cinsellik ama seni bilemem ki bu durumdan hoşlanmıyorsan ayrılman en mantıklısıdır mecbur değilsin ilişkine böyle bir şey katmaya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. güldürdun beni 🙂
libidosu dusukken bambaska bir adam ne demek ya 😂😂
akli basinda insan kalmamis ortalikta arkadas 😁04 Yorumla
Soran+1 yılşimdi böyle diyince ben de güldüm ama siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi
Soran+1 yılama ben atmadan istiyor oo ben bir şey yapmıyorum kii🥺
Öncelikle sana yalan söylüyor. Azmış erkek için çirkin güzel kadın yoktur. O işine bakar. Dikkatli ol. Bence ayrıl. 7 yaş büyük biri ile sevgilide olma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO sadece nude için seninle birlikte ama sen sadece nude için ayrılmak istemiyorsun öyle mi?
54 Yorumla
Soran+1 yılbu çok sert oldu ama doğru sanki🙄
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız ne kaç yaşında adam
Soran+1 yıl19 - 26
Cevap sahibi+1 yılDeğmez bu adama sana söyleyeyim
+1 yılbir kere yolladiysan fazlasinin zarari yok takil bence
14 Yorumla
Soran+1 yılya göndermek problem değil. her şeyi geçtim müsait olmadığım zamanlar oluyor, dışarıda oluyorum, yanımda birileri oluyor. böyle zamanlarda atamayınca da kavga çıkarıyor
- +1 yıl
okadar da degil yani anlayişlı olması gerekir
Soran+1 yılreglim diyorum olsun diyor falan yani şey biraz
- +1 yıl
ben normal zannettim başta da ondan öyle dedim bence uzatma böyle ise
Sürekli sürekli isteyen kişi bunaltır. Kimi zaman uygun olmuyorsun istiyor sonra anlayışsız tavırlar tartışma falan. En çekilmeyecek huylardan
00 Yorumla
+1 yılAhahahaha nude istiyor nedir ya gece gece güldürdünüz. Cinsel yaşam bende engelli neden karşıma çıkıyor sayın modlar...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zor durum erkek zorlar, senin hakkında da fikrinin değişmeyeceğine inanır ama aen verince senden soğur
00 Yorumla
+1 yıllan bırak yavsahın teki işte ne yumuşatıyorsun olayı
02 Yorumla
Soran+1 yılama ya🥺
- +1 yıl
gerçekler acıdır bebeğam maalesef öyle habire habire habire ne la bu ergen uşaklar gibi
+1 yılAyrıl bence sonra başına istemediğin veya tahmin etmediğin şeyler olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamın tek niyeti cinsellik olabilir dikkat et ayrıca sen atmak istemiyorsan karsıysan böyle seylere sana saygı duyması gerekir seni seven adam sana aaygı duyar bu işin sonu iyi görünmüyor eger evlenmeden önce böyle seylere karsıysan sakın güvenipte birsey yapma derim sonra cok pisman olursun sana herseyi söyler inandıemaya calısır sırf istedigini alana kadar sonra bir bakmıssın uçmuş 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemediğin zaman sinirlenip kavga çıkarıyorsa istediği kadar iyi görünsün seni kullanıyor. Seven saygı duyar. Her an istemek zorunda değilsin. İlerde pişman olursun diyim sana.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğin, seni mutlu etmeyen bir şeyi yapma bence
00 Yorumla Sorun nedir yani güvenmiyor musun? Güvenmiyorsan ilişkiyi kes. Güveniyorsan çekinme devam et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Senden nude istemicekte kimden isticek birde boyle bak olaya. Bardagin dolu tarafi yani.
00 YorumlaYok mantıklı değil bence konuş onunla Böyle şeylerden hoşlanmıyorum diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok birlikte olduğu nu bilip. ne olacağını kestiremiyormusun. sende ki kullanılip. tecrübe listesine girecen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılSonra ifşalarım neden cıktı
çok tehtit elıyorum
Şerefsiz çıktı bu
laflarını söylemeyn. Soyunup soyunup00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. en mantıklı hareketlerden birisini yapmış olursun çünkü gün geçtikçe iyice arsızlaşcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo zaman ver yolu gitsin adam cinsellik istiyor sonuçta
11 Yorumla
Soran+1 yılama gitmesin istiyorum🥺
Gizli Üye(30-35)+1 yılIçinden gelmeyen, istemediğin bişeyi yapma. Ve seven bi erkek sevdiğinden nude falan istemez. Sevgilinin de ne istediği belli bence. Kısacası ayrıl..
00 Yorumla
+1 yılo kadar nude fotoyu ne yapıyor zaten gerçekle görmedımı hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimle sevgili olsan haftada 1 kere isterim nude cok üzmem seni merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılyok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılciddiye mi aldin hemen de 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin o değişmez
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Olur olur fikirler uyuşmuyorsa mantıklı olanı ayrılmak
00 YorumlaSana adam mı yok kanka bırak kullanıyor seni görmüyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç görmedin mi onu sen kaç yaşındasın o kaç yaşında ve sürekli nude isteyip sinirlenme de normal değil
00 YorumlaSevgi özlem demek nude demek olmuyor bence seni sadece seks aleti gördüğü için öyle seni kullanıyor o fotolar ilerde sağda solda paylaşırsa şaşırma seni sadece seks aletisin onun için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Adamın derdi belli! Sen kendi kararını alabilirsin bence
00 Yorumla
+1 yılBence kendini daha fazla uzma bu ilişki sadece bide üzerine kurulu gibi duruyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAtmak istemiyorsan şöyle uyar
08 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim, tartışıyoruz o zaman da
- +1 yıl
Sende istemiyorsan istemiyorum böyle giderse sonumuz yok bak dersin ya da biraz trip at yazma falan anlasın
Soran+1 yılya ters teper de o da yazmazsa
- +1 yıl
Seni o kadar arzuluyor ki o emin ol yazmadan durmaz canım
Soran+1 yılduruyor ama zaten uzak bana benimle uğraşmak yerine başkasını bulmak daha kolay değil mi
- +1 yıl
Başkası de hemen onu bekliyor du canım merka etme ben 3 yıldır bulamiyom partner de hemen o mu bulacak
Soran+1 yılya bulursa
- +1 yıl
O zaman o kaybeder senin gibi birini
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün nude fotoğraf göndermene gerek yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılher gün kavga ediyoruz o zaman
- +1 yıl
Hiç gereği yok. Bir fotona bakıp mastürbasyon yapa bilir.
Sevgiliniz kaç yaşında sorması ayıp?
10 Yorumla
+1 yılSürekli sürekli olmaz. tek amacı muhtemelen...
10 YorumlaSende çoçuğu mutlu et 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÜzmeyelim kardeşimizi ölümlü dünya
00 Yorumla
+1 yılBence seven erkek nude istemez evleneceği kızdan
02 Yorumla- +1 yıl
🖒✌💫
+1 yılBence seni sevmiyor. Direkt net cevap yani
00 Yorumla
+1 yılher gün de çekilmez yahuuu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sen ne olsun istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılSürekli istiyorsa seni sevmiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNude attıysan hep ister haliyle
00 Yorumla
+1 yılNe kadar da safsin yazık kafana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılHer ilişkide bir çıkar vardır sevsende sevmesende
00 Yorumla
+1 yılSürekli istemesi mantıklı değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılen sıkan insan tipi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece skorsun sanirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılyapma :/
Cevap sahibi+1 yılUzulursun boş ver yapma
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. bence biraz gösden geçir ilişkini
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşkalarına verdiğiniz yanıtları da gördüm, beni gerçekten anlayan nadir kişilerdensiniz, teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgılını sktim anan doğdu
01 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim çok iyi biri ama sürekli nude istiyor, sırf bu yüzden ayrılmam mantıklı olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat