25 yaşındayız ikimizde 17 yaşındayken sanaldan sevgili yapmıştım nude atmanın normal olduğunu anlatmıştı birde ilahiyat okuyordu neyse işte 7 ay filan sevgili olduk buluşamadan ayrıldık son bir ayda atmıştık birbirimize ondan sonra ben iki kişiye daha attım ama şimdi ilk defa normal sevgili yaptım kapalıydım ama sornadan çok pişman olup tövbe ettim sonrasında kimseyle konuşmadım sanaldan şimdi biz nişanlanmayi düşünüyoruz ama o bana daha önce sevgilim oldu mu dedi bende yok dedim sormadan da sanaldan oldu bulusmadik dedim ne konuşuyordunuz filan dedi bende anlamadım ama sanırım bunu sormak istedi galiba başka bir arkadaşımız geldi konu değişti bugün yine buluşucaz sorarsa evet dersem fikri değişebilir benimle ilgili ya da kendi de at filan derse yani ben evlenmeden ilişkiye girme ya da öpüşme filan yaşamak istemediğimi söyledim o da en doğrusu bu filan dedi şimdi bunu söylersem olmicak söylemesem de kötü hisseidyorum napmaliyim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın bir şey söyleme
Mutluluğunu bozma. Hiç bicdan azabı çekiyorum triplerine de girme
Gereksiz çünkü02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum söylesem kaç yıl önceki olay yani aklında soru işareti kalsın istemiyirum
Cevap sahibi+1 yılBitirir soğur sen de mutluluğunu bozmuş olursun
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kendini hep kötü hissedeceksin söylemezsen o yüzden söyle kurtul
08 Yorumla
Soran+1 yılSöylersem de kafasında soru işareti kalacak yani öyle olsun da istemiyorum şu an çok düzgün bir iliskimiz var
Soran+1 yılKaç yıl önceydi zaten anlar herhalde yani gençken kandırılmak daha kolay
Soran+1 yılSöylemicem ya sordu bende yok filan dedim o da zaten sen kapalısın öyle biri değilsin dedi😐
Soran+1 yılOff söylesem daha kötü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
45 yaş üstü yazıyor nude falan diyor allahım gözümün önüne gelemiyor affet.
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk cümleyi okusaydın keşke
Soran+1 yılİşte bende öyle düşünüyorum oyuzden söylemek de istemiyirum yani atmak da istemiyorum o zaten evlenene kadar boyle olmasını kabul etmişken söylesem belki başka şeyler de isticek ondan bir farkım olsun filan diye
- +1 yıl
ondan bir farkım olsun diyemez bu benim sınırımdır seninle aramızda olan samimiyetin ilişkinin bununla bir alakası yoktur dersin. Ama diğer manada evet bu adam senin hayatını birleştireceğin adam oturaklı üsturupludur kendine uygun görmüşsün nihayetinde. ne eksiği var diğer seni yarı yolda bırakıp gidenlerden?
Soran+1 yılİyide ozaman kanmistim yani bunun normal olduğunu filan anlatmıştı
- +1 yıl
ya kanmakla ne alakası var bunun istemişsin yapmışsın. bir soru o halde sen sevdiğin insanla yapmışsın bunu. hiç tanımadığın birisine sadece yüzünü göstermeden atsan ve işte ikiniz de iş görseniz sonra konuşmasanız. Bu mu daha iyi yoksa sevdiğin birisine atmak mı? böyle birşey yapmış olsan çocuk için sorun olmayacak çünkü sen olduğunu bilmiyorki vucudunu gören kimse bilmiyor.
+1 yılBoşver canım önemli değil
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylemim mi
- +1 yıl
Söyleme boşver
+1 yılAnlat tabiki ne olacak ki
00 YorumlaSöyleme
02 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi ya zaten kaç yıl geçti üstünden
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir nudeydi
Soran+1 yıl25 yüzüm görünmeden
Cevap sahibi+1 yılTamamen çıplak mıydın ve oda mı attı
Soran+1 yılEvet o da attı
Cevap sahibi+1 yılUzun süre devam 2tti mi ve güveniyor musun ona, elinde tutmadığından emin misin
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılSildiğinden kaydetmediğinden emin misin yani
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılUmarım ilerde başına bela olmaz, internette paylaşılıp paylaşılmadığını kontrol ettin mi?
Soran+1 yılInstagramdan tek goruntelemelikti zaten as filan alsa haberim olurdu kaydetmedigije emin
Cevap sahibi+1 yılUmarım öyledir, internette arat yine de
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler