Eşim son zamanlarda cinsellikte sürekli benim üstte olmamı istiyor. Kendimi biraz erkek gibi hissediyorum bu yüzden sevişmeyi o başlatmış olsa dahi beni biraz öpüp okşadıktan sonra oral yapmamı istiyo ona yapıyorum ve hemen seks için beni kucağına alıyor seksin başından son anına kadar da ben kucağından inmiyorum. Normalde o da üste çıkardı farklı pozisyonlarda yapardık ama şu an seksi tamamen bana bırakıyor sizce neden böyle yapıyor neden kendisi hiç üste çıkmak istemiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkek altta daha rahat ve keyif alır. Biraz da bocalamak istemez. Keyfi takılır. O rahatlığı aldığı zaman ise o altta çıkmak istemez. Bunu alışkanlık haline getirmesin dikkat edin.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 haftadır böyle nerdeyse her gün seks yapıyoruz bence artık alışkanlık olmaya başladı dün onu üste çekmeye çalıştım olmadı
En İyi Cevaplar
Yorgun bi dönemi olabilir biraz gönlünü yap bir kaç kere yaptiktan sonra o da başka pozisyon ister sen yapmak istemiyorum diyip kalbini kırma bi kaç zaman sonra o a başka şeyler istiyicek
13 Yorumla
Soran+1 yılİki hafta oldu aynı şey devam ediyor birkaç kerelik değil ben zaten olmaz demiyorum ama merak ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde genelde o yorgunsa ben üstte oluyorum. Ya da bazen benim istegim cok oluyor. Kendini bana birakiyor ben yapıyorum. Kucakta da bazen kendi tamamen kontrolu bana birakiyor bazende ustte olsam dahi kendisi git gel yapıyor. Yani bizde onda yorgunluk varsa ben yapiyorum. Yoksa kontrolu o aliyor zaten.
01 Yorumla
+1 yılbir yerlerde bir şeyler okumuş görmüş duymuş ve de bunlardan etkilenmiş olabilir.
peki o size oral yapmıyor mu. bencil mi bu adam00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba hiç orgazm olamadığını fark etmiş olabilir mi? Üstteyken daha kolay olıyosunuz
011 Yorumla
Soran+1 yılYoo benim orgazm olma sorunum yok her türlü olurum
- +1 yıl
Ne güzel o zaman. Peki isteksizlik olabilir mi eşinde. Sıklıkta bi azalma var mı
Soran+1 yılSıklığı aynı ama böyle yapmasının nedeni ne olabilir ki
- +1 yıl
Nedeni için biraz daha bilgi edinmem lazım.
-sende fiziksel bi değişiklik mi var
-işyerinde durumlar nasıl eşinin
-kaç yıllık evliliğiniz var - +1 yıl
Sevdiğin pozisyon nedir bir de
Soran+1 yıl2 aylık evliyiz ama evlilik öncesi de cinsel hayatımız vardı 2 yıl kadar. Bende fiziksel bir değişiklik yok zaten iki haftada insan ne kadar değişebilir biraz zayıfladın diyo ama 1 2 kilo anca zayıfladım kilolu da değilim aşırı zayıf da değilim iş yerinde mutlu bir sorunu yok mesela ben doggy çok severim eşim de sever ama iki haftadır yapmadık ve dün ben onu üste çekmeye çalıştım üste çıkmak istemedi arkanı dön dedi bana benim üstten inmeme izin vermedi
- +1 yıl
doggy kadar kadına hakim olduğum duygusunu veren başka bi pozsiyon yok. kocan için de bence böyle. ona rağmen senin sevdiğini bile bile yapmıyosa hakimiyetten mi sıkıldı acaba. senin hakimiyetini daha çok seviyor gibi. ama 2 yıldır böyle olmayan adam noldu da değişti. 2 hafta uzun da bi süre. hani 2 ilişkiniz böyle olsa heves diyeceğim ama iyice alışmış sanki artık buna. senin azgınlığını seyretme fantezisi derim anca ben buna
Soran+1 yılKötü bir şey yoktur dimi? Başka kötü bir sebebi? Sadece beni izlemek istiyosa tamam ben kötü bir şey mi diye korkmaya başladım
- +1 yıl
aldatılmaktan mı korkuyosun?
Soran+1 yılYoo öyle bir korkum yok eşime güvenim tam o konuda ama ters bir şey olmasın beni hep çok istesin istiyorum
- +1 yıl
haa anladım. acaba beni eskisi gibi arzulamıyor mu endişesi var sende. evlenince bitti mi gibisinden. şunu söylim. izleme fantezisi bende de var. kadının zevk alışınıi, üstümdeki hareketlerini, o anda içine alırken nasıl zevk aldığını izlemek çok hoşuma gidiyor. kocan bunu baya sevmiş olacak ki 2 haftadır bunu bırakamıyor. bir sonraki ilişkiden sonra ona şaka yollu sorsana "bakıyorum da benim üstünde kıvranmalarımı pek bi sever oldun. hayırdır" de
+1 yılseninde belin yorulsun azcık
belki yağların erir07 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten kilolu değilim ki
- +1 yıl
yalannnnnnnnn
Soran+1 yılNiye yalan söyleyeyim ya ciddi yorum bekliyorum burda
- +1 yıl
sıkılmış arkadaşım
azcıkta sen pozisyon üret diyor
Soran+1 yılPozisyon azlığından daha çok ben sıkıldım onu üste çekmeye çalışınca benim üstte kalmama devam etmek istiyo
- +1 yıl
sen nasıl şeyler istiyorsun?
Soran+1 yılMesela doggy ben çok severim ama yapmıyoruz iki haftadır falan ben hep ustteyim
Hoşuna gidiyor öyle seviyor bunu öyle yorumlaman yanlış olur
00 Yorumlaerken boşalma riski varsa az efor uzun keyif ondandır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo zaman daha zevk alıyodur yani eger sen zevk alamıyorsan oral uzun tutsun sen üstte ikinizde zirvede kalın bence
07 Yorumla
Soran+1 yılBen üstte zevk alıyorum sadece tamamen benim üstümde olması acaba benim bı hatam var mı diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılhata oldugunu sanmam ama sen boşalana kadar senin istedigin olsun sonra onun istedigine geçin bencil olamamak lazım yani
Cevap sahibi+1 yılo an eşini takip et nerde zevk alıuyor nesıl alıyor onada bakmamak lazım yani
Soran+1 yılAma üstte olmayı o istiyo burda benim ne bencilliğim var anlamadım
Cevap sahibi+1 yılo zavk almıyormu sen üsteyken ve o istemiyormu senin ustte omanı o zevk almıyorsa senin için istiyor ozaman üstte ol diye seni zevk alırken görmek hoşuna gidiyordur
Soran+1 yılYa bütün seks boyunca beni üstte tutmak isteyen o zevk almasa tutmaz yani ben anlam veremiyorum buna ve ben her şekilde zevk alıyorum o da ben ustteyken zevk almasa beni hep üste almak istemezdi anlamadığına şaşırıyorum sanki ben eşime ben üstte olmak istiyorum demişim de sonra gelmişim burda niye ben ustteyim diye soruyomusum gibi davraniyosun
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı yok ikinizde zevk alıyorsanız sende ne hata olcakki onu anlayamadım zevk alabiliyorsanız yapmış olmak için yapmıyorsunuz yani zevk de var diyosun akışına birak o halde devam
Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Artık senden soğudu mu acaba? Zevk almıyor olabilir mi ilginç cidden
01 Yorumla
Soran+1 yılSoğumakla ilgili olduğunu sanmıyorum benden zevk almıyor olsa kendi istekleri olsun diye daha çok o üste çıkmak aldığı zevki arttırmaya çalışmaz mı mantık olarak? Boşalma süresi falan da aynı
Gizli Üye(36-45)+1 yılis yerinde yoruluyor olabilir.. daha kolayina geliyor olabilir. Bunu esinle acikca konusmalisin
15 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan daha çok yoruluyorum ama
Cevap sahibi+1 yılben siz ev hanimisiniz diye tahmin etmistim. tamam. ama o daha cok yoruluyor olabilir. bilmiyorum
Soran+1 yılİkimizin de mesleği belli ben bedenen çalışıyorum ve ondan iki kat daha yoğunum bu belli bir şey. Yorgunlukla ilgisi olduğunu sanmıyorum ama bir sebebi var acaba ne
Cevap sahibi+1 yılonu esine sormalisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni o esnada seyretmek istiyor belki de orgazm anında yüzünün şeklini kendini kaptırdığın anda kendi göğüslerini sıkmanı vs ama iki haftadır başka pozisyona geçmemesi ve istemene rağmen geçmemesi ilginç
09 Yorumla
Soran+1 yılİstemeyi sadece dün istedim ve o an boşalmaya yakındı belki de ondan ben de boşalmaya yakın geçmek istedim zaten çünkü çocuk düşünüyoruz ben ustteyken bosalmak yerine o ustteyken boşalma daha mantıklı yumurtlama donemim değildi ama yakındı dün bu akşam soylucem özellikle boşalmaya yakın üste geç diye acaba bı sorun mu var ondan mı geçmedi demiştim ama sorun yok dediler rahatladım
Cevap sahibi+1 yılSanmam sorun olsa cowgirl daha zor bi pozisyon özellikle de penisi kısa erkekler için. Çocuk için en ideal pozisyon misyoner
Hatta boşaldıktan sonra epeyce içinde kalsın. Biz öyle yapmıştık. Ben çıkınca bile eşimin bacakları havada tutuyordum
Soran+1 yılPenisi kısa degil baya büyük bir penisi var işte ben de o yüzden misyoner falan istiyorum artık hem pozisyon değişsin hem de üstte olunca sperm hemen akıyo gidiyo insanın içinde kalmiyo
Cevap sahibi+1 yılYoksa çocuk için kendini hazır hissetmiyor zor olsun diye mi o şekilde yapıyor
Soran+1 yılYoo çocuğu o istiyo baya baya istiyo ama yumurtlama donemim değildi o yüzden üstte olmasının sorunu yoktu dün yakın olduğu için sen üste geç dedim ama anlamadı neden dediğimi geçmedi bugün kesin geçsin diye baştan soylucem
Cevap sahibi+1 yılHatta baştan misyoner başla
Cevap sahibi+1 yılÖncesinde pozisyon zenginliği var mıydı peki Yoksa hep tekdüze miydi
Soran+1 yılVardı işte iki haftadır yok
Cevap sahibi+1 yılBu geceyi merak ettim yarın yazarsın bakalım hangi pozisyon olacak
Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Ya yorgun oluyo sana birakiyo ya da vücudu nu izlemek istiyo senin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki seni hissetmek ve ağırlığını bilmek istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanda bir tuhafmis. Seks hayatını canlandıracak seyler yapması gerekirken pasif konuma gecmis. Boyle giderse sende sıkılırsın. Farklı pozisyon ve fantezilere açık olmak lazım.
013 Yorumla
Soran+1 yılEskiden yapıyorduk ve hani misyoner de değil istediği pozisyon kadının üstte olduğu pozisyon bir değişiklik var ama nedeni ne bilmiyorum. Seks olarak beni mutlu ediyor şu anda da mutluyum ama sebebi olmalı bunun
Cevap sahibi+1 yılSurekli aynı pozisyonda yapmak seni de sıkar bir müddet sonra. Tamm kucakta yapmak guzeldir ama surekli aynisi olmaz. Sebep senin ona zevk vermeni istiyor olabilir.
Cevap sahibi+1 yılBen heryerde her pozisyonda yapardim zevkten deli ederdim seks dediğin canli tutulmalı.
Soran+1 yılZaten üste çıkan biriyim ama ya başka kötü bir nedeni olmasın da benim korkum bu
Cevap sahibi+1 yılYani erkek dediğin kadınına zevk verir farkli pozisyonlar dener. Baskasiyla yapiyor olabilir.
Soran+1 yılNiye başkasıyla yapsın yok artık ya bana zaten zevk veriyor nerden çıkardın bunları ya ben kocamla mutluyum aldatma ihtimali de asla görmüyorum yani çok mutlu bir evliliğimiz var çok şükür
Cevap sahibi+1 yılDaha da tuhaf ozaman
Cevap sahibi+1 yılDediğine göre sen ona zevk veriyorsun o sana değil
Soran+1 yılO da bana veriyo vermez olur mu ama ben acaba kötü bişey mi kadının hep üstte olması diye merak ettim değilmiş bir sure sonra belki sıkılır zaten bundan.
Cevap sahibi+1 yılNasıl birisin fizik olarak
Soran+1 yılFiziğim düzgün ya boyum 1.74 kilom da 56 falan
Cevap sahibi+1 yılDiger taraftan konusalim mi
Cevap sahibi+1 yılOrdamisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorgundur zevk alıyordur kucakta erkek daha çok zevk alir
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi o zaman ben zevk alamıyor da öyle mi yapıyor diye düşünüp korkmuştum sorun yokmuş
Cevap sahibi+1 yılYa biz kucakta daha çok zevk. aliriz içim gitti yaa😑
+1 yıldeğişikmiş.. yorulmuş her hal :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYani normalde de üste çıkan biriydim ama tamamen bana bıraktı iki haftadır iki hafta uzun bir süre bence bir değil iki değil sürekli böyle
Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Kontrolü sana veriyor işte böyle zevk alıyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılEskiden de benim üstte olmamı isterdi ama bu kadarı da fazla değil mi sence baştan sona olması iki haftadır falan bir kerelik bir şey de değil
Soran+1 yılİki haftadır başka bir şey denemiyoruz acaba bu bir sorun mu diye merak ettim bir anda değişti çünkü eskiden de üstte olmamı severdi ama baştan sona üstte olmam bir anda çıktı ve belini sorguladım acaba ağrıyor mu diye agrimiyor normalde beli ağrıyan belinden ameliyat geçirmiş olan kişi benim ama sekste bütün eforu yüklenen kişi de benim korktum beli yüzünden mi diye değilmiş o zaman sebep ne acaba normal mi böyle olması
Üsütndeki sen olda boş ver gerisini
00 Yorumla
+1 yılCok ciktigisa bikmistir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMonoton bir durum değişiklik için neler denedin
12 Yorumla
Soran+1 yılEskiden dediğim o kadar da eski değil
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum istersen özelden destek olabilirim
+1 yılSenin için eğlenceli olan altında yatmak mı
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo benim için eğlenceli olan bir o üstte olsun bir ben birkaç değişik pozisyon yapalım ama şimdi iki pozisyon oluyo sadece bı yüzüm ona dönük kucakta bı de arkam ona dönük kucakta. Arkam ona dönük olduğunda da boşalıyor zaten o pozisyonda daha çok zevk alıyor
İstek arzu fantezi demek kötü düşün me
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Eşini zarfla bakalım başka beklentileri var mı?
00 YorumlaÜstte olunca daha çok giriyor ondan olabilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılO nedenle galiba
- +1 yıl
Olabilir eğer senin vajina da etli ve geniş ise
Onu git kocana sor
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam bu tarz konularda konuşmaya çok açık bir adam değil ben ona bunu söylesem bana yetemedigini dusunur biliyorum ama öyle bir şey yok yetiyor sadece merak ediyorum nedenini
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki sen daha iyisin
04 Yorumla
Soran+1 yılOnla ne ilgisi olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılOlabilir tabiki sonuçta zevk almak hwrkesin istediği
Soran+1 yılAma o da iyi yanı beni mutlu ediyo o ustteyken ama bunun tek nedeni ben ustteyken daha çok zevk alıyorsa çok masum biseymis
Cevap sahibi+1 yılKonuş bunu 😃 bencil olmasın
Gizli Üye(36-45)+1 yılustteyken seni daha cok hissediyo ondandir
08 Yorumla
Soran+1 yılBen altta beni daha çok hisseder diye düşünmüştüm ama tam tersiymis içim rahatladı
Cevap sahibi+1 yılaksine benim eşim de ustte olmayi seviyor. bunu surdan anlayabilirsin üstte oldugunda zevk duvarina değdiğini hissetmiyo musun penisin
Cevap sahibi+1 yılsana uygun bi video buldum
Soran+1 yılYa ben zevk alıyorum sorun zevk alamamış olmak değil benim için tek sorun eşimin hiç üste cikmiyoe oluşuna takilmamdi acaba bir sorun mu var diye
Cevap sahibi+1 yılereksiyon olmasinda istemesinde sorun yoksa bende hic problem değil. video yu atayim mi sana
Cevap sahibi+1 yılyazar misin bana
Soran+1 yılEreksiyon ve istek problemi yok önemli bişey değilmiş içim rahatladj
Cevap sahibi+1 yıldm den yazar misin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo sana yapmıyomu oral
012 Yorumla
Soran+1 yılHiç yapmıyor değil ama şu iki haftadır yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılbende dedimki benim sorum görmedi umursamadı bile hanımefendi derken yazdınz cevap
Cevap sahibi+1 yılneden yapmıyoki sana oral oysaki önce ön sevişme kadını bi kıvama getrcen pamuk gbi olacak o bal kutusu yalanmazmı hiç ya dakikalrca içini dışını dilini dudağını bi yalıycan haksızmıym ama
Soran+1 yılSorun bu değil on sevisme hic yok da değil zaten ben cinsel olarak da mutluyum eşimle beni tatmin ediyo ama sorun bu değil bir andaki üste cikmaktan vazgeçmesi acaba bunun nedeni ne
Cevap sahibi+1 yılyani bnde deneyimmden sölüyorm kadın üste oturunca penis daha dibe kadar oturuyo kafası iyice hissediyo içini vajina daha iyi ayrılıyo
Soran+1 yılSadece bu mu yani üstte olan kadın erkek için daha mı zevkli o yüzden mi
Cevap sahibi+1 yılevet yani denediğim için sölüyorm
Soran+1 yılİyi o zaman sevindim
Cevap sahibi+1 yılsen zevk alıyomsn bu durumda
Cevap sahibi+1 yılsen üstte olunca penisi daha dipte hissetmiyomsn sonuna kadar oturmuyomusn
Soran+1 yılÖyle yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılbişey sorsam kızarmsn bna
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamiyor ki kadın ezilmek istiyor
012 Yorumla
Soran+1 yılYa üstte de hızı ben ayarlıyorum sonuçta yine zevk alıyorum ama merak ediyorum sebebini niye yapar bunu bir erkek niye iki hafta bir gün de ben de üste çıkayım demez karısı üste çıkarmaya çalışsa bile çıkmaz
Cevap sahibi+1 yılAltta yaparken hareketli mi yok hep kontrol sende mi
Cevap sahibi+1 yılDoggy yapıyor mu
Soran+1 yılAlttayken ben o hareketli o yorulunca ben devreye giriyorum ama doggy de yapıyor ben çok da severim doggyyi ama iki haftadır yapmadık dün yapmaya yeltendim izin vermedi beni devam ettirdi
Cevap sahibi+1 yılTakip eder misin
Cevap sahibi+1 yılTatmin ediyor mu peki
Soran+1 yılEvet ben tatmin oluyorum eşim de bence oluyo seks sonrası baya mutlu görünüyo ama insan yine de bu durumdan korkuyo acaba yanlış bir şey mi yapıyorum neden böyle diye
Cevap sahibi+1 yılTakip edersen soracağım sorular var
Cevap sahibi+1 yılNasıl yanlış bir şey
Soran+1 yılBilmem onu rahatsız edecek bişey mi yaptım diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılAlttayken neyden rahatsız olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılSen bedenen ne iş yapıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu becer poposuna sürt vajinanı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim son zamanlarda hep benim üstte olmamı istiyor, problem ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat