Pozisyon zenginliği önemli midir hangi pozisyonları seversiniz?
benim için posizyon önemli değil partnerimle alacagım zevke bakarım ama illa posizyon olsun isterse sana bağlı derse yatırırım yüz üstü öyle yaparım ha bide herşeyden çok sevişmeyi çok fena severim mutfakta banyoda ayakta yatakta her yerde sevişmeyi severim sokakta bile yaparım sevişmeyi kimsede bişi diyemez hakkı yok sonuçta partnerim sevdigim insan istedigimi istedigim yerde yaparım :)
Tabi ki pozisyon onemlidir. Sonucta karsindakini farkli sekilde farkli zevklerle karsi karsiya birakmalisin. Amma ben en cok partnerimle gozgoze bakisabilecegimiz pozisyonlara bayiliyorum. Onun suratindan gozlerinden zevk almasini seyretmek istiyorum. Ozellikle oral yaparken gozleri beni mahfetmrsi lazimm :))
Tesekkurler eig icin
Evet pozisyon zenginli önemli amaabartmamakgerek, yani demem o ki o pozisyondan diğerine, diğer pozisyondan diğerine hızlı geçişler sevişmeyi desteklemek yerine köstekler. Pozisyonun tadını ćıkarmak gerek vuhuuu ;)
Hoş geldin nerelerdesin
@Daredevil39 hoşbuldum buralardayım :)
Bayadır yoktun özlettin kendini
@Daredevil39 yazın yoktum haklısïn ama artık buralardayım yine ;)
Takipteyim 👀
Evet 👍 anlamında mı
Onemli tabi hergun ayni yemek yenmz
Cevap
92Cevap
sekste pozisyon zenginliği elbette önemli pozisyona göre giriş derinliği, sertlik ve hatta duygusallık belirleniyor. Sevdiğim pozisyonlara gelince kaşık pozisyonu tensel temas yoğun olduğu için seviyorum, yatağın içinde partnerin kalçasını havaya dikmesi ve o şekilde dikey giriş yapmak en sert girişi sağlıyor var bankacılık tane daha ama tarifi zor yasamak lazım 😉
Önemli tabii. Ülkemizde genelde kadınlar kocalarında nbu yüzden dertt yanarlar. Misyoner pozisyonunda eşinin üstüne çıkan erkek gidip gelir ve boşalır. Belki kadın bu pozisyonda zevk alamıyor sordun mu hiç partnerine desen vcevap veremez. Çiftler karşılıklı konuşarak değişik pozisyonalr deneyecek ki kadın daha öok zevk alsın. E o zevk alınca erkek de haliyle çoşuyor.
Önemli tabi insan sıkılıyor hep aynı şeylerden zaten bu işin güzel tarafıda o anda yaratıcı olup farklı pozisyonlar bulmak
Çok da önemli değil bence. Kadının üstte, misyoner, doggy ve 69 pozisyonlarında sevişmeyi tercih ediyorum genelde ve fazlasıyla keyif alıyorum.
3-4 pozisyondan sonrası bayat ekmek tadı veriyor. Gereksiz.
Misyoner pozisyonun çeşitleri ve kucakta en ideali bence.
Zenginlik degil tercih edilen pozisyonun her iki tarafada keyif veriyor olmasi onemli. Tek kisilik zevk digeri icin eziyet ya da vakit kaybi
Evet monotonluktan kaçmak için iyi bir yöntemdir.. bol bol pozisyon değiştirmek..
Tabiki çok önemli ama bu pozisyonları bilmek kadar uygulamakta çok önemli. Nerde öyle bir sevgili?
Bizim kizlarda pozisyon mu var hepsi sirt ustu yat bacaklari ac gir cik oldu bitti 😒
Hatunun kucakta olduğu pozisyon ve doggy favorimdir.
Önemlidir. Yenilijler ve fantazikere açık olmak lazım.
Tabiki önemli sekste sınır olmaz
Monoton bir seks çekilmez zevk vermez
Pozisyon değişikliği iyidir
Elbette.. Tek pozisyon sadece iliskiyi monotonlastirir ve zevki azaltir..
uygulayabildiğim tüm pozisyonları denemek isterim ama 69 favorimdir
Çok önemlidir özellikle boşalmayı geciktirir ben yapıyorum faydasını da çok görüyorum
altta olduğum pozisyonlar genelde
tanışalım ;)
uçuk kaçıklar hariç değişik pozisyonları severim hepsinin tadı başka
Tabiki çok önemli heyecanı ve Tutkuyu sıcak tutup şehvetle sevişir indan. Favori pozisyonlarım doggy stylee, Cow girl ve ayakta Kucağımda
Ben buna önem veren biriyim. Belirli pozisyonlarda zevkini iyice alana kadar sevişmenin birleşmenin mantıklı olduğuna inanıyorum
Kesinlikle tek bir pozisyonda çiftler daha fazla zevk alamaya bilir özellikle kızlarda sulanma az olur ama farklı pozisyonlarda daha zevkli olur
önemlidir türk erkekleride doggyde başka bişey bilmez
evet bence birçok farklı pozisyonlar zevk ve hazzı arttırır
Tabiki önemi vardır ayrı ayrı zevk noktları var yani
Pozisyondan çok zemin önemli. Eee topu süreceğim yer güzel olmalı değil mi :D :D :D
Doggy ve kucak.. doggy sert seks için ideal pozisyon..
Önemli olan şehvetli ve istekli olmak. İsteksiz olunca hangi pozisyona girsen de sıkıcı oluyor
Her pozisyonun zevki ayrı.. hepsi uygulanırsa daha doyurucu ve fantazili seks yaşanmış olur
önemlidir kesinlikle bu arada ilgilenen bayanlara yazabilir
Çok önemli.
Doggy, cowgirl, ters cowgirl, kaşık pozisyonu, kucak vs..
Her türlü yürüyorum sesini duyana kadar devam diyorum
Pozisyon iki kişinin karşılıklı istekleriyle oluşmalı o seviyor diye sen zevk alamıyorsan anlamı yok
kesinlikle önemlidir. heyecanı arttırır. olmazsa olmazımdır.
Bir sürü pozisyon var. Ayrıca pozisyonlar önemli elbette
Onemli tabiki.. sabit ayni pozisyonlar skar artk bir sure sonra
Tabiki gadasi sikilmamak için farklı pozisyonlar sart
Tabiki önemli yoksa bir süre sonra bıkkınlık başlar
Uzun süre bir pozisyonda sıkılırım zaten 4 5 dakikada bir değiştiririm
İçinden geldiği gibi doğal ve samimi arzu dolu ve ateşli hepsinin yeri ayrı...
Önemlidir. Sıradanlığı önler
Monotonluğu engeller bence
Bence kadınlar için daha önemli pozisyon olmasi
@Koylu41 doggy ve kucak ta yuzyuze bakarken iyidir 😉
@Koylu41 evet
@Koylu41 sanane lan
Bu konuyu beylere bırakalım
Önemli tabi ayakta pek zevk alamiyorm ben bide rahat rahat yapmadkdn sonra bir anlamo yok
sekste en önemli seylerden birisi pozisyon zaten
Burdakiler coşar şimdi her şeyi severler..
Duruşa göre vuruş önemli.
doggy ve cowgirl favorilerim
Kesinlikle.. Farklılık iyidir.
Duvara dayayip hakkini verecen
Ama kadinin sevk alacagi sekilde yapacan kadini zevk almazsa bencillik olur
Önemlidir. Uyum gerek.
kadınlı pozisyonlar favorim
tabiki önemlidir
69 daha zevkli 😋
çünkü hem alıyorsun hem veriyorsun :)
ayakta bayılırım
Ayak ustu atıştırmalık gibi mi 😉
Seks'i zevkli ve zengin kılan önemli detaylardan.
Tabiki onemlidir monoton olmamali
en zevk veren pozisyonlar önemli.
Özellikle doggy ama hepsinin tadı başka
Ben bacak omuza çok seviyorum hanımefendi
Yani bir papaz pozisyon u en iyisidir
En İyi Cevaplar