+1 yılCinsel ilişkide pozisyon zenginliği benim için çok önemlidir. Pozisyonlar değiştikçe partnerime olan tutkumda yükseliyor. Ancak şöyle bir durum var. Pozisyonları değiştirirken iyi olamayacağı bir pozisyona geçerse, tatminsizlik bende başlar. O yüzden ne yapacağını çok iyi kestirmelidir.
81 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir ayarı olmalı elbet ne tek pozisyona bağlı kalınmamalı ne de değişiklik olsun diye 2 dk da bir pozisyon değişikliği olmamalı. Pozisyon zenginliği seksi sıradan olmaktan ve rutine bağlamaktan çıkarır.
61 Yorumla
+1 yılHer pozisyon, sekse yeniden başlıyormuş havası ve zevki katar..
Farklı bir manzara çıkarır karşımıza. Görüş açıları hepsinde farklı olduğu için, her görüntü farklı hazlar yaşatır bize..
Cinsel organların nüfuz ettiği noktalar da değiştiği için, finale ulaşmak daha kolay olur..20 Yorumla
Farklı pozisyonlar doğru sıralama ile kullanılmalı. İlla her sekste farklı pozisyon kullanacağım diye kasmamalı. Ve ortak zevk alınabilecek kombinasyonlar tercih edilmeli. çok sık pozisyon değiştirmek konsantrasyonu bozacağı için dozunda yapılmalı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Değildir.
Bir ilişkinin hakkını veriyorsan pozisyon değiştirmek aklına gelmez, geliyorsa o sevisme sıkıcı ilerliyordu...83 Yorumla- +1 yıl
Hakkını veremeyenler yorulup dinlenmek isteyenlerin bahanesi o 😏
- +1 yıl
😏😏😏
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç macera aramak degil, alabildigine değişik hazları bulup, tadabileceğimiz pozisyonları keşfedip, bir sonra ki seks anlarını daha kalıcı ve akıcı kılmaktır. Fiziki şartlar, ortam şartları, o anki ruh halimiz, duygularımız bizi şekillendirir ve pizisyonlarımızı belirler. Ask var ise de en güzelini bulmak hiç te zir olmasa gerek.
10 Yorumla
+1 yılHerşey rayına oturmuş haz en üst seviyede partnerler zevkten bulutların üzerinde sen gelde pozisyon değiştir, yapmayın arkadaşlar pozisyon zenginliği diye zevki azaltmamalıyız. Her hareket zamanında güzel partnerinizi takip edin uyum içinde olun anı gelince birlikte değişecektir pozisyon
10 Yorumla
+1 yılher bir pozisyonun kendine has zevki vardır ve ilişkideki monotonluğa karşı uygulaması en basit yöntemlerden birisidir. bundan dolayı çeşitli pozisyonları denemek olmazsa olmazdır
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yaaa o zaman doymam ki. Yorulmam da. Sabaha kadar zevkle devam ederim ohh ya. 😎🌸
10 Yorumla
+1 yılPozisyon zenginliği derken hepsini deneyeyim olayı değildir. Doğru pozisyon ile partnerimin hangi şekilde daha fazla zevk aldığını görmektir. Yani bir nevi kadınımı keşfetmek. Onun zevkten çıldırmış hali beni daha fazla tahrik eder. Bence erkek bunu yapmalıdır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Pozisyon zenginliğine bayilirim.
Fakat buna uyum sağlayabilen Partner olmali
onun disinda tam bir rezalet
Yok yoruldum
yok aciyor falan filan
Farkli Pozisyona gecerken kendini hazirlayana kadar Ben 10 Pozisyona geçtiğim anlar cok oldu Maalesef.
Uyum önemli enerji vs vs10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer pozisyon ayrı bi zevk veriyor. Bazen çıldıracak gibi oluyorum kucakta. Bazen aynı şey doggy de oluyor. zevk aldıktan sonra bence pozisyon zenginliği sekse renk katar
60 Yorumla
+1 yıl
45 Pozisyondan On Dört Adet Severim, KEDİ, KOVBOY KIZ, TERS KOVBOY KIZ, YÜZLEŞME, DAVİD COPPERFİELD, G-WHİZ, (Bacak Omuza) KÖPEK TARZI, BİSİKLET, DALGIÇ, AYAKTA EJDERYA, MİSYONER, KAŞIK, UÇAN KELEBEK, ASANSÖR,10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Pozisyon değil esas önemli olan fantazi zenginliği ile delice sevişmektir..Çünkü kokuları ve lezzetleri doyasıya tatmak cinselliğin şölen haline gelmesini sağlar.
10 Yorumla
+1 yılBen seks sırasında çok fazla pozisyon değiştirmeye karşıyım bütün gece sürecekse her şeyi denerim ama bir iki saat sürecekse tek pozisyonda dolu dolu yaşarım
10 Yorumla
+1 yılönemli ama Türk kadının girdiği pozisyonlar belli çok da fazla atraksiyona gerek yok klasik yöntemlerden devam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemliden ziyade ani değişen pozisyonların partnerleri farklı şekilde görmesi yönetilme yönetme arzusunu da tatmin eder
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Monotonluk her yerde sıkıcılığı artırır. Değişken yaşam eğer dozunda ise, heyy canı ve zevki artırır. Bu yüzden önemlidir. Ortam müsait ise, bir iki olanla dğeil mümkün olduğunca farklı şekillerde denemek daha fazla zevk katar.
10 Yorumla
+1 yılTavşan Seksi gibi saniye de pozisyon değiştirmeden, fakat zenginlik te gerekir tabiii
20 YorumlaSert ve küfürlü becerilmeyi seven kadını bulmak lazım evvela...
10 YorumlaIlişkinin olmazsa olmazıdır , tek düzeliği bozar extra heyecan ve istek katar
10 Yorumla
+1 yılBen bu başlıktaki kriteri gs-fb derbisinde arıyorum çok masumum
10 YorumlaPozisyon zevginliği değil pozisyon kalitesi önemlidir benim için.
10 Yorumla
+1 yılPozisyon önemli eğer pozisyon olmazsa erken boşalma olur
10 YorumlaBen birkaç pozisyon değiştirmeden rahat edemem. Benim için önemli.
10 Yorumla
+1 yılPozisyon zenginliği iyidir ama sadece pozisyona odaklanılırsa işin tadı kaçar
10 YorumlaBence çok önemli. Çünkü ilişki süresinin ve birleşmenin uzamasını sağlar (bence)
10 Yorumla
+1 yılYemekte ne kadar çeşit varsa sofra o kadar zengin olur. 😎👍
10 Yorumlafarklı pozisyonlar zenginlik katar sekse güzelleştirir😘
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Çeşitlilik renk katar
70 YorumlaMonotonluğa düşmemek için fazlasıyla önemli.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. En az cinselliğin kendisi kadar önemli
20 Yorumla
+1 yılDeğişir bu durum bazen kuruluk nolur pozisyona göre ne kadar çok pozisyon değişirse erkek o kadar çok geç gelebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpozisyon zenginliği yapana kadar boşalmasam yapacamda biraz erken boşalıyom galiba
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İlişki de her seferinde üzerine birşeyler koymak monotalsmaktan uzaklastirir
10 YorumlaBence tadı orada zaten pozisyondan pozisyona aynı pozisyonda yapmak zevki azaltır değişince farklı bi hazla devam edersin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılonemli olan kısılerın zevk alfıgı pozısyonları secmek cok cesıt cok ıyı demek degıl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer pozisyonda uyarılma ve duygusallık farklıdır o yüzden pozisyon zenginliği hem aşk için hem seks için önemli etken
10 YorumlaKadının üstte olduğu her pozisyon kadın için iyidir 😊
10 YorumlaHizli sertim ve beklenmedik anlarda pozisyon degisirim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni bir fenomen adayı geliyor😀
11 Yorumla
+1 yılMaraton olmaması için baya onemli
20 Yorumla
+1 yılÇok önemlidir daha önemli birşey olamazdı 😂
20 YorumlaZenginin kötüsü olmaz 😃
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılbence güzel oluyo renk katıyor :D
10 Yorumla Aşk yoksa herşey anlamsız
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin baş yapısıdır
10 Yorumla Ne kadar çok o kadar iyi
10 Yorumla
+1 yılgol olduktan sonra sevinç daha önemli
10 YorumlaKişilerin arzu ve isteklerine göre değişir
10 Yorumla
+1 yılevet bence çok önemli hep aynı pozisyon sıkıcıdır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Her zaman şehvet , arzu da olmali
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte pozisyon çok önemli
10 Yorumla
+1 yıl3 4 pozisyon yeter devamli degismekde olmaz
10 Yorumla2-3 pozisyon işi görür
10 Yorumla
+1 yılRuhumuz fakir ne zenginliği😏
10 Yorumlaçok önemlidir monoton olmak kötü sonuçta
10 Yorumla
+1 yılResimdeki kadar güzel bir kızı nerede bulabiliriz?
10 Yorumla
+1 yılBence zevk katar ilişkiye...
10 Yorumla
+1 yılÇok önemlidir.
70 Yorumla
+1 yılEn az cinsel ilişkinin önemli olduğu kadar 😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. tahmin edemediğin kadar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaceraya gerek yok p*orno mu çeviriyoruz?
10 Yorumla
+1 yılKadının fiziksel gücü de önemli
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat