Herkesin ağzında bir pozisyon şekli vardır. Ağızda olması gereken başka şeyken hem de. Neyse şu an önemli olan bu değil.
Bir pozisyonu iyi kılan detay sizce hangisidir. O pozisyon hangi nedenle iyi dersiniz?

Herkesin ağzında bir pozisyon şekli vardır. Ağızda olması gereken başka şeyken hem de. Neyse şu an önemli olan bu değil.
Bir pozisyonu iyi kılan detay sizce hangisidir. O pozisyon hangi nedenle iyi dersiniz?

Cinsellik aslında p*rno sayesinde abartılıyor.. pozisyon un önemi yok.. önemli olan alınan haz.. duygu paylasimi his paylaşımı... pozisyon olayı sapık bencil bir çin linin.. kendi si için bulduğu seylerdir
Erkeğin gücünü ve hükmediciliğini, kadının da teslimiyetimi maksimum hissettiği pozisyonlar iyidir.
seks yapacak birini bulduk inandık ettik bi bu kaldı zaten 😂😂😂
Dm kapalı zaten siz canınızı sıkmayın ben hepimiz adına konuştum 😃👌
Sen bir erkek bulamıcak kadar özgüvensiz ve acizsen biz ne yapalım bence kendi adına konuş😉
Cevap
16Cevap
Bence alınan sevgidir ve rahatlık her ne kadar kendini kasmadan bir pozisyonda çok zevk alabiliyorsan bence o kadar iyidir
O pozisyondan iki kişinin de zevk alması
Derin ilişki sağlıyor olabilmesi bknz: doggy
Birleşme esnasında farklı pozisyonda olmak görsel olarakta birleşme olarakta insana fazlasıyla zevk verir...
Bindigim kısrak, en önemli detaydır. İyi ve uyumlu koşarsa binicisini her pozisyonda mutlu eder.
Kelepçeli fantezi ama bunun için güvenecek bir f*ck isteyen lazım
Doggy pozisyonu favorimdir. Resmini koyduğun.. Kalçaları hissetmek beni çok fazla tahrik eder
Pozisyon fark etmez girilen pozisyon veya pozisyonlar her iki tarafa da verdiği zevk mutlu ediyorsa o zaman demek oluyorki sorunun cevabı ordadır 😊
Domaltıp yaptığında güzel kılan hakimiyetin erkekte olduğunu göstermesidir bacak arasına girdiğindede göz göze gelmektir bence
Tenlerin birbirine karışması, tutku ve şehvette varsa her pozisyon heyecanlı ve zevklidir.
Dokunsal olarak erişilebilirlik ve verdiği zevk
fotoda da duşmanı köseye sıkıstırmıs gıbı adam
Göz teması..
Tabiki de her iki tarafa da haz veriyor oluşudur
Yalnız fotoğraftaki pozisyon mükemmel değil mi ya
Ne kadar temas o kadar iyi bence
Seks mi oda ne? Ben daha kullanmadım
Ritimdir.
Karşılıklı istek uyum
Tek iyi olan şey uyumdur
Doggy ve kucak pozisyonu
Birbirini tamamlama hissi