Sevgilimle kısa ayrılıktan sonra barıştık ailesel problemleri var eve gitmiyor normalde hep onunla evde buluşurduk ya da gezerdik artık benimle buluşmuyor ama n*de istiyor s*ksting istiyor benimle buluşmak istemeyen sevgilimle konuşmam yanlış mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Nude atman yanlış, sevgiline nude atman x2 yanlış, seninle buluşmayan sevgiline nude atman x3 yanlış, seninle buluşmayan sadece n*de istiyeyip s*ksting yapmak isteyen kişiye halen sevgilim diyip ona nude atıp atmamanın doğru/yanlış olduğunu ayırt edememen x4 yanlış. Tek yaptığın doğru belki bunu burada sormak, belki birkaç tane doğru dürüst yanıt gelir de sen de doğrusunu bulursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılElbette yanlış.
Madem reel görüşme imkanınız var, dijital aygıtlar üzerinden mastürbasyonlar yapmanın olayı nedir? Hele ki dijital istismarın ve siber zorbalığın tırmandığı şu dönemde?10 Yorumla
+1 yılBedenin yalnızca sana ait özelini sana değer vermeyen seninle buluşmak görüşmek istemeyen birine açma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
56Cevap
Hiç bir şey atma hatta hayatından çıkart. açıkça kullanıyor seni. sevgili bile deme yani.
31 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
+1 yılAmacı seni sadece cinsel olarak kullanmak. sevgilim niye diyosun ki ona. gitsin p*rno izlesin.
30 YorumlaÇok saçma değil mi Hani Real'de Sen buluşmak istiyorsun canlısını yapmak varken sanal yapmayı istemesi çok Absürt değil mi Belki Real'de Sen ilişkide kötüsündür o yüzden olabilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılTecrübesizim ilk onunla oluyor ama ne kadar kötü olursam olayım reelde tercih etmeli
- +1 yıl
Tamam da tecrübesiz olmaz zaten Real'de yapması için daha iyi değil mi Hani ilk defa onunla yapıyorum ama bakire olma Hani her erkek bakire kızarır Ben bakire kız için 5-6 bin lira teklif etmiştim yani İlk benimle olsun diye Hani neden Bakire bir kızı tercih etmezsin ki Sen kaç yaşındasın
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu nudeleri İnternete verip seni farklı ilişkilere zorlayabilir yine böyle bir şeyden resimleri kullanarak arkadaşına ikram ettiğini okudum o nude işini yüz görünecek şekilde atmayin
00 Yorumla
+1 yılYanlış bana göre bide siz tekrar dan ikinci bı şans la berabersiniz bana kalırsa hiç bisekilde otarz şeyleri ona atmayın benim bildiğim özleyen insan canlı görür sarılır eder falan hani cinsellik değil illa ama bunun ki farklı genede senin ilişkin tabiki:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seninle buluşmak istemeyen sevgiline niye nude atasın ki...
Gelsin yanına kanlı canlı baksın tadına yani ;)00 Yorumla
+1 yılYanış tabi nude öyle atılmaz aranız çok iyi olur atarsın ama güvenilirse atarsın
10 Yorumla
+1 yılseni kullanıyor kendi ihtiyacını gidermek için
10 Yorumla
+1 yılBence buluşacağın kişiye de nude atmakda saçma sonuçta sonrasında ne yapacağını bilemezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neden yanlış olsun ki nudenin kalitesine göre memnun olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılAtıyorsunuz, sonra ayrilinca da nude attım yayar mi diye ağlıyorsunuz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yanlış tabi seni sallamayan adama mide atcana iki yüzüne gülsün altinada yat
00 Yorumla
+1 yılYanlış. Senin sevgilinden adam olmaz. Senin fotolarını türk ifşa sitelerine 50tlye satıyordur bile.
00 Yorumla
+1 yılyok değil. at. ikimay. sonrada ağlarsın. elinde fotomm var. beni tehtit ediyirndiye
00 YorumlaKimseye nude atamamalısın ayrılınca attıklarını kullanabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ne ruh hastası adamlar war kız gel dio adam yok nude at dio ulen buluşsa nudenin kralını görcek haberi yok 😂
10 Yorumla
+1 yılDoğru yoldasın devam et hatta twerk videoları yolla🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu tabi çok mantıklı bisey degil seni kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılEvet yanlış. Eski eskide kalmalı artık senin için.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış tabi niye buluşmuyor canlısını yaşamak görmek varken resim istemesi gairp
00 Yorumla Bence yanlış. Seni kullanıyor gibime geliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılAdam sexting yaparak boşalmak istyor kullanilion bi nevi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle buluşmak istemiyorsa onun için hiçbir değerin yok buluşmak için heyecanlandırmıyorsun bir kaç fotoğraf atarsan akşama ifşa şitelerinde görürüz
00 Yorumla
+1 yılHayatında zaten cinsel ihtiyaçlarını giderdiği biri olabilir ona yakalanmamak için de snei sadece sanal ortamda kullanıyordur
13 Yorumla
Soran+1 yılHayatına başkasını alınca bırakır beni daha önce yaşanmıştı
- +1 yıl
Belki de cepte tutmaya çalışıyor bu sefer ya da senin ondan ayrılmanı bekliyor bilmiyorum ama sevmediği kesin seven erkek özler bulusmak için sürekli zaman üretir ailesel problemlerini sevdiği kişiye anlatır beraber üstesinden gelirler vs gerçek aşk budur
- +1 yıl
Ayrıca daha önce başkası için seni bırakmış ve sen hala onunla birlikte misin yapmayın şunu kendinize özsevgi ve saygı her zaman olmalı kendini bunu layık görme bırak seni zerre hak etmiyor
Biraz bi geri çekil bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden buluşmak istemiyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvine bile gitmiyor yatmaya gidiyorum sadece diyor
- +1 yıl
Belki de dedikleri doğru olmayabilir, bilemezsin görmeden. Yani sadece s*typing istemesi anormal geldi bana
+1 yılSence seni seviyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece cinsellik istiyor benden ama artık evine bile çağırmıyor
- +1 yıl
Yakın zamanda bırakır o zaman seni haberin olsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. niye buluşmak istemiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum yemek yemiyorum diyor uyuyamıyorum diyor ona rağmen destek olmaya çalışıyorum
+1 yılYa seni kullanıyor kendi ihtiyacını gidermek için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hoşuna gidiyorsa at
00 Yorumla
+1 yılNude atmak her türlü YANLIŞ 😑
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAt canım nolacak sende
00 Yorumla Devam et böyle sen
00 Yorumla
+1 yılAdaletsizce bencilce istek olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılKorkuyorsan atmayacaksın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılreelde buluşmaması saçmalık
00 Yorumla
+1 yılemek olmadan yemek olmaz yaz
00 Yorumla
+1 yılseni kullanıyor
00 YorumlaSeni kullaniyor açıkça
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani sadcece telde hiç hoş değil yol ver
00 Yorumla yanlış boşalıp seni sktr edıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanki bir tık hata yapıyorsun gibi ama neyse
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Fb olmus oluyorsunuz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılZevki için harcıyor seni
00 Yorumla
+1 yılKullanılmak bunun kelime karşıtı
00 YorumlaBende seninle buluşmasam bir şansım olur mu :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman başklasıyla yapıyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni yedekte tutmaz ki daha önce bırakmıştı başka biri için yine bırakır
- +1 yıl
onu bilemezsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocukların artık Google de görür ifşa resimlerini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabiki yanlis seni kullaniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bisey soyleyimmi kendini kullandirma canım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana at nudeleri adresi vereyim hiç uğraşma 😉😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelsin canlı görsün
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBulusmak yerine sextingmi saçmalamış bence
00 YorumlaYanlış
05 Yorumla
Soran+1 yılSorun
Soran+1 yılErkekler bunu kullanıyor kızı sevdiğine ikna edip bir şekilde foto alıyorlar kızlarda sevdikleri için böyle şeylere göz yummak zorunda kalıyor (mesela ben)
+1 yılDoğru.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılnude ne ya öf
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yanlış
00 Yorumlaneden buluşmadı
00 YorumlaÇok yanlış
00 YorumlaBence degıl
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri